Karışmalı mıyım??

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Selam arkadaşlar.. Bı konu hakkında yoruma fıkre ihtiyacım var.. Eşim bıızm dugun takılarımızla ortak bı ıse gırdı abileriyle herkes kar etti ama bızım paramıızı bı abısı aldı borcu oldugu ıcın.. 5 yıllık evliyiz daha gormedım altınlarımı.. Neyse o konuda tartısıyorduk genelde abısı verecek bu aralar paramızı.. Bunu atlatıyoruz derken bı olay daha cıktı.. Baska abısının arabası bunun uzerıne kaza yapmıslar ıcra geldı maaşa bu ay.. Bız eksıye dustuk ama soylemıcem dıyor abıme aramız bozuk.. Bızde kredı cektık araba ıcın zaten sıkısıgız. Gece yastıga basımı koydum mu aklımdan borc cıkmıyor benım esım tam tersı asla Umursamıyor.. Ben karışmalı mıyım sızce yegenıne mesaj atıp soyleyım mı boyle bıse var dıye sizce??? Bu arada bız kımseden bıse görmüyoruz hep bızden gıdıyor 1 tane cocugum var ben herseyden kısıyorum esım tam tersim

Yemeyenin malını yerler eltin kesin çok rahat yaşıyordur bence iste çünkü o altınlar senin kocanın bile değil nasıl verirsin altınlarını iş kuran adam altina güvenmesin
Eltımlerın ilgisi yok canım kaynım battı ona yardım etti esım o gerı verecek neysede sımdıde bu cıktı.. Sureklı bıse cıkıyo

Madem borcu vs umursamıyor eli açık, siz niye kısıyorsunuz?
Sizde harcayın. Eşinizin laf söz söylemeyeceği zaten belli. Akrabaların yanında bu konular açıldığında söyleyin gitsin.

Eltımlerın ilgisi yok canım kaynım battı ona yardım etti esım o gerı verecek neysede sımdıde bu cıktı.. Sureklı bıse cıkıyo
Demek istediğimi anlamadın sen sürekli para sıkıntısı çekerken kaynın rahat rahat yaşıyordur eside kuruş hesabı yapmıyordur yani olan sana oluyor herkes keyfinde

Arayın söyleyin .İcraya düşene kadar mutlaka haberleri olmuştur kaza yapanın .Ödeseymiş .😳😳Aaaaaaaaa

Banka mısınız siz herkese ver ver. Kimin altınını kime veriyor kocanız? Al altınlarını kimseye de verme. Götür bankaya annenin adına falan yatır. Kocan da kredi mi çekiyo ne zıkkım yapıyorsa yapsın. Siz masradlarınızdan kısmayın ne münasebet.

Madem borcu vs umursamıyor eli açık, siz niye kısıyorsunuz?
Sizde harcayın. Eşinizin laf söz söylemeyeceği zaten belli. Akrabaların yanında bu konular açıldığında söyleyin gitsin.
Farklı sehırlerde yasıyoruz yılda bi kez goruyorum.. Ya şukur bıseyımiz eksık degıl ama ben indirim takıp edıyorum pazara gıdıp alısverıs yapıyorum marketten almıyorum falan ama bu boyle yapıyor sımdı obur ay eksıden baslıcaz ve her ay batıcaz gelır sabıt cunku.. Yegenıne soylesem mı boyle bı kesinti oldu habern var mı dıye

Demek istediğimi anlamadın sen sürekli para sıkıntısı çekerken kaynın rahat rahat yaşıyordur eside kuruş hesabı yapmıyordur yani olan sana oluyor herkes keyfinde
Evet hepsının durumu bızden iyi ama hep bızden gıdıyor memur dıye sırf

kısmayın sizde.

neden çocuğunuzun rızkını abisine yediriyor?
Bende bunu dıyorum neden onlar kaza yapıyor cezasını ben oduyorum 1500 lıra kesıldı bır aylık mutfak masrafım benım şimdide eksıye düştük.. Hayır söylese verecek adam durumu var ama soylemıyo 10 gun oldu maaş alalı tükendim bu konulardan artık

Banka mısınız siz herkese ver ver. Kimin altınını kime veriyor kocanız? Al altınlarını kimseye de verme. Götür bankaya annenin adına falan yatır. Kocan da kredi mi çekiyo ne zıkkım yapıyorsa yapsın. Siz masradlarınızdan kısmayın ne münasebet.
Ya bana sordu mu acaba verebilir mıyım diye ona kalsa yıne alamazdı parayı ben haber gonderdım yegenı ıle sagda solda konustum da oyle verecek geri

Bende bunu dıyorum neden onlar kaza yapıyor cezasını ben oduyorum 1500 lıra kesıldı bır aylık mutfak masrafım benım şimdide eksıye düştük.. Hayır söylese verecek adam durumu var ama soylemıyo 10 gun oldu maaş alalı tükendim bu konulardan artık

kayınvalidenize söyleyin aranız iyiyse.
anne abim kaza yaptığı için icra geldi eşim ayıp olur diye söylemiyor ama biz baya zordayız deyin.

Farklı sehırlerde yasıyoruz yılda bi kez goruyorum.. Ya şukur bıseyımiz eksık degıl ama ben indirim takıp edıyorum pazara gıdıp alısverıs yapıyorum marketten almıyorum falan ama bu boyle yapıyor sımdı obur ay eksıden baslıcaz ve her ay batıcaz gelır sabıt cunku.. Yegenıne soylesem mı boyle bı kesinti oldu habern var mı dıye
Ben olsam söylerdim. Parayı da altınları da geri ödemelerini beklerim.
Bunu yapamazsan akrabaların yanında o yüzden söyle dedim biri mutlaka karşı tarafa yetiştirir.

Arabayı kim kullanıyor? Krediyi siz çekmişsiniz, araba onların, üzerine kaza yapmışlar ödememişler, icra gelmiş. Arana kimin bu arada?

kayınvalidenize söyleyin aranız iyiyse.
anne abim kaza yaptığı için icra geldi eşim ayıp olur diye söylemiyor ama biz baya zordayız deyin.
Onlara hıc demem zaten altınlar onlar yuzunden boyle oldu. Ben dedım acaba haksız mıyım esıme ıste dıye baskı yapmakta fıkır alıyım dedım.. Kazayı yapan yeğenine soyleyecem valla o ıstemıyosa ben soylerım

Ya bana sordu mu acaba verebilir mıyım diye ona kalsa yıne alamazdı parayı ben haber gonderdım yegenı ıle sagda solda konustum da oyle verecek geri
Hayatım kanunen de dinen de o altınlar senin. Onun değil ki. Neden kullanımını onun tasarrufuna bırakıyorsun? İzin bile istememiş öküzün bayrak tutanı. Acayip sinirlendim. Altınlar geri gelince kaptırma bu defa öküze. Götür bankaya at.

Back
X