- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Whatsup araması varmı bakıyor bazen kendi bilgisayarına bağlıyor gelen mesaj onada gelsin yazdığım cevap görünsün diyeŞimdi baktım benim sık kullanılanlarda domates ve brokoli bile var, kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Son kullandığım emojiler ilk beşte bile değil. Demek ki alakası yok. Hadi onu bir kenara bırakalım da, hangi yönetici tutup whatapp'taki sık kullanılan emojilere bakıp, çalışana bunun hesabını sorabilir? Böyle manyaklar var mı? Yoksa azıcık paranoyak mısınız? Hadi bunun hesabını soracak kadar acayip insanlarla çalışıyorsunuz diyelim, kiminle ne konuştuğunuzun zaten kaydı var. Biraz zorlama bir endişe olmuş bu bence.
Benim telefondan bebek kalp falan var içim rahat etti birazŞimdi sizin konuyu okuyunca baktım. Sık kullandığım emojiler var ama hiç kullanmadıklarımda var mesela
Problem yaratacağını sanmıyorum gören kişinin. Ayrıca yaratırsa ağır sorunları vardır bence.
Mesajları kontrol etmesi farklı bir durum da, bir insanın mesajlardaki emojileri değil, sık kullanılan listesindekileri kontrol etmesi için ruh hastası olması lazım cidden.Whatsup araması varmı bakıyor bazen kendi bilgisayarına bağlıyor gelen mesaj onada gelsin yazdığım cevap görünsün diye
İşim rahat ama yönetici fenaMesajları kontrol etmesi farklı bir durum da, bir insanın mesajlardaki emojileri değil, sık kullanılan listesindekileri kontrol etmesi için ruh hastası olması lazım cidden.
O zaman "ya bir git manyak mısın nesin" bakışı çalışmanızı öneririm.İşim rahat ama yönetici fena
Ama işte hiç kullanmadığımSık kullandiginiz degil en son kullandiginiz emojiler gozukur orda. Hic kullanmadiginiz emojiler asla gozukmez.
yanlişikla bi emojiye basarsiniz mesela pat son kullanilan emojiye duser.
Mutlaka daha once yanlisikla da olsa basmissiniz o emojiye, illa gondermenize gerek yok.Ama işte hiç kullanmadığımbu var mesela hangi müşteriye atılır böyle emoji der diye stres yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?