• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık durumlar

Siz söylemeyin ara bozan olursunuz.
Ailesi söylemeli ama söylemezler diyorsunuz.
Para konusunda ben düzeleceğini zannetmem fazladan para geliyor gibi düşünüyorsa vazgeçmez.
Kumar yada başka biseyler karıştırıyorsa zaten düzelmesi çok zor.
Kumar başka bişey değil

Siz söylemeyin ara bozan olursunuz.
Ailesi söylemeli ama söylemezler diyorsunuz.
Para konusunda ben düzeleceğini zannetmem fazladan para geliyor gibi düşünüyorsa vazgeçmez.
Kumar yada başka biseyler karıştırıyorsa zaten düzelmesi çok zor.
Ailesi söyleme taraftarı değil üstünü kapatiyorlae

7 kat el değil ki karşı taraf. Kardeşiniz tabii ki söylemelisiniz. O kira parasıyla belki kumar oynuyor belki başka kadınlarla takılıyor. Ablanız durumu bilirse altında yatan gerçeği de öğrenebilir.

Ailesi söyleme taraftarı değil üstünü kapatiyorlae
Yani ne diyecekler.
Bizim oğlumuz kumar oynuyor maaş almadığı falan yalan biz destek oluyoruz diyemezler sonuçta.
Hadi dediler ablan ne yapacak kizar, kavga eder.
Bu durumda sizde kötü olursunuz.
Ama bunu ablanın kendisi anlaması lazım o zaman sizinle sorun olmaz en azından.

7 kat el değil ki karşı taraf. Kardeşiniz tabii ki söylemelisiniz. O kira parasıyla belki kumar oynuyor belki başka kadınlarla takılıyor. Ablanız durumu bilirse altında yatan gerçeği de öğrenebilir.
Kıskanıyorsun da diyebilir ablası
Sonuçta enişte yalancı ve kumar oynuyorum diye itiraf etmez üzerini kapatır
Zaten es ailesi dahil kimse söylemek istemiyor.
Birde sizde bizim gibi es ailesinden para alıyorsun diyorlarmış.

Aynen öyle ektim değil o benim ablam zaten ablam olmasa yabancı olsa banane ama yeri geliyor eş ailesi anlamında bildiğini düşünüp ablamida yalancı konumuna sokuyorlar bende arada kalıyorum bundan eminiz sadece kumar oynuyor

Ablası ama elalem değil ki. Zaten kıskanıyorsun ondan böyle söylüyorsun diyecek karakterde biriyse ablası şimdiden öğrenip mesafe koyması daha iyi.

Ablanizin karakteri nasıl? Sizinle arası..? Söylediklerini Sana cephe almadan dinleyebilecek mi? Dinledikten sonra olay karsisinda olgun bir tavır sergileyebilecek mi?
Senden duyduğunu söylemek gibi bı yanlış yapar mı? Yoksa akıllıca hesap kitap yapıp takip edip kendisi farketmiş gibi davranabilecek mi?
seni kotuleyip aranız bozulur mu?
Senin söylerken ki tavrın da önemli.
Bence siz eltisiniz kesin sorun çıkar aranızı hiç bozmayın anneniz söylesin kızım böyle böyle bi düşün nasıl maaşını almiyo kirayi ödüyo vs bı sekilde işte.
Acaba ablaniz farkında da bilmemezlikten mi geliyo

O konumada düştüğüm oluyor susup kalıyorum bı konuşsam zaten herşey dökülecek ortaya ,,hadi benden duymasinlar karşı taraftan öğrensin istiyorum ablam

Ablanizin karakteri nasıl? Sizinle arası..? Söylediklerini Sana cephe almadan dinleyebilecek mi? Dinledikten sonra olay karsisinda olgun bir tavır sergileyebilecek mi?
Senden duyduğunu söylemek gibi bı yanlış yapar mı? Yoksa akıllıca hesap kitap yapıp takip edip kendisi farketmiş gibi davranabilecek mi?
seni kotuleyip aranız bozulur mu?
Senin söylerken ki tavrın da önemli.
Bence siz eltisiniz kesin sorun çıkar aranızı hiç bozmayın anneniz söylesin kızım böyle böyle bi düşün nasıl maaşını almiyo kirayi ödüyo vs bı sekilde işte.
Acaba ablaniz farkında da bilmemezlikten mi geliyo
Ben öyle bakmıyorum eltim değil ablam o benim ama ablam bazen elti gibi davrandığını hissettiriyor malesef ,,yani bı kelime etsem 10 tane laf yiyorum ,,bu yüzdende korkuyorum benden duymasın dediğiniz gibi ya annemden yada karşı taraftan duysun istiyorum

Yani ne diyecekler.
Bizim oğlumuz kumar oynuyor maaş almadığı falan yalan biz destek oluyoruz diyemezler sonuçta.
Hadi dediler ablan ne yapacak kizar, kavga eder.
Bu durumda sizde kötü olursunuz.
Ama bunu ablanın kendisi anlaması lazım o zaman sizinle sorun olmaz en azından.
Üstü çok kapatıldığı için anlamıyor bende içimden herkese kızıyorum ört pas ettikleri için

Ben öyle bakmıyorum eltim değil ablam o benim ama ablam bazen elti gibi davrandığını hissettiriyor malesef ,,yani bı kelime etsem 10 tane laf yiyorum ,,bu yüzdende korkuyorum benden duymasın dediğiniz gibi ya annemden yada karşı taraftan duysun istiyorum
Ablanizin tutumundan dolayı sizin ablaniz gibi bakmanız ise yaramayacaktir siz bir şey söylerseniz olumsuz şeyler yaşarsınız, başkası söylesin

Lilalilyum'yum yorumuna katılıyorum. Normal bir abla kardeş ilişkisinde bu saklanacak bir şey değil. Benim de kız kardeşim var bir ablayım, benim kızkardeşim benden bunu saklarsa ben yıkılırım ve çok üzülürüm.

Ama anladığım kadarıyla konu sahibi ve ablası arasında normal, sıkı fıkı bir kardeşlik bağı yok. Mesafeli ilişkileri var. Ama yinede P Papaaaaaa konu sahibi sen bu konuyu ablana anlat. Sonuçta kardeşisin aranızda kan bağı var, bu adam paraları ablandan kaçırarak ablanı zor duruma düşürüyor. Açık açık konuş ablanla.

Evet evet bu durumlarda var ileridede daha kötü olmasından korkuyorum bı şekilde duyulması lazım ki adam düzelsin
Adam düzelir mi bilmem de ablaniz iş çığrından çıkmadan gardini alır. Bana sanki biliyor gibi geliyor. Siz topa girmeyin. Anneniz söylesin. Bir daha işte siz de para alıyorsunuz derse koşullar farklı tabi deyin susun. O da susarsa bilin ki biliyor. Neymiş koşul vs derse haberi yok. Lafı cevirirsiniz.

Back
X