• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karısını Memnun Etmek İsterken Yalnız Kalan Adam

Bence adam kadini hic almaya gitmemeliydi annesinin evinden. Kadin bariz dengesiz.

Bence erkeksiniz ama yasaksınız!
Bence de. Bariz hakli oldugunu ispatlamaya calisan taraf anlatmis hikayeyi. Bi kadin kendini bu denli haksiz anlatmazdi bu hikayede. Anlatiyosa da zaten yazan biliyo kim hakli kim haksiz, yazim tarzindan belli. Amac ne yani ?

Şimdi size kavga eden bir çifti anlatacağım. Kadının uzaktan bir yakını vefat ediyor. Kadın, yaklaşık iki saat ötedeki köylerine gömülecek merhumenin cenazesine gitmek istediğini söylüyor. Kocası da "sen gitmek istiyorsan götürürüm" diyor. Kadın bunun üstüne abisi ve ablasını arayıp, onların da gitmesi halinde gitmek istediğini ifade ediyor. Adam tamam diyor.
Kadın, ablasını arıyor, ablası ben gidemem, işim var diyor. Telefonu kapatan kadın, kocasına dönüp "hadi gözün aydın gitmekten yırttın ablamlar gitmiyor" diyor. Adam da "neden gözüm aydın olacakmış, ben senden eşim beni köye götürürüm dedi diye memnun olmanı beklerken bana götürmek istemiyormuş muamelesi yapıyorsun" diyor.
Kadın sonrasında abisini arıyor, abisi de gidemem diyor. Telefon kapanınca kocasına benzer şeyler söylüyor. Adam da ben senden teşekkür beklerken, köyüne götürme isteğimi kıymetsizleştiriyorsun diyor.
Kadın, çünkü gönül rızasıyla gitmek istemiyorsun diyor. Adam da "eşimin uzaktan bir akrabasının, üstelik çok da tanımadığım birinin cenazesine göbek ata ata gitmemi bekleme, ben sırf sen götür beni dedin diye götürmek istiyorum" diyor. Yani eşini memnun etmek için gittiğini ifade ediyor adam.
Bunun üstüne kadın bir şey söylüyor, erkek memnun etmeye çalıştığı karısından memnuniyet yerine memnuniyetsizlik bulunca "ölen kişiye benden daha yakın olan abin ve ablan gitmiyorum dediler ve şimdi işlerine bakıyorlar sen hala bana gözün aydın falan deyip duruyorsun" diyerek çıkışıyor. o bir şey diyor, öteki parlıyor derken kadın evden çıkıp annesinin evine gidiyor. erkek de bir hafta boyunca onu almaya gitmiyor. bir hafta sonunda kadının abisi araya giriyor ve erkeğin karısını eve getirmesini sağlıyor. Bu arada erkek, olayı kayınbiraderine anlatıyor. eşimi memnun etmeye çalıştığım bir olayda karşılaştığım muameleye bak diyor. yüzüne de diyor kaynının, sen cenazeye gitmiyorum dedin işlerine döndün bense iyilik yapmaya çalışırken bir haftadır gördüğüm muameleye bak diyor.
Sizce kim haklı?
Kadın gereksız yere buyutmus mevzuyu adam tanımıyor etmıyor gıtmek ıstememsı cok normal kaldıkı sırf kadın ıstıyor dıye gıdecekmıs oysakı herkes heryere gule oynaya gıtmek ısteyecek dıye bır kaıde yok ama 1 hafta kadınında adamında olayı buyutmesını bırbırlerını aramaması cok gereksız buldum

Bunun altında başka şeyler var bence ,kadın neyiniz oluyor ayıptır sorması ?

Bence de. Bariz hakli oldugunu ispatlamaya calisan taraf anlatmis hikayeyi. Bi kadin kendini bu denli haksiz anlatmazdi bu hikayede. Anlatiyosa da zaten yazan biliyo kim hakli kim haksiz, yazim tarzindan belli. Amac ne yani ?
Sanırım cevapları eşine gösterecek ya da boşanma kararını netleştirecek!

Erkeğin haklı olduğu konusunda hemfikiriz ama siz bu konuyu neden açtınız? Arkadaşlarınız mı açmanızı istedi?

Feminist damarım tuttu,birde kadından dinlemek isterdim bu olayı
Böyle anlatılınca adam gayet haklı duruyor ama isteksiz söylemişse kadin ona bozulup böyle davranmış olabilir zira böyle okuyunca kadın durup dururken sorun çıkarmış gibi görünüyor,hatta abartıp evi terketmiş.
Bilemedim,eksik anlatılan birşeyler olabilir.

başlık bile adamın mağduriyetini ifade eden bir tarzda

Şimdi de ben soruyorum

Bu siz misiniz? (kadın)

Sevgili adayınızın geçmişimi ?( adamın)

bu adam abiniz mi ?

Kadin manyak. Acilen terapi almasi lazim. Normal kendi halinde rica kirmayan bir erkegi bile delirtebilme kapasitesine sahip.

Adam haklı
Buluyorlar böyle seven nazik düşünceli adamı .t gibi davranıyorlar affedersiniz
Böyle kadınlara kötü adam müstehak zaten o zaman görelim bakalım gene şımaracaklar mı :)

Erkek hakli. Ama bide kadinin tarafindan dinleseydik konuyu. O ne diyor?

Yada yok dinlemeyelim. Burda kk dayanismasi adi altinda olurken hicte kocayida bi dinleyelim demedik.

Sampiyon koca.

Back
X