:)) yok o konuda sıkıntı yok da sımdı asıl mesele maasa gelen icra borcunu almakSizin işler çok karışmış. Aldınız payınızı bile diyebilirler. Her yazdıgınızı okudugumda ayrı bişey çıkıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) yok o konuda sıkıntı yok da sımdı asıl mesele maasa gelen icra borcunu almakSizin işler çok karışmış. Aldınız payınızı bile diyebilirler. Her yazdıgınızı okudugumda ayrı bişey çıkıyo
Aynen. Neden böyle yaa. Tamam ihtiyaç olur destek olunur ama bizde ki durum alışkanlık oldu. Kadın 35, adam 39, iki çocuk var. Şükür hepsi sağlıklı. Çalışmıyorlar k.v ve biz bakıyoruz 3-4 yıl oldu. Borçlarını ödüyoruz. İnsanlar hazırı seviyor öyle de rahatlar ki. Üni mezunu meslek sahibi bir insanım, eltimin alaylarına bile katlandım cahilliğine verdim. Artık tahammülüm tükeniyor... Alttan almıyorum merhaba dışında konuşmuyorum. Bizi görseniz onlar bize yardım ediyor sanırsınız öyle de havalılarKimseye bisey söyleme kısmaya devam et. Sen kistikca esin ailesine yedirsin
Su hayatta en zoru cahil insanlar.Aynen. Neden böyle yaa. Tamam ihtiyaç olur destek olunur ama bizde ki durum alışkanlık oldu. Kadın 35, adam 39, iki çocuk var. Şükür hepsi sağlıklı. Çalışmıyorlar k.v ve biz bakıyoruz 3-4 yıl oldu. Borçlarını ödüyoruz. İnsanlar hazırı seviyor öyle de rahatlar ki. Üni mezunu meslek sahibi bir insanım, eltimin alaylarına bile katlandım cahilliğine verdim. Artık tahammülüm tükeniyor... Alttan almıyorum merhaba dışında konuşmuyorum. Bizi görseniz onlar bize yardım ediyor sanırsınız öyle de havalılar![]()
Yaa sizin eşinizde mi benım eşim gbı neden geleceği dusunmezler coluk cocuk buyuyor masraf artıyor neden kadınlae dusunuyo valla yaşlandım şu 5 yılda nedır yaaAynen. Neden böyle yaa. Tamam ihtiyaç olur destek olunur ama bizde ki durum alışkanlık oldu. Kadın 35, adam 39, iki çocuk var. Şükür hepsi sağlıklı. Çalışmıyorlar k.v ve biz bakıyoruz 3-4 yıl oldu. Borçlarını ödüyoruz. İnsanlar hazırı seviyor öyle de rahatlar ki. Üni mezunu meslek sahibi bir insanım, eltimin alaylarına bile katlandım cahilliğine verdim. Artık tahammülüm tükeniyor... Alttan almıyorum merhaba dışında konuşmuyorum. Bizi görseniz onlar bize yardım ediyor sanırsınız öyle de havalılar![]()
Aile sevgisi, birlik beraberlik bozulmasın vs.Su hayatta en zoru cahil insanlar.
Esınız neden boyun egıyor peki bunlara
Eşim düşünüyor geleceği ama ailesine destek olmayı bırakamıyor. Onlarsa hazıra alışmış hep bekliyor. Ben de kabul ettim herkes layık olduğunu yaşasın deyip geçiyorum. Bu nedenle boşanmayacağıma göre düşünmemeye çalışıyorum.Yaa sizin eşinizde mi benım eşim gbı neden geleceği dusunmezler coluk cocuk buyuyor masraf artıyor neden kadınlae dusunuyo valla yaşlandım şu 5 yılda nedır yaa![]()
Karıstım valla :)Karışmayın, size patlamasın bence.
Aynen canım mesaj attım bende yegenıne boyle bı kesıntı oldu haberınız var mı dıye oda esımle konusmus.. Ne konustular bilmiyorum ama emınımkı esım dedı gerek yok gonderme adım gbı emınım.. En azından dedıgın gbı yüreğim sogudu ogrendı ler yaa, haberlerı olmamasından ıyıdır.. Esımde bana triplı soyledığim için ama alttan almıcam kesınlıkleSöyleyin tabi. Çocuk var arada onun boğazından geçmeyen neden abisine geçsin. Durum olmaz arar durumunu arz eder en azından yüreğin soğur. Bu şekilde kaza yapan abisinin araması lazım maaştan kesiliyor birde araba kredisi varmış. İyi vallahi bu erkekler bir türlü asıl ailesnin önce karısı ve çocuğu olduğunu anlayamıyor
Gönderme denir mi ya. En sınır olduğum erkek modeli. İstediği kadar tripli olsun sen haklısın. Çocuğu öne sür ki gerçekten öyle kendi hakkından gitse sınır olursun geçer gider ama evlâdın olunca zoruna gidiyor insanın mahrum kalmasın istiyor bir şeyden. İnşallah ödemenizi yaparlar.Aynen canım mesaj attım bende yegenıne boyle bı kesıntı oldu haberınız var mı dıye oda esımle konusmus.. Ne konustular bilmiyorum ama emınımkı esım dedı gerek yok gonderme adım gbı emınım.. En azından dedıgın gbı yüreğim sogudu ogrendı ler yaa, haberlerı olmamasından ıyıdır.. Esımde bana triplı soyledığim için ama alttan almıcam kesınlıkle
Eşimde bu kafa olduktan sonra bunlar ödese nolur kı kuzum her zaman yasayacagımız şey bu.. Allah bana sabır versin birgun ıyı bı patlarım ama ne zamanGönderme denir mi ya. En sınır olduğum erkek modeli. İstediği kadar tripli olsun sen haklısın. Çocuğu öne sür ki gerçekten öyle kendi hakkından gitse sınır olursun geçer gider ama evlâdın olunca zoruna gidiyor insanın mahrum kalmasın istiyor bir şeyden. İnşallah ödemenizi yaparlar.
Allah sabır versin. Ben evliliğimde baya zarara uğradım bu sebeplerdende vardı. Bir patlıyorsun zaten toparlanmıyor bir daha. Kocan inşallah akıllanırEşimde bu kafa olduktan sonra bunlar ödese nolur kı kuzum her zaman yasayacagımız şey bu.. Allah bana sabır versin birgun ıyı bı patlarım ama ne zaman
Sonuna kadar okumadım da karışmaSelam arkadaşlar.. Bı konu hakkında yoruma fıkre ihtiyacım var.. Eşim bıızm dugun takılarımızla ortak bı ıse gırdı abileriyle herkes kar etti ama bızım paramıızı bı abısı aldı borcu oldugu ıcın.. 5 yıllık evliyiz daha gormedım altınlarımı.. Neyse o konuda tartısıyorduk genelde abısı verecek bu aralar paramızı.. Bunu atlatıyoruz derken bı olay daha cıktı.. Baska abısının arabası bunun uzerıne kaza yapmıslar ıcra geldı maaşa bu ay.. Bız eksıye dustuk ama soylemıcem dıyor abıme aramız bozuk.. Bızde kredı cektık araba ıcın zaten sıkısıgız. Gece yastıga basımı koydum mu aklımdan borc cıkmıyor benım esım tam tersı asla Umursamıyor.. Ben karışmalı mıyım sızce yegenıne mesaj atıp soyleyım mı boyle bıse var dıye sizce??? Bu arada bız kımseden bıse görmüyoruz hep bızden gıdıyor 1 tane cocugum var ben herseyden kısıyorum esım tam tersim