- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 88
- 38
- Konu Sahibi Ayca Kayhan
-
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun sabır versin insallah..eşiniz Sağ salim yuvasına dönsün tıpkı diğer yiğitlerimiz gibi..ayaklarına taş değmesin..
Lütfen üzülmeyin geçecek bu günler..ne zaman sıkılırsanız buraya yazın hatta bana özel mesaj bile atabilirsiniz..askerlerimiz de onların aileleri de bizim kıymetlimizdir unutmayın.
Aminnn hepsi sağ salim dönsün inşallahRabbime emanet olsun tum askerlerimiz. Allah da sizi esinize kavustursun sag salim insaAllah.
Amin çok teşekkür ederimAllah, bütün askerlerimizi korusun. Eşine, çocuğuna, anasına babasına kavustursun sağ salim.. Eşin ne kadar şanslı, arkasında senin gibi gözü yolda, özlemle hasretle onu bekleyen bir eşi var. Sabır güzel kardeşim, sabır.. Geçecek bu günler Allah'ın izni ile.
İnşallahhhhEşiniz ve ordakii tüm askerlerimiz sağsalim dönsün kavuşun inşallahh.
Siz de aslında onlarla beraber emek çekiyorsunuz. Rabbim size de güç kuvvet sabır versin. Bu günlerin mükafatını alın
Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzKoca dünyada yapayalnız hissediyorum. Eşim barış pınarı harekatı için sınırda gurur duyuyorum tabiki. 3 yıldır evliyiz sadece toplamda eşimi 3 ay anca görebildim tahammül sınırını aştım galiba sosyal medyada eşli durum yapanları kıskanmaya ve ağlamaya başladım boşluktayım korkuyorum özlüyorum üzülüyorum her şey için
Hayır yok sanırım psikolojik olarakta hazır değilimAllah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Çocuk var mı?
Öyle görünüyor zaten allah sabır versin valla zor ama çok ta gurur vericiHayır yok sanırım psikolojik olarakta hazır değilim
Çok teşekkür ederimÖyle görünüyor zaten allah sabır versin valla zor ama çok ta gurur verici
Amin çok teşekkür ederimRabbim kavustursun askerlerimizi sevenlerine ayaklarina tas degdirmesin
Insallah siz de kavusacaksiniz bugunlerinizi de gururla hatirlayacaksiniz
Amin çok teşekkür ederimRabbim yardımcınız olsun ve sabır versin dua edeceğim size.Eşinizi ve tüm asker polis kardeşlerimi Allah korusun kimsenin evine ocağına ateş düşmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?