Ve bu nişanlılık süresince hep herşeyi ben alttan aldım ailesine yakın oturmak istemediğim halde kira vermemek için altlı üstlü oturmayı kabul ettim herşeyi alırken en uygununu seçmeye çalıştım ona rağmen değerim olmadı..
Bi defa da anneme sesini yükseltti geri aralarını yapmak zorunda kaldım..
Kendisi masrafları tek karşılayacak diye kiraya çıkmayı önerdim evi yaptırmak yerine annemle teyzem de söyleyince inat değil mi orda oturacağım dedi.
Annemin biraz da bu konudan sonra ona karşı soğukluğu başladı ben çeyizimi dört dörtlük yaptım hatta fazlasıyla kendi alacaklarından bazılarını bile ben aldım kendisi evi yaptırmak uğruna bir sürü borca harca girecek ve evlenince beraber ödeyecektik ben bunda da değildim ama kendisinin ev masraflarını da ben görmek zorunda değildim.
Hatta paramız yettiğince altın alalım geri kalanı imitasyon takayım ya da kiralayayım dedi ona da tmm dedim maksat sıkılmasın diye.
Nişan katı için eşya alırken hep uygunları seçtim onda bile başıma kalktı sen istediğin şeyleri aldın dedi halbuki ben kendini düşündüğümden çoğunu uygun aldım herkes evlenince de aynısını bekler senden dediği halde...
Aklıma geldikçe yazacağım ..