Karısına sahip çıkmayan bir eş

Morzambaklar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
46
17
88
37
O kadar zor ki böyle biriyle yaşamak... Allah kimseyi bununla sınamasın... Ağlamaktan gözlerim şişti ama yinede içim dinmiyor... O kadar müdahale edildi o kadar pasif bir eşti ki her türlü kavga ettik kv ve kp.. Artık evlilik bitme raddesine gelince karışmaz oldular ama bende her şey bitti ölüden farkım yok hissim yokok üzgünüm beş senede bu hale geldi her şey... Kocam bir kez olsun beni korumadı herkesin doldurup doldurup üzerime saldığı bir köpek gibi idi. Bunları yediremiyorum, unutamıyorum...

Şuan bir durum yok ama insan olarak ona güvenim kalmadı ne kadar çok severek evlendim oysa ki yok yani beni sahiplenmedi olmadı benim karım diyemedi hep ezilmiş etki altında yarın gene kalmayacak diye bir şey yok yaşadığım her sıkıntıya sebep o ama susuyorum artık umudum yok belki de ağlamam bundan geç anladım

Çocuk oldu altı üstlü oturuyorum kp onlarda uyutmak için diretti, çocuğu göremiyoruz diye olay çıkardılar iki üç aylıkken... Daha öncesinde de olaylar vardı ama ben hep güler yüzlü iyi niyetli idim hatta bu yüzden bana yalaka bile dedi acemilik konduramadım

mesele eşe kadına değer vermeyen Bir kp var ve bunu empoze ediyor... Diğer oğlu var mesela ona aynını yapamıyor ama eşim etki altında kukla gibi

Canım merhaba hayatta herşey insanoğlu için buralarda yeniyim ve senin konuna denk geldim öncelikle sakın bir kafayla aklı selim düşünmeni öneriyorum ayağımıza takılan taştan haberi olan Allah bununda biliyor ve seni bir sınava tabi tutuyor olabilir. Eşinin ailesiyle bi problemin var sanırım ve seni asıl üzen eşinin yanında duramayisi bunlar olabilir evlilik bir nevi şans karpuz dediğimiz kelek çıkabiliyor afedersin evlâdın var sanırım Rabbim bağışlasın yanından ayırmasın InsaAllah ama sana tavsiyem eşini uyar biraz göz dağı ver sürekli çizilen yolu takip edersen şahsına münhasır değil eğitilmiş bir kişiliğin olur başka bi rolü oynamak zorunda kalırsın yani tabi ki bu hiç bir bireyin istemeyeceği bi durum Biz onlara Allahın emanetiyiz senin yanında durması için elinden geleni yaptığına inanıyorsan ve buna gücün varsa ailene açmalısın konuyu şayet bilgileri var ve yanında duruyorlarsa ustelememeni tavsiye ederim bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de aynı oluyor maya bozuksa hiç birşey işlemiyor anlayacağın düzelir diye bekleyip hayatından almalarına izin vermemelisin Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim önünü görerek ilerlemeni öneriyorum..

Yşu an ki Durumu nasıl eşinin ve düşüncelerinizi onunla da paylaştınız mı

Çocuk oldu altı üstlü oturuyorum kp onlarda uyutmak için diretti, çocuğu göremiyoruz diye olay çıkardılar iki üç aylıkken... Daha öncesinde de olaylar vardı ama ben hep güler yüzlü iyi niyetli idim hatta bu yüzden bana yalaka bile dedi acemilik konduramadım
Yuh artık. O çocuk geceleri emecek o zaman ne olacakmış? Yahu Allah akıl fikir versin de o kadar sinir oldum ki o insanlara. Senin evladın ya o?onlara ne?

Evliliği bu hale getirdikten sonra rahat bıraksalar nolucak.. Geçen gün bir sohbet dinliyordum, hoca "eğer karı kocanın evine gidip minicik şeylerden bile onları birbirine düşürecekseniz kim olursanız olun gitmeyin o eve hesabını veremezsiniz " diyordu.

Kocalar ayrı bir sorunlu, gelmiş kaç yaşına ayrı bir yuva kurup hanım seçmeyi biliyor ama o hanıma sahip çıkmayı bilmiyor. Yazıklar olsun.

Tavsiyem ise şu, sizi hiç rahat bırakmaya da bilirlerdi. Eski günlerin acısını çıkarın, gezin tozun, eğlenin, başbaşa vakit geçirin, aranuza kimseleri almayın. El ele yürüyün, herkesten uzak başbaşa tatil yapın, böyle böyle ısınırsınız. Ve eskiyi düşünmeyin, eskiyi deştikçe huzursuzluk mutsuzluk gelir, önünüze bakın.

Back
X