Karışık duygu

Ayca Kayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
13
10
88
38
Koca dünyada yapayalnız hissediyorum. Eşim barış pınarı harekatı için sınırda gurur duyuyorum tabiki. 3 yıldır evliyiz sadece toplamda eşimi 3 ay anca görebildim tahammül sınırını aştım galiba sosyal medyada eşli durum yapanları kıskanmaya ve ağlamaya başladım boşluktayım korkuyorum özlüyorum üzülüyorum her şey için

Allah yardımcınız olsun sabır versin insallah..eşiniz Sağ salim yuvasına dönsün tıpkı diğer yiğitlerimiz gibi..ayaklarına taş değmesin..
Lütfen üzülmeyin geçecek bu günler..ne zaman sıkılırsanız buraya yazın hatta bana özel mesaj bile atabilirsiniz..askerlerimiz de onların aileleri de bizim kıymetlimizdir unutmayın.

Çok teşekkür ederim

Allah, bütün askerlerimizi korusun. Eşine, çocuğuna, anasına babasına kavustursun sağ salim.. Eşin ne kadar şanslı, arkasında senin gibi gözü yolda, özlemle hasretle onu bekleyen bir eşi var. Sabır güzel kardeşim, sabır.. Geçecek bu günler Allah'ın izni ile.

Amin çok teşekkür ederim

Eşiniz ve ordakii tüm askerlerimiz sağsalim dönsün kavuşun inşallahh.

Siz de aslında onlarla beraber emek çekiyorsunuz. Rabbim size de güç kuvvet sabır versin. Bu günlerin mükafatını alın

Herşeye uzaktan bakıyorsun bir süre sonra hissizleşiyorsun 3. evlilik yıl dönümümüzü kutlamaya çok az var diğer ikisi gibi bundada ayrıyız diğer özel günlerimizde olduğu gibi sanırım bu gece çok doluyum

Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Çocuk var mı?

Rabbim kavustursun askerlerimizi sevenlerine ayaklarina tas degdirmesin
Insallah siz de kavusacaksiniz bugunlerinizi de gururla hatirlayacaksiniz

Rabbim yardımcınız olsun ve sabır versin dua edeceğim size.Eşinizi ve tüm asker polis kardeşlerimi Allah korusun kimsenin evine ocağına ateş düşmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…