• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karışık duygular, Çözülmeyi bekleyen sorunlar..

Molia

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
698
Bazılarımızın ilişkileri yolunda gibidir ama aslında öyle değildir. Sorunlar birikir, birikir... Göle dönüşür.. Bekler ki çözülsün.. Ama ona elini uzatan kimse yoktur.. Durdukça büyürler, içinden çıkılmaz bir hale gelirler.. Beraberinde dostu olan kavgayı, tartismayı getirirler.. İliskiyi iki kisi yasar ama görünürde.. Ya bu sadece tek tarafın elindeyse? Ya sorunu sadece diger taraf cözmeye meyilliyse... Soru işaretleriyle doluysa kafamız, gittikçe artan sıkıntımız... Çaresiz kaldigimiz zamanlar, cıkışı olmayan sorunlar.... İliski dedigimiz sey sadece sevgi midir? Yoksa sadece saygı mıdır? Yoksa güven mi? Erkekler neden hep bayanları sorun olarak görür bazen? Neden hep dırdırcı muamelesi yapar? Erkekler neden sorun çözmeye meyilli değildir? Sadece sorunun üstünü örter....O anlık.... Daha sonra hicbir sey olmamis gibi devam eder yoLuna..Taa ki o sorunun zinciri olabilecek başka bir sorun çıkana kadar.. Bayanlarımız nerede hata yapıyor? Cok duygusal olmamiz hata mı? Odun gibi mi olmak gerek? Mutluluk susmak mı? Dertleri çözmemek mi? Sorunları es geçmek mi? Bir ilişkide mutlu olmak demek ne demektir? Huzurlu olmak için ne yapılmalıdır? İlacı var mıdır... Nedir çözümü bunun...​

Son düzenleme:
Erkeklerin geneli bayanı kusursuz ister. Huyuyla ,oturması, kalmasıyla vs..
Kendi gözlerindeki çöpü görmezler, kendilerinden haberleri yoktur..
Huzur fedakarlık yaparsan olur, mutluluk ise arada uğrar..
Canım konun gercekten çok güzel ve anlam teşkil ediyo benim için
Uykum geldiğinden adapte olamıyim... sonra bakıcam bu konuya
Bende hep sorarım bu soruları kendime süpersin:lepi:

canım konu gercekten cok guzel ama ..sımdı bı baslasam erkekler ıcın yazmaya bıtıremem ole bı zamanımdayım...erkekler kendılerını bıse sandıklrı kendılerını gormedıklerı ıcın boleler...nefret edıyorum hepsınden

Erkeklerin geneli bayanı kusursuz ister. Huyuyla ,oturması, kalmasıyla vs..
Kendi gözlerindeki çöpü görmezler, kendilerinden haberleri yoktur..
Huzur fedakarlık yaparsan olur, mutluluk ise arada uğrar..
Canım konun gercekten çok güzel ve anlam teşkil ediyo benim için
Uykum geldiğinden adapte olamıyim... sonra bakıcam bu konuya
Bende hep sorarım bu soruları kendime süpersin:lepi:

bekliyorum yorumlarınıı conconn :delphin:

canım konu gercekten cok guzel ama ..sımdı bı baslasam erkekler ıcın yazmaya bıtıremem ole bı zamanımdayım...erkekler kendılerını bıse sandıklrı kendılerını gormedıklerı ıcın boleler...nefret edıyorum hepsınden

anlatt ebbucum anlatttt içini dökkkkk

''Bir ask için yapabilecegin her seyi yaptigina inaniyorsan ve buna ragmen hala yalnizsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasina koymustur ve yaptiklarin onun dudaginda hafif bir gülümseme yaratmaktan baska hiçbir ise yaramayacaktir.

Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazirdir. Hani agzinla kus tutsan "Bu kusun kanadi neden beyaz degil?" diye bir soruyla bile karsilasabilirsin.. iki ucu keskin biçaktir bu isin. Yaptiklarinla degil yapmadiklarinla yargilanirsin her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. Iyi halin cezanda indirim saglamaz.

Sen, "Ama senin için sunu yaptim" derken o, "sunu yapmadin" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karsiliginda mutlaka baska bir iddiayla karsilasacaksindir. Üzülme, sen aski yasanmasi gerektigi gibi yasadin.Özledin,
içtin, agladin, güldün, sarkilar söyledin, düsündün, siirler yazdin. "Peki o ne yapti" deme. Herkes kendinden sorumludur askta. Sen askini doya doya yasarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yasiyorsa, ve bu eksikligi bildigi halde tamamlamak için ugrasmiyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayati iskalama lüksün yok senin. Onun varsa, birak o lüksü sonuna kadar yasasin.

Her zamanki gibi yasayacaksin sen. "Acilara tutunarak" yasamayi ögreneli çok oldu. Hem ne olmus yani, yalnizlik o kadar da kötü bir sey degil. Sen mutlulugu hiçbir zaman bir tek kisiye baglamadin ki.... Epeydir eline almadigin kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmedigin sokaklarinda gezip yeni yasamlara tanik olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakini baligin yaninda. Üstelik diledigin kadar sarhos olma özgürlügü de cabasi....

Sen yüreginin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun aslolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acitsa da içini unutma; yasadigin sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüregini ve yüreginde tasidigin sevda duygusunu. Elbet bitecek günese hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetisen ciliz ve minik bitkiler degil, günesin çiçekleri dolduracak yüregini... ''
demek istiyorum bende.. Gerçekten herkes kendinden sorumlu.. Yaptıysanız siz herşeyi gerektigi gibi zaten siz aşkı yaşamışsınız demektir..Yinede güLümseyin siz herşeye.. Çünkü biLin; hayat ne götürüyorsa sizden başkaLarını getiriyor.. Basit insanLarı basit dünyaLarında bırakın ve ait oLdugunuz dünyaLarın keşfine çıkın... (:

Kişiye ve ilişkilere göre değişir.Bazı insan haykırır,bazısı susar,bazısı kaçar,
bazısı kovalar..........................................................................................
Önemli olan kişinin ne istediğidir...............................

Bazılarımızın ilişkileri yolunda gibidir ama aslında öyle değildir. Sorunlar birikir, birikir... Göle dönüşür.. Bekler ki çözülsün.. Ama ona elini uzatan kimse yoktur.. Durdukça büyürler, içinden çıkılmaz bir hale gelirler.. Beraberinde dostu olan kavgayı, tartismayı getirirler.. İliskiyi iki kisi yasar ama görünürde.. Ya bu sadece tek tarafın elindeyse? Ya sorunu sadece diger taraf cözmeye meyilliyse... Soru işaretleriyle doluysa kafamız, gittikçe artan sıkıntımız... Çaresiz kaldigimiz zamanlar, cıkışı olmayan sorunlar.... İliski dedigimiz sey sadece sevgi midir? Yoksa sadece saygı mıdır? Yoksa güven mi? Erkekler neden hep bayanları sorun olarak görür bazen? Neden hep dırdırcı muamelesi yapar? Erkekler neden sorun çözmeye meyilli değildir? Sadece sorunun üstünü örter....O anlık.... Daha sonra hicbir sey olmamis gibi devam eder yoLuna..Taa ki o sorunun zinciri olabilecek başka bir sorun çıkana kadar.. Bayanlarımız nerede hata yapıyor? Cok duygusal olmamiz hata mı? Odun gibi mi olmak gerek? Mutluluk susmak mı? Dertleri çözmemek mi? Sorunları es geçmek mi? Bir ilişkide mutlu olmak demek ne demektir? Huzurlu olmak için ne yapılmalıdır? İlacı var mıdır... Nedir çözümü bunun...​

Enkısa zamanda bende yazıcaaaaam yorumlarımı ama şu an yoğunum bende yazsam bitiremem herhalde.:delphin:

Bazı insanlar sorunları konuşarak halletmek yerine kaçmayı yada susmayı tercih ediyorlar.Yada o sorunu yok sayarak herşeyin yoluna girdiğini sanıyolar. Evet erkeklerin çoğu böyle hem sorun neyse konuşalım derler hemde sen konuştuğun zaman uzatmış yada dırdırcı olursun :delphin: bence dostluk,arkadaşlık yada aşk her neyse bi ilişkiyi kurtarmak isteyen insan saygı duymayıda,sorunlarını insan gibi tartışmayı da hatta gerekirse alttan almayı da bilmeli kaydirigubbakcemile4

biz de böyleyiz. sevgilime göre o çok fedakarlık yapıyo bana göre hiç yapmıyo. bildiğim tek bişey var ki yanında huzurlu değilim. sorunlarımızı konuşalım dediğimde ise sorunumuz yok ki diyo. bilemiyorum yani çok zor bi ilişkiyi yürütmek. eskiden derdim ki aman niye yürütemiyolar ikiside seviyo sonuçta diye. ama öyle olmuyo.

hele en yakın arkadaşımın bi ilişkisi var 5 yıllık falan. adam sürekli kızı azarlıyo oda boyun eğiyo. yani şu tabağı alıp şuraya koyarmısın diyo oğlan kız yanlış bi yere koyunca filan oraya koymucaksın sen beni dinlemiyomusun diyo. sonra kızımız gelip benim ilişkimde benim çok yumuşak olduğumu biraz asi olmam gerektiğini bana söylüyo. ve ben sırf bu adamın bu kıza öyle davranmasını hazmedemediğim için ikisiyle birlikte görüşmüyorum. kızla ayrı görüşüyorum oğlanı gördüğüm yerde merhaba diyorum o kadar. ama kıza göre de o beni çok seviyo biz şöyleyiz biz böyleyiz diyo. çok karışık

biz de böyleyiz. sevgilime göre o çok fedakarlık yapıyo bana göre hiç yapmıyo. bildiğim tek bişey var ki yanında huzurlu değilim. sorunlarımızı konuşalım dediğimde ise sorunumuz yok ki diyo. bilemiyorum yani çok zor bi ilişkiyi yürütmek. eskiden derdim ki aman niye yürütemiyolar ikiside seviyo sonuçta diye. ama öyle olmuyo.

hele en yakın arkadaşımın bi ilişkisi var 5 yıllık falan. adam sürekli kızı azarlıyo oda boyun eğiyo. yani şu tabağı alıp şuraya koyarmısın diyo oğlan kız yanlış bi yere koyunca filan oraya koymucaksın sen beni dinlemiyomusun diyo. sonra kızımız gelip benim ilişkimde benim çok yumuşak olduğumu biraz asi olmam gerektiğini bana söylüyo. ve ben sırf bu adamın bu kıza öyle davranmasını hazmedemediğim için ikisiyle birlikte görüşmüyorum. kızla ayrı görüşüyorum oğlanı gördüğüm yerde merhaba diyorum o kadar. ama kıza göre de o beni çok seviyo biz şöyleyiz biz böyleyiz diyo. çok karışık

bazı insanlar arkadaşın gibi canım kendi ilişkilerindeki sevgililerinin yaptığı hataları gizlerler ilişkileri çok dört dörtlükmüş gibi davranırlar ama senin ilişkin onlarınkinden normal olsada kusur bulurlar sanki o olsa o hataları affetmiycekmiş gibi davranırlar :1closedeyes:

Enkısa zamanda bende yazıcaaaaam yorumlarımı ama şu an yoğunum bende yazsam bitiremem herhalde.:delphin:

tabii kii cnmcm :delphin:

Bazı insanlar sorunları konuşarak halletmek yerine kaçmayı yada susmayı tercih ediyorlar.Yada o sorunu yok sayarak herşeyin yoluna girdiğini sanıyolar. Evet erkeklerin çoğu böyle hem sorun neyse konuşalım derler hemde sen konuştuğun zaman uzatmış yada dırdırcı olursun :delphin: bence dostluk,arkadaşlık yada aşk her neyse bi ilişkiyi kurtarmak isteyen insan saygı duymayıda,sorunlarını insan gibi tartışmayı da hatta gerekirse alttan almayı da bilmeli kaydirigubbakcemile4

evet aynen öyle kaçmak cözüm degil, sorunlar cozulmedikce iliski olmaz....!!!

bu kadar olunca ne oluyor, bu erkekler neden bu kadar rahat, odun mu olmak gerek. o zaman da sen neden böylesin...

valla öyle sonra bende odunluk yapınca arkadaşlarıma dert yanıyo bu kız beni sevmiyo ben biliyorum bikbikbikbikbik! aslında aldığın kadar vermek en doğrusu ama işte yapamıyoruz ne yazık ki

valla öyle sonra bende odunluk yapınca arkadaşlarıma dert yanıyo bu kız beni sevmiyo ben biliyorum bikbikbikbikbik! aslında aldığın kadar vermek en doğrusu ama işte yapamıyoruz ne yazık ki

maalesef kiiiii............. :1no2:

hep bir taraf kendinden ödün vermek zorundadır geri çekilmelidir yoksa ilişki yürümez bn öyle düşünüyorum:delphin:

Malesefki hep fedekar olan kadın oluyor her bakımdan büyüklerimizde demezmi sen kadınsın bazen altan alacaksın neden nedeeen ben kadınım ama insanım benimde duygularım var benimde kendimi ifade etme hakkım var .bence kadın içinde erkek içinde yetişme tarzından kaynaklanıyor.ama bunları yazarken( iki keçi ve köprü) hikayeside aklıma geliyor.Ve malesef bir taraf mecburen ödün vermek zorunda kalıyor oda kadın oluyor. yoksa iki keçi gibi inatla yürümez.RABBıMıN BENCE KADINLARA verdiği özelliklerden biride sabır benim şahsi fikrim tabiii ayyy yaz yaz bitmez.

ben anlamıyorum erkekler bu hayatta ne işe yarıyor..

kadınların cogu erkeklerine erkeklerinden daha baglı kalırlar.. ne demişler;

kadın erkegin son askı, erkekse kadının ilk askı olmaz ister.............................

mirmirmirmir

Ben tam 10 gündür eşimle küsüm.Ve bu sudan sebeplerden dolayı bizim kavgamız hiç bitmiyor.Erkekler ve kadınlar arasındaki en büyük fark duygusallık...
Bence erkekler gamsız vurdum duymaz insanlar.Yanında ev yansa paltosunu bile almadan çıkarlar.
Ama bazı erkeklere de haksızlık etmeyelim..İçlerinde sayıları parmakla gösterilecek kadar az olsada iyileri var.
Bence çözümü ne biliyormusun?DOĞRU İNSANI BULMAK.Eğer doğru insanı bulamazsan evlilik gerçekten çekilmez oluyor hatta çocuğun bile varsa....

Ben tam 10 gündür eşimle küsüm.Ve bu sudan sebeplerden dolayı bizim kavgamız hiç bitmiyor.Erkekler ve kadınlar arasındaki en büyük fark duygusallık...
Bence erkekler gamsız vurdum duymaz insanlar.Yanında ev yansa paltosunu bile almadan çıkarlar.
Ama bazı erkeklere de haksızlık etmeyelim..İçlerinde sayıları parmakla gösterilecek kadar az olsada iyileri var.
Bence çözümü ne biliyormusun?DOĞRU İNSANI BULMAK.Eğer doğru insanı bulamazsan evlilik gerçekten çekilmez oluyor hatta çocuğun bile varsa....

katılıyorum, adam gibi adam samanlıkta igne arar misali bulunuyor (!) Allah'a sukur benim böyle bir erkek arkadasim var ama iste biz de sizin gibi sudan sebeplerden tartisioz bazen. Burda o kadar sorun okuyorum ki inan donup kendime "yav bizm ki de sorunmuymuş" diyorum.......

Back
X