karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
122
41
18
40
Ben kullanıcının kuzeniyim kendi hikayemi anlatıcam,
Sevgilimle 1 yıllık ilişkimiz var ama kendisi sürekli suçları bana atan ayrıl barış ilişkisiydi. Mesafe vardı ilk başlarda daha sonra yanına geldim.
İlk başlarda kavga yoktu güzel gidiyordu daha sonrasında bir gün yemek yedik alkolluydum aramızda ilişki yaşandı, deniyorduk zaten ama bana sormamıştı o gün.
Sonra ayrıldık kavga ettik bana pişman olduğunu söyledi benim tepkilermden dolayı ama arkamda durcağını söyledi
önceden bir erkekle çay içmiştim aylar önce onu öğrendi ve saçımı çekmişti. Bana sözler verdi bir daha yapmayacağına dair. Dün akşam ilişkiye girme esnasında ‘reglimin 5. Günü sorun olur mu’ dedim. Madem olayları buraya kadar getiriyorsun niye soruyorsun diyip tokat attı. Ne yapmalıyım?

Sevgilimle 1 yıllık ilişkimiz var ama kendisi sürekli suçları bana atan ayrıl barış ilişkisiydi. Mesafe vardı ilk başlarda daha sonra yanına geldim.
İlk başlarda kavga yoktu güzel gidiyordu daha sonrasında bir gün yemek yedik alkolluydum aramızda ilişki yaşandı, deniyorduk zaten ama bana sormamıştı o gün.
Sonra ayrıldık kavga ettik bana pişman olduğunu söyledi benim tepkilermden dolayı ama arkamda durcağını söyledi
önceden bir erkekle çay içmiştim aylar önce onu öğrendi ve saçımı çekmişti. Bana sözler verdi bir daha yapmayacağına dair. Dün akşam ilişkiye girme esnasında ‘reglimin 5. Günü sorun olur mu’ dedim. Madem olayları buraya kadar getiriyorsun niye soruyorsun diyip tokat attı. Ne yapmalıyım?
Başkasının hesabını kullanmanız yasak

Dün akşam ilişkiye girme esnasında ‘reglimin 5. Günü sorun olur mu’ dedim. Madem olayları buraya kadar getiriyorsun niye soruyorsun diyip tokat attı. Ne yapmalıyım?
Yuh.
Kaç yaşındasınız?
Şunları yazıp, bi de soruyosunuz ne yapmalıyım diye.

Hmm ... ne yapmalisin🤔 inanilmaz bi tavsiye vericem sana, hic aklina gelmedigine eminim. Ayrıl bence

reglken ilişkiye mi girdiniz anlamadım? :kusmuk:
cinsellik hakkında hiçbir şey bilmeden bunu yaşayan kızlar bana çok cahil geliyor.
sevgilinizden de ayrılın size sevgisi yok.

Üye olmak fazla zamanınızı almazdı.

Site Sözleşmesindeki ilgili madde “Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” der, sözleşme maddesine uyulmadığı için konu kapatılmış üyelik askıya alınmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X