Karısına Karşı Aşırı Egolu Erkek ?????

Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
büyük terbiyesizmiş bence bir dakika bile zaman kaybetme boşa defolsun.. pislik adam..

Hayır Ben asla Egolu bir kadın olmadım... Psikolojik Siddet çok fazla ve Herkese o Bana yalvarıyor boşanmayalım diyor ben onu boşuyacagım demiş.. birde erkek kardeşimi Arayıp Senin ablanı yıllarca S...tim Senin de karını S...kecem demiş ?
Yuhhhh, neyi bekliyorsunuz açın davanızı

Borç için mutlaka bir avukata danışın

Borç için avujata danısın üzerine evi tarlası varsa arastırırlar.Krediyi sizin çekmeniz kötü olmuş düğünfe takılan altınlarınız var mıydı. Dugun videosu ile isteyebiliyorsunuz ödemezse tazminat talep edebilirsiniz.Bu şekilde borcu kapatabilirsiniz Nafakanızı fa istemeyi ihmal etmeyin.

Sızın adınıza çekmesi cok kotu olmus. Ders olsun bizlere kredi cekme konusu. Kendi üzerine niye cekmedı yoksa baska borclar da mı duuruyordu bunu bıle bıle cekmedınız inşallah. Arkadasların dedıgını yapın borc olayını avukata danısın en az zararla kapatın.

Sızın adınıza çekmesi cok kotu olmus. Ders olsun bizlere kredi cekme konusu. Kendi üzerine niye cekmedı yoksa baska borclar da mı duuruyordu bunu bıle bıle cekmedınız inşallah. Arkadasların dedıgını yapın borc olayını avukata danısın en az zararla kapatın.
Gidicem avukata :(

Sağda solda erkeklik taslayıp, karılarının sırtından geçinen, onlara muhtaç olup insan muamelesi yapmayan şu soğan erkekleri kadar hiçbirşey midemi bulandırmıyor.
Avukatla görüşün, gerekirse arayın adamı borcunu öde yoksa takılarım için tazminat davası açıcam, üstüne borç içinde ayrı bir dava açıcam. Güzellikle bitsin çirkinleşmesin diyin.Hoş işine gelmiceği için çirkinleşicek ama ok sizden çıksın.

Back
X