Karışmalı mıyım??

O altınların üstüne soğuk su iç geri gelmez zaten ülke ekonomisi berbat durumda, yiğenine mesaj atarsan eşinle tartışırsın
Aile içinde hallet

Ben olsam söylerdim. Parayı da altınları da geri ödemelerini beklerim.
Bunu yapamazsan akrabaların yanında o yüzden söyle dedim biri mutlaka karşı tarafa yetiştirir.
Para ve altınlar 2 farklı kaynımda kuzum altınlar gelıcek gerı para konusunu acamadı ama esım istemıcem dedi. Aramızda bozuk bu yuzden

eskiden kadinlar carsi pazar parasindan biriktirir evde kriz ani olunca cikarirdi parayi o eksik giderilirdi falan.
simdi kadinlar biriktiriyor eş ailesi yada kendi ailemiz birikeni guzel guzel goturuyor
bence biz yeni nesil bu işi beceremiyoruz
biriktirdigimiz kenara attigimiz 3 5 kurusu bir elekrtik faturasina cikariyoruz
altinlari guzel guzel veriyoruz arkasindan el sallayarak.
sanirim biraz daha uyanik dusunup bu paraya altina gercekten suan ihtiyac varmi yoksa baska turlude ustesinden gelinirmi diye dusunmemiz lazim sanirim.
size tek tavsiyem bir iki ay harcamanizi arttirin e dagitacak paran var madem ben harcayayim ozaman mantigi gudun
test edildi onaylandi çok işe yariyor :)

Onlara hıc demem zaten altınlar onlar yuzunden boyle oldu. Ben dedım acaba haksız mıyım esıme ıste dıye baskı yapmakta fıkır alıyım dedım.. Kazayı yapan yeğenine soyleyecem valla o ıstemıyosa ben soylerım

hayır ya neden haksız olasınız. milletin anası değilsiniz babası değilsiniz kim ne yaparsa yapsın siz neden zorluk çekeceksiniz

Siz daha çok borç ödersiniz. Eşinize rest ćekmeniz gerekiyor. Böyle olmaz.

Arabayı kim kullanıyor? Krediyi siz çekmişsiniz, araba onların, üzerine kaza yapmışlar ödememişler, icra gelmiş. Arana kimin bu arada?
Kaynımın arabası eşimin uzerıne bızım yasadıgımız sehırden alındı esım aldı oylede kaldı devret dedım devretmedı, kredı kendimiz ıcın cektık canım konu karısmasın :)

O altınların üstüne soğuk su iç geri gelmez zaten ülke ekonomisi berbat durumda, yiğenine mesaj atarsan eşinle tartışırsın
Aile içinde hallet
Kuzum altın olarak vermıcek zaten bozdurup ev almıstık ortak evı de sattık gerı kar ettık ama para abısınde.. Nakıt vercek

Kaynımın arabası eşimin uzerıne bızım yasadıgımız sehırden alındı esım aldı oylede kaldı devret dedım devretmedı, kredı kendimiz ıcın cektık canım konu karısmasın :)
Hımm, araba için deyince o araba sandım. Bence ara söyle, yaptığınız kazanın borcunu biz ödüyoruz, neden ödemiyorsunuz diye?

eskiden kadinlar carsi pazar parasindan biriktirir evde kriz ani olunca cikarirdi parayi o eksik giderilirdi falan.
simdi kadinlar biriktiriyor eş ailesi yada kendi ailemiz birikeni guzel guzel goturuyor
bence biz yeni nesil bu işi beceremiyoruz
biriktirdigimiz kenara attigimiz 3 5 kurusu bir elekrtik faturasina cikariyoruz
altinlari guzel guzel veriyoruz arkasindan el sallayarak.
sanirim biraz daha uyanik dusunup bu paraya altina gercekten suan ihtiyac varmi yoksa baska turlude ustesinden gelinirmi diye dusunmemiz lazim sanirim.
size tek tavsiyem bir iki ay harcamanizi arttirin e dagitacak paran var madem ben harcayayim ozaman mantigi gudun
test edildi onaylandi çok işe yariyor :)
Evet valla bu sorunu yasamayan cok az ınsan var ılla es tarafı bıse cıkarıyo :) ben zaten alacagım varsa alırım kısmam ama indirim vs takıp ederım taksıye binmem de dolmusa bınerım cunku baska turlu olmuyo kı esım savurgan bende oyle olursam vay halımize :)))

Kısılmıcak durumumuz yok su an kredı oduyoruz zaten cok bolluk ıcınde buyumedım idareli bı ınsanım ama eşim cok umursamaz
Kısılmıycak durum yok diyorsunuz ama eşiniz umursamıyor o zaman siz kısmaya devam edin. Eşinizde harcamaya ona buna yedirmeye.

Kısılmıycak durum yok diyorsunuz ama eşiniz umursamıyor o zaman siz kısmaya devam edin. Eşinizde harcamaya ona buna yedirmeye.
Esım yapı olarak boyle ben napcam bunla yaa valla yastıga kafayı koydum mu aklımdan cıkmıyo ama o hemen uyuyo vurdumduymaz..

Evet valla bu sorunu yasamayan cok az ınsan var ılla es tarafı bıse cıkarıyo :) ben zaten alacagım varsa alırım kısmam ama indirim vs takıp ederım taksıye binmem de dolmusa bınerım cunku baska turlu olmuyo kı esım savurgan bende oyle olursam vay halımize :)))
iste 1 2 ay bi savur bak azicik parasizligin ucunu goster noluyo dedigindede ellere varda bana yokmi bundan sonra boyle de.
o alir mesaji merak etme

Valla bacım süreklı tartısıyoruz para kesıldıgı den beri tık yok nası bı rest cekeyim kı yola gelsın:)
Sen söylemezsen ben söyleyeceğim deyin ve söyleyin. Nasıl bir baba evladının rızkını böyle dışarı akıtır ben anlayamıyorum.
.

KV kayınpeder varmı en azından onlara söylense belkide dediğiniz gibi sizin durumdan haberleri olsa öderler yada bi çare bulurlar. Bi büyük yokmu bu konuları konuşacak

iste 1 2 ay bi savur bak azicik parasizligin ucunu goster noluyo dedigindede ellere varda bana yokmi bundan sonra boyle de.
o alir mesaji merak etme
Ya zaten onuda dedım bende artık umursamam dedım ve soyleyecem dedım seni ilgilendirmez karısma dedi

Kuzum altın olarak vermıcek zaten bozdurup ev almıstık ortak evı de sattık gerı kar ettık ama para abısınde.. Nakıt vercek
Sizin işler çok karışmış. Aldınız payınızı bile diyebilirler. Her yazdıgınızı okudugumda ayrı bişey çıkıyo

KV kayınpeder varmı en azından onlara söylense belkide dediğiniz gibi sizin durumdan haberleri olsa öderler yada bi çare bulurlar. Bi büyük yokmu bu konuları konuşacak
Onlara duyurmadan abısıne dese abı kesinti oldu abısı verır durumu var ıyı durumu ama soylemem dıyor nasıl ıstıcem dıyor :(

Back
X