Karışık duygular

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Arkadaşlar daha önceden konularımı okuyanlar bilir birisiyle görüşüyorum dokuz ay olacak. İlk başlarda çok hevesliydi, evlilik için acele ediyordu. Sonra ben panik oldum ara verelim dedim ve bir iki ay hiç görüşmedik. Bu arada iki çocuğu var ve çocuklar beni biliyor. O konuda bir sorun yok şimdilik. Daha sonra ben mesaj attım ve tekrar görüşmeye başladık iki aydır görüşüyoruz. Ama bu sefer de o kadar ağırdan alıyor ki ben buluşalım demeden buluşmuyor. Zaten mesaj telefon konusunda işi çok yoğun gün içinde arayamıyoruz. Sonrasında da bildiğiniz kanka muhabbeti yapıyor. Sebebini sordum geçen ilk başta çok acele ettim sonra sen korktun, tepki gösterdin bıraktın, şimdi böyle arkadaş gibi ilerleyelim dedi🙄 acaba önceden ben ara verelim dediğim için şimdi rövanşını mı almaya çalışıyor benden

Peki siz ne istiyorsunuz? Nasıl olsun, ilişkiniz nasıl ilerlesin istiyorsunuz. Adam güzelce açıklamış davranış nedenini ve mantıklı da. Ne yapacağını, nasıl yaklaşacağını, sizi neyin korkutup korkutmayacagini anlayamamış ya da bilemiyor olabilir. Bence nasıl bir ilişki ve ilerleyiş istediğinizi iyice düşünüp sonrasında oturup bunu onunla konuşabilirsiniz.

Adam istekliyken durduk durmadık yerde ara verelim demişsiniz ne bekliyordunuz??? Git diyim gitsin gel diyim gelsin ohh ne ala memleket👌🏻

Evet git dediğimde gidecek gel dediğimde gelecek. Biraz durun konu sahibi. Bakalım nasıl davranacak?

Siz ara vermişken o başkasıyla başlamış olmasın o_O
Yok böyle bir durum olmamış. Çok yakın görüştüğümüz ortak tanıdıklarımız var. Muhtemelen benim evlilik yolundayken ara verelim demem güvenini sarstı. İlişkiler konusunda eski kafalı birisi olduğunu söylemişti bir konuşmamızda

Yavas ilerlemek iyidir bazen. Karsindakini iyice tanirsin. "An"ı yasa, bazi seyleri dusunme. Iyice emin ol. O sure zarfinda sen de gercekten bu kisiyle yapabilecek misin anlarsin.

Arkadaşlar daha önceden konularımı okuyanlar bilir birisiyle görüşüyorum dokuz ay olacak. İlk başlarda çok hevesliydi, evlilik için acele ediyordu. Sonra ben panik oldum ara verelim dedim ve bir iki ay hiç görüşmedik. Bu arada iki çocuğu var ve çocuklar beni biliyor. O konuda bir sorun yok şimdilik. Daha sonra ben mesaj attım ve tekrar görüşmeye başladık iki aydır görüşüyoruz. Ama bu sefer de o kadar ağırdan alıyor ki ben buluşalım demeden buluşmuyor. Zaten mesaj telefon konusunda işi çok yoğun gün içinde arayamıyoruz. Sonrasında da bildiğiniz kanka muhabbeti yapıyor. Sebebini sordum geçen ilk başta çok acele ettim sonra sen korktun, tepki gösterdin bıraktın, şimdi böyle arkadaş gibi ilerleyelim dedi🙄 acaba önceden ben ara verelim dediğim için şimdi rövanşını mı almaya çalışıyor benden
Merhaba öncelikle bu adamın 2 çocuğu var. Siz hazır mısınız bu kadar ağır sorumlulukları olan biriyle evlenmeye. Onu düşünün. Ayrıca eski eş var. Görüşüyorlar mi. Nasıl birisi.

Hayır sizden rovans almıyor
Erkekler oyun oynayacak kadar zeki ve pratik degil ler.
Git senısevmiyorum diyecek kadar cesur da degiller.
Karsılarında onları seven kadın varsa, sevmeseler de egoları ıcın yanlarında tutarlar
Ve yeni birinden etkilendiklerı an, yanlarında tuttuklarına yol verirler. Bahaneye gerek bile duymazlar cunku, kanka gıbı takıldıkları ıcın sevgılı degıl dik biliyordun diye agzınızı kapayıverirler
Kendinize saygınız varsa, kankası olmaz ayrılırsınız
Yoksa er gec terk edileceksınız zaten
Sizi sevmiyor sıkılmış, el altında durun vakit geçirin diye varsınız suan.

Şu an duruyorum mesaj filan atmıyo
Merhaba öncelikle bu adamın 2 çocuğu var. Siz hazır mısınız bu kadar ağır sorumlulukları olan biriyle evlenmeye. Onu düşünün. Ayrıca eski eş var. Görüşüyorlar mi. Nasıl birisi.
Eşi vefat etmiş dört yıl önce. Çocuklardan birisi üniversite okuyor evde sadece yaz döneminde kalıyor. Kızı ise 15 yaşında. Onlarla ilgili bir sorun yok inşallah olmaz. Sadece ben onun bu isteksiz tavrına takıldım son zamanlarda. Tamam bırakan ve sonra geri başlayalım diyen benim ama onda da eski halini bulmayı bekledim galiba. Yüz yüze görüşmede sıkıntı yok bazen haftada iki kere geliyor. Farklı şehirlerdeyiz. Ama telefon arama mesaj yok denecek kadar az.

Hayır sizden rovans almıyor
Erkekler oyun oynayacak kadar zeki ve pratik degil ler.
Git senısevmiyorum diyecek kadar cesur da degiller.
Karsılarında onları seven kadın varsa, sevmeseler de egoları ıcın yanlarında tutarlar
Ve yeni birinden etkilendiklerı an, yanlarında tuttuklarına yol verirler. Bahaneye gerek bile duymazlar cunku, kanka gıbı takıldıkları ıcın sevgılı degıl dik biliyordun diye agzınızı kapayıverirler
Kendinize saygınız varsa, kankası olmaz ayrılırsınız
Yoksa er gec terk edileceksınız zaten
Sizi sevmiyor sıkılmış, el altında durun vakit geçirin diye varsınız suan.
Normal arkadaş olduğumuzu da kabul etmiyor zaten. Ben evlilik niyetiyle ciddi görüşüyorum diyor🤔 sadece rutine dönmesinden korkuyormuş ilişkinin.

Bu yüzden ayrılmışsınız adam da belli ki aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor ve ağırdan alıyor büyük ihtimal. İkinci ve düşük bir ihtimalse dediğiniz gibi rövanşını alıyor olabilir.

kesinlikle öyle :)

Şu an duruyorum mesaj filan atmıyo

Eşi vefat etmiş dört yıl önce. Çocuklardan birisi üniversite okuyor evde sadece yaz döneminde kalıyor. Kızı ise 15 yaşında. Onlarla ilgili bir sorun yok inşallah olmaz. Sadece ben onun bu isteksiz tavrına takıldım son zamanlarda. Tamam bırakan ve sonra geri başlayalım diyen benim ama onda da eski halini bulmayı bekledim galiba. Yüz yüze görüşmede sıkıntı yok bazen haftada iki kere geliyor. Farklı şehirlerdeyiz. Ama telefon arama mesaj yok denecek kadar az.
Zamanında fazla ilgiden siz bu ilişkiye ara vermişsiniz. Şimdi de mesaj atmıyor diyorsunuz. Bence beyefendi haklı.

Back
X