Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topuklu 5 cm bile değilRahatsız görünüyorsunuzdur. Kendinize eziyet etmenizi istemiyordur.
Ama ona öyle görünmüyordurTopuklu 5 cm bile değil
Peki yaşadınız mı böyle birşey tekrar tekrar bıkmadan söylense kırmadan ne derdinizsenin giydiklerinden rahatsızlık duyuyor ( dar , açık , ince ,seksi ,kısa ) , seni kıskanıyor onun için
başka ne olacak ki
Teşekkür ederim ..Kendi o şekilde rahat edemediği için sizi de düşünmüş oluyor olabilir. Merak etme rahatım mesajı verin beden diliyle veya güzel bir şekilde düşündüğün için teşekkür edip iyiyim böyle gerçekten vs diyerek
Sanmam kendisi çok güzelsenin giydiklerinden rahatsızlık duyuyor ( dar , açık , ince ,seksi ,kısa ) , seni kıskanıyor onun için
başka ne olacak ki
Olabilir evet doğruRahatsız görünüyorsunuzdur. Kendinize eziyet etmenizi istemiyordur.
İyi niyetten olabilir empati yapıyodur karşı taraf üşümenizi istemiyodur mesela. Düşünülmek güzel bi şey. Karışma gibi algılamadım ben bunu yazdığınız kadarıylaSizce bir kadın neden diğerinin giydiğine karışır.Mesela sürekli rahat et başka kıyafet veriyim felan .Geniş bir şey veriyim.Üşürsün.Topukluda rahat edemezsin.Senin yerine seni başkalarından rahatsız olup düşünmesi.
Sanmam kendisi çok güzelsenin giydiklerinden rahatsızlık duyuyor ( dar , açık , ince ,seksi ,kısa ) , seni kıskanıyor onun için
başka ne olacak ki
Haklısınız sanırımİyi niyetten olabilir empati yapıyodur karşı taraf üşümenizi istemiyodur mesela. Düşünülmek güzel bi şey. Karışma gibi algılamadım ben bunu yazdığınız kadarıyla