Karışık..

Canım gerekirse anlatacaksın bir kere yetmiyorsa 2 kere baktın mutsuz olacaksın değmez yoluna bakacaksın herkes mutlu olacak insanla karşılaşır elbet kısmet bu işler nasip

Evet çoktandır konuşmayı bekliyorum tek konuşsak belki anlardı ama herkesin yanında bi farklı başbaşayken farklı bu huyunu hiç sevmiyorum..

Evet çoktandır konuşmayı bekliyorum tek konuşsak belki anlardı ama herkesin yanında bi farklı başbaşayken farklı bu huyunu hiç sevmiyorum..
İnsanlar başkasının yanında rahatça hareket edemeyebilir şahsen kimse istediklerini pat pat söyleyemez

İnsanlar başkasının yanında rahatça hareket edemeyebilir şahsen kimse istediklerini pat pat söyleyemez

Yok zaten tartışma anlamında değil hiç kimsenin yanında konuşmadık ama bugün gelirlerse konuşacağız mecburen..

Cnm çok uzun tamamını okuyamadım kusura bakma ama anneni dinle zaten belliki sen bazı şeyleri kafanda oturtmuşsun ama kendine itiraf etmemişsin kalbinde doğruyu biliyorsun cnm doğru olanı yap nişan atınca nişan atmış oluyosun ama evlenip birgün sonrabile ayrılsan dul oluyosun bişeye karar verirsen pişmanlık yaşama diye söylüyorum nişan atmak evlenip ayrılmaktan iyidir

Evet cnm haklısın sadece birazcık cesarete ihtiyacım var bir anda söylemek için çünkü kimse kırılmasın üzülmesin diye hep susan alttan alan biriyim ve duygusalım bu yüzden yanlış karar vermekten korkuyorum..

Vakit geçiyo acele et iki ay kaldı diyorsun düğüne vakit yaklaştıkça dahada zorlaşıcak ve o imzayı istemeden atıp mutsuz bir gelin,kadın,anne olucaksın kimse üzülmesin kırılmasın diye ömür boyu senmi kırılıcaksın annen olsam buna izin vermem sende verme allah yardımcın olsun

Amin inş cnm son kez konuşacağım bakalım herkes yolunu çizecek..

Nişan süresini uzatmakta fayda var. Zaten nişan çiftlerin birbirini tanıması içindir yani bu sürede işin bozulması gayet normal kimseyi de ilgilendirmez.

Nişan süresini uzatmakta fayda var. Zaten nişan çiftlerin birbirini tanıması içindir yani bu sürede işin bozulması gayet normal kimseyi de ilgilendirmez.

Evet doğru bende uzatmak istiyorum ya da kesip atmak sadece derdi ne onu merak ediyorum konuşursak çözeceğim ama aklımdaki soru işaretleri bitmeli önce..

Niye kendisinin sözünden çıkmayacakmışsiniz... Bir organı yüzünden sizden ustun oldugunu dusunuyor..böyle düşünenlerden kaçın. Erkek ya sözünden çıkılamayacak... Oldu...

Niye kendisinin sözünden çıkmayacakmışsiniz... Bir organı yüzünden sizden ustun oldugunu dusunuyor..böyle düşünenlerden kaçın. Erkek ya sözünden çıkılamayacak... Oldu...

Aynen bir olay olduğunda ilk dediği ben erkeğim sen kız oluyor

Evet kızlar biraz önce msj attı bugün annesi yengem ve amcam konuşmaya geleceklermiş annemde bende dayını çağıracağım amcan onların tarafında seni tek sanmasınlar dedi...

Evt sonuç ne oldu neler konuşuldu

Geldiler konuşmaya dediğim gibi sebepler öyle saçmalardı ki yok dikbaşlıymışım dediğim dedikmişim izin konusu ve faceden laf sokuyomuşum (Dayım gülmekten öldü bu nedenlere)ayrıca kendisine dikbaşlılık ve dediğim dedikle ilgili mesela hangi konuda diye sordular cvp veremedi bende yaptıklarını söyleyince ortam gerildi sesim yükseldi dönmüş dayıma bak dayı görüyon mu yine dik dik konuşuyor dedi amcam kendine destek ya dayımdan da göreceğini sandı beyfendi o da ortam gergin öyle olması normal dedi ..

Bu nedenleri geçtim hiç umrumda bile olmadı beni en çok yakanlar ilk konuşmaya başladığımızda 3 gün konuştuk sonra bu konuşmayalım dedi bende pes etmedim hem neden konuşmak istemiyor diye bi kaç defa daha yazdım dayıma diyo ki ben diyor 2 gün kendisiyle konuştum alacağım cvpları aldım konuşmak istemedim baktım 2 gün sonra yine yazdı 2 gün konuşmadık bu sefer bana şarkı gönderiyor dedi öyle zoruma gitti ki...

Sonra ortak payda da buluşamayınca gidin bi konuşun dediler bu sefer de diyor ki ben sana sen istediğin için gelinlik aldım gidip istesem kiralardım 2 3 saatlik giyeceğin şeyi 400-500e dedi gelinlik fiyatı bu arada 1650 tl duvağı çiçeği tacı özel isteklerim hepsi içerisindeydi..Ve teyzesinin kızı 5 yıl önce evlendiğinde gelinliğini 6000 tlye almış bunu da kendi söyledi ben kendisinden bu kadarlık bile gelinlik istemedim...

Velhasılı kelam olduğu yerde bırakmaya karar verdik..

Ama amcam ortayı bulalım acele karar vermeyin diye 10 gün süre verdi ben bişey demedim kendisi tmm dedi çünkü umutlu olduğu yerde kalsın hadi gidelim dedim yani dediklerimi yapmak bu kadar zor bitirecek miyiz gerçekten dedi bende evet kusura bakma dedim zannetti ki ben yaparım katlanırım falan..

O sözler aklımdan çıkmıyor 1 sene boyunca benle sanki zorla konuşmuş benle ilgilenmemiş evlenme teklif etmemiş hiç yanımdan ayrılmamış herşeyi benim zorumla yapmış sanki öyle doluyum ki...

İn
inan gülerek okudum resmen çocuk bı yaaa evliliğe hazır değil kendi sorunlarını çözmekten aciz şu şikayetlenmelerede sinir oluyorum sizin kendi aranızda çözemediğimiz şeyi başkası çözse nee çözmese nee kafalar aynı olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…