• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık durumlar

Lilalilyum'yum yorumuna katılıyorum. Normal bir abla kardeş ilişkisinde bu saklanacak bir şey değil. Benim de kız kardeşim var bir ablayım, benim kızkardeşim benden bunu saklarsa ben yıkılırım ve çok üzülürüm.

Ama anladığım kadarıyla konu sahibi ve ablası arasında normal, sıkı fıkı bir kardeşlik bağı yok. Mesafeli ilişkileri var. Ama yinede P Papaaaaaa konu sahibi sen bu konuyu ablana anlat. Sonuçta kardeşisin aranızda kan bağı var, bu adam paraları ablandan kaçırarak ablanı zor duruma düşürüyor. Açık açık konuş ablanla.
Biz çok iyiyiz ablamla mesafe yok aramızda sadece bu konu yüzünden çok konusamadigim için ufak tefek tartışmalar oluyor ben demesemde annem zaten patlicak en sonunda

Adam düzelir mi bilmem de ablaniz iş çığrından çıkmadan gardini alır. Bana sanki biliyor gibi geliyor. Siz topa girmeyin. Anneniz söylesin. Bir daha işte siz de para alıyorsunuz derse koşullar farklı tabi deyin susun. O da susarsa bilin ki biliyor. Neymiş koşul vs derse haberi yok. Lafı cevirirsiniz.
Aynen öyle çok sağolun

Üstü çok kapatıldığı için anlamıyor bende içimden herkese kızıyorum ört pas ettikleri için
Nasıl anlamıyor? Siz, eşiniz, anne-babanız, ablanızın eşi, kayınvalide-kayınpederi ve belki daha başka aile üyelerinin bildiğini ablanız nasıl bilmiyor? Uyku numarası yapanı asla uyandıramazsın. Siz dayanamayıp ayıktırmaya çalışıyorsunuz da bence artık yapmayın. Ya çok gamsız ağzımızın tadı bozulması kafasında ya da kocasından çok memnun.

Back
X