- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi smollgirl20
- #221
Nasil yani? kocam beni baska bi erkege karsi koruyamayacaksa ne halta yariyo.
Ben kendimi o yokken korurum zaten ama esim yanimdaysa ve sucsuz yere bi adam uzerime yuruyosa evet korumak zorundaaaa
Canta diyemi gezdiricem yanimda onu.olduu
Dovsunler beni bide olmadi
Suclu veya sucsuz bi erkek esini baska bi erkekle muhattap etmemeli.yoksa her onune gelen ezer.konu sahibindede oldugu gibi
Erkek bayan farketmez hangisine yapilirsa yapilsin saygisizligin karsiligini verecek statude olmasi lazim eslerin ikiside.
Kocasina yapilan bi saygisizligi kadinda kaldirmayacak mesela.oda koruyacak esini.
Arkasini donup tin tin gitmeyecek gormemezlikten gelmeyecek.
Benim oyle esim olsa adam yerine koymam
Geri vitesten nefret ederim.
Bu arada burdaki herkes aaa napsin canm adam en iyisini yapmis kafasindalarda yahu nerdesiniz hepiniz ben bitane bile gormuyorum etrafta sizlerden.masallah herkes kadin erkek dokunsan patlayacak gibi geziyo.burdada sanki hepsi tatlis minnos ayaklari yapiyo.
Size gelince abiniz babaniz olmadigi icin bu srkilde alismissiniz ve normal geliyo.ama ilerde esiniz oldugunda ayni durumda karsilasirsaniz cok zorunuza gidece emin olun
Kocanızla bodyguardınız olsun diye mi evlendiniz hayat arkadaşınız olsun diye mi? Beni niye korusun adam yahu, ben kendimi korumaktan aciz bir kadın değilim. Hayatımda hiçbir zaman da beni korusun diye bir erkek figürü istemedim. Zira bugün evlenirsiniz, yarın boşanırsınız, o erkeğin sizi her daim koruyacağının garantisi yok. Bakış açılarımız aynı değil bu konuda. Polemiğe girmemize de gerek yok, ne ben sizin bakış açınızı değiştirebilirim ne de siz benimkini. İyi geceler.