Merhabalar efendim
Olay şöyle ki bundan 2 yıl oncesinde kuzenim teyzemin oğlu bana evlenme teklifi etmişti. Bunu da mesajla yazmis ve ben ona abi diyordum şok oldum annemle paylastim incitmek istemiyordum çünkü babasini kaybetmisti kuzenim güzellikle reddedeyim dedim. Attigim mesaj da ben seni de diger kuzenlerimi de abi olarak goruyorum ve oyle de kal lutfen gibi bi seydi . ben bu mesaji ayni isimde baba tarafimdan baska bir kuzenime yollamisim yanlislikla. ( olay karisicak burda )
yanlış yolladığım kuzenim kendinden
yaşça çok küçük olan daha 16 yasindaki amcamin kiziyla evlenmek istiyordu ve baba tarafim erken evliligi cok dogal görüyor . babam da cok karsidir bu tarz islere ki ben de hepimiz tepkiliydik . bu attigim mesaj kucuk kuzenim ile evlenmek isteyen kuzenime gidince de ; güya ben ara bozmak icim yazmış oldum . igrenc ki güya benim gözüm varmış ve bi sürü yalan... Yanlışlıkla oldugunu kabul etmediler. Kuzenimin agzindan yaziyorum sandilar.babama anneme dahi inanmadilar ki onlarin yaninda oldu mesaj atma meselem.
simdi ise mesajı yanlis yolladigim kuzenimin nasil bir insan olduğunu anladilar ,gercek yuzunu gosterdi. tabi onlar anlayana kadar bana ve aileme sirt çevirdiler. Tek bununla da kalmadilar. Şu an ise hicbi şey olmamis gibi davranmak istiyorlar. Biz tek taraflı dinledik olayi falan filan...
Siz olsaydınız affeder miydiniz ? Ya da ne yapardiniz ?
Karışık yazdiysam kusura bakmayin lutfen. ancak bu kadar kısaltma yapabildim mevzu derin . Teşekkür ederim simdiden yorumlarınız Icin