Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
Şimdi de öğrendim ki boşanmış.
Ben sana boşan da gel mi dedim be adam.
Ben seni boşanınca kabul edicem mi dedim?
İstemiyorum.
Şimdi sanki benmişim suçlu gibi hissediyorum
Çok saçma birşeyin içindeyim
Siz olsanız napardınız bu saçmalık karşısında?
Benim ablam bosandıgı zaman komsunuz Dıger komsularımızın yanında kızın kocadan döndü cok zor durum yazık valla sana demıstı 5 ay sonra kızı bosandı sızın bosanmıs bir Kısıye ikinci el defolu mal demeniz acısından anlattım bunu

Mesaj yazmayı sevmeyen biriyim ama bu konuda dayanamadım. Bu sitede birçok arkadaşımız boşanmış ve bir daha evlenmemiş veya boşanmış daha sonra yeni bir hayat kurmuş vaziyettedir. Bir bayan olarak ne kadar sinirlenirsen sinirlen ama başka bir bayana 2. El dememelisin. Kınadığın şey başına gelmez inşallah! Çok kırıcı olmayalım lütfen

eski kocam flaş tv nin evlendirme programına 2.el araba pazarı derdi.simdi kendisi öyle oldu.

Boyle buyuk konusmussun ya. Ne diyelim insallah siz 2. el olmazsiniz

Çok şükür Allah ım konuyu hafta sonu görmemişim de sinirlenip hafta sonumu b*k etmemişim.

Fake olman için duacıyım yoksa inşallah bir gün 2.El olursun diye dua etmek zorunda kalacağım.
2. Elin ‘Mal’ kısmına girmeyeceğim o konuda dua etmeme pek gerek yok.

E tabi herkesin midesi artık malı kabul etmez.günahınız yok yoksa saldırabilirdim size:) benim eş kişisinin metresi bile bile hayatımızdaydı neyse aklıma geldi yine.ikinci elciler böyle leş kargaları oluyo tabi olmazmı piyasada bekarlara kıran girmişya evlilere sulanan tipler.ama siz bilmiyomuşsunuz.bildiğinizdede tepkinizi güzel vermişsiniz.burda boşanmış olmasından ziyade size olayın başında gerçekçi olmaması.yalancı.baştan niye dememiş.boşanan adamlar karşınıza çıkınca bir değil 1000 düşünün.arkada çok çamaşırı vardır devam edeceksenizde deşmek lazım çünkü,sevgililerine eşimi sevmiyodum zaten boşanmak üzereyiz lanet bi kadındı yemek yapmasını ğtü yapmasını bilmez sadexe dır dır eden bi tip diyip karısı nı aslı olmayan hakaretlerle yerlebir eden tipler var aman.senin tercihin cnm dikkat et erkeklere güven olmaz.sütten ağzım yandı bu konuda malesef ön yargılıyım haklı yada haksız olabilirim.
ben mi yanlış anlıyorum artık mal diye evlenip ayrılan adamdan mı bahsediyorsunuz ? umarım yanlış anlıyorumdur umarım.

Yaklaşık 5 ay önce iş ortamında bir müşteriyle arkadaştan öte çok uyumlu olduğumuzu anlayıp sevgili boyutuna geçmek üzereyken evli olduğunu söyledi.
Bende ilişkimi kestim.
İstemiyorum.
sevgili olurken iyiydu;)

Bende ilişkimi kestim.
İstemiyorum.
çok sevgili Gizemcik senin için boşandığını düşündüğün , DAHA BOŞANMADAN seninle kırıştıran o kişinin karakteriyle senin zeka seviyen %100 uyumlu görünüyor.
senin gibi ,boşanan herhangi birine 2.el diyebilen, cahil ve terbiyesiz bir kadınla- evliyken sana yanaşan boşanmanın hemen akabinde acısını yaşayıp duygularını demlemek yerine tekrar kendini istemeyen senin gibi zihniyetine sahip bir kadına koşan o adamın çok uyumlu olacağından hiiiç şüphem yok.
senin yerinde olsam onu kaçırmazdım 😂😂
geri kalan tüm insanlığın selameti için lütfen birbirinizi kaçırmayın zira yanlışlıkla doğru insanlara denk gelir can yakarsınız üzülürüm..

Bende ilişkimi kestim.
İstemiyorum.
Bosandigina emin miisn birinden mi duydun yoksa kendi mi dedi ? Tezgah kokusu geliyor benim burnuma nedense..

Riskli bir durum bence karısını sizinle aldatıp boşayan sizinle evlenin ce size de aynısını yapabilir

Emin olun boşanma sebebi siz degilsiniz boşanmışken bu olayla da sizin için boşanmış rolü yapıyor

Back
X