Karisini baska erkeklerden koruyamayan koca

Nasil yani? kocam beni baska bi erkege karsi koruyamayacaksa ne halta yariyo.
Ben kendimi o yokken korurum zaten ama esim yanimdaysa ve sucsuz yere bi adam uzerime yuruyosa evet korumak zorundaaaa
Canta diyemi gezdiricem yanimda onu.olduu
Dovsunler beni bide olmadi
Suclu veya sucsuz bi erkek esini baska bi erkekle muhattap etmemeli.yoksa her onune gelen ezer.konu sahibindede oldugu gibi
Erkek bayan farketmez hangisine yapilirsa yapilsin saygisizligin karsiligini verecek statude olmasi lazim eslerin ikiside.
Kocasina yapilan bi saygisizligi kadinda kaldirmayacak mesela.oda koruyacak esini.
Arkasini donup tin tin gitmeyecek gormemezlikten gelmeyecek.
Benim oyle esim olsa adam yerine koymam
Geri vitesten nefret ederim.
Bu arada burdaki herkes aaa napsin canm adam en iyisini yapmis kafasindalarda yahu nerdesiniz hepiniz ben bitane bile gormuyorum etrafta sizlerden.masallah herkes kadin erkek dokunsan patlayacak gibi geziyo.burdada sanki hepsi tatlis minnos ayaklari yapiyo.
Size gelince abiniz babaniz olmadigi icin bu srkilde alismissiniz ve normal geliyo.ama ilerde esiniz oldugunda ayni durumda karsilasirsaniz cok zorunuza gidece emin olun

Kocanızla bodyguardınız olsun diye mi evlendiniz hayat arkadaşınız olsun diye mi? Beni niye korusun adam yahu, ben kendimi korumaktan aciz bir kadın değilim. Hayatımda hiçbir zaman da beni korusun diye bir erkek figürü istemedim. Zira bugün evlenirsiniz, yarın boşanırsınız, o erkeğin sizi her daim koruyacağının garantisi yok. Bakış açılarımız aynı değil bu konuda. Polemiğe girmemize de gerek yok, ne ben sizin bakış açınızı değiştirebilirim ne de siz benimkini. İyi geceler.

benim öküz de hem adama, hem bana yapardı yapacagını..böyle şiddet arsızları da var maalesef.:KK12:

ay valla yorumlardan içim şişti.

Kocasına güvenen arkadaşlara sorum; her an kocanız yanınızda mı? mesela atıyorum trafikte falan birine denk geldiniz, bekle kocam geliyo dövecek seni mi diyosunuz?(hani kocamı süs diye mi gezdiriyorum deniyor ya?)

kendine güvenmeyen; verecek cevabı olupta sonrasında ortaya başkasını sürecek olan söylemesin laf maf.

mesela konu sahibi arkadaş; 5 tl muhabbetini yapıp adama cevabını vermişsin, üstüne yürüyünce de polisi arıyorum desen bitecek kocandan medet ummaya ne gerek var?

bi de mesela mesela kocasının terslediği kadınlar görüyorum, sus cevap verme, karışma konuşma diye, o daha mı iyi sizce?

Benim babamda böyle birseydir, bir sorun olsa annemi suçlar kocam da öyle ama babam kadar değil neyseki. Annem katlandı katlandı sonunda boşandı. Çok can sıkıcı bir durum. Adam gibi adam bulmak zor şimdilerde. Allah yardımcınız olsun

Konu sahibi haklısın, sen annene adamın tantana etmesine dayanamamışsın ki bende sen gibi olurdum. Konuşmayı denedinmi,

Arkadaşlar bu olayı da modern kadın kendini korur ay erkeğe mi ihtiyacım var zırvalarına bağlamayın.Bu her canlı gibi kadının da bi içgüdüsel ihtiyacıdır.Doğada bile hayvanlar eşlerini diğer yırtıcılara ve tehditlere karşı korurlar bu içgüdüsel bişeydir yaratılışta vardır.

Hiçbi kadın kendisini koruyamayan çoluğunu çocuğunu koruyacak kapasitede olmayan bi erkekle evlenmek istemez.Hayatında tek ders psikoloji görmüş olan insan bile bunu okumuştur.

Back
X