- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
-
Durum su ki eger devlete atanirsaniz ayni sehirde calisabilecek misiniz? Devlet memory olmadigim icin bilmiyorum ama iki memurun ayni sehire gelmesi daha zor olmuyor mu? Ben benzer bir surec yasadim yillarca uzaktan iliski ve evlilikten sonra bir sure daha kendi sehrimde kalip gecisimi bekledim zor bir surec. Bir sure sonra surekli gelip gitmekten yoruluyorsunuz tam keyfini cikariyorsunuz pat aksam doneceginiz akliniza geliyor pazar gecesi don pazartesi sabah ise git. Insanlar haftaici planlarini yaparken biraz uzuluyorsunuz tatillerde ucak biletleri ucuyor. Her seyi cok onceden planlamak zorunda kaliyorsunuz. Parayi yola yatiriyorsunuz vs. Ben cok zorlandim suan bile aklima geldikce iyi idare ettik diyorum. Benim 5 ay surecegi belliydi ancak cunku gorevim bitiyordu ve gecis icin kurumumun sinavi mulakatina girmiistim. Bunu uzun sureli vs. Yapmak ciddi yorucu olabilir
Uzun bir süre git-gel olmuş olacak. Tabii hayat boyu olmaz ama uzun bir süre ayrı şehirlerde kalmak gerekecekAyri şehirlerde evlilik zaten olmaz nasil yani ben yanlis mi anladim?
Psikoloji. Çift anadal yapmıştım ben iki diplomam varHangi alan Bu?
Okuduğunuz alan ile çalışmak istediğiniz alan farklı ise KPSS ile atanınca nasıl bir anda istediğiniz alana geçiliyor?
Rehberlik öğretmeni olacaksanız formasyon lazım.Psikoloji. Çift anadal yapmıştım ben iki diplomam var
Bu şekilde evliliği aklınıza bile getirmeyin, çok yorulur, çok yıpranırsınız.Uzun bir süre git-gel olmuş olacak. Tabii hayat boyu olmaz ama uzun bir süre ayrı şehirlerde kalmak gerekecek
Sağlık bakanlığına sözleşmeli psikolog olarak atanmak istiyorum. O zaman formasyona gerek olmuyor, mülakat da yok.Rehberlik öğretmeni olacaksanız formasyon lazım.
Ve mülakat var sınavlarda.
Sadece evlilik için düşündüğüm bir kariyer değişikliği değil tabii. Bahsetmiştim, hep çalışmak istediğim bir alandı zaten. Tek tereddütüm maddi zorluk olması, yani yeni maaşımla aileleme destek olamayabilirim.Bana iş mi evlilik mi deseler düşünmem iş derim.Ama sizin önceliğiniz farklı olabilir.
Hayırlısı. 5 bin alırsınız. Bence yeter. Cok az değil.Sağlık bakanlığına sözleşmeli psikolog olarak atanmak istiyorum. O zaman formasyona gerek olmuyor, mülakat da yok.
Adalet bakanlığını da düşünebilirsiniz, ataması daha kolay üstelik sözleşmeli değil kadrolu.Sağlık bakanlığına sözleşmeli psikolog olarak atanmak istiyorum. O zaman formasyona gerek olmuyor, mülakat da yok.
Hayırlısı. 5 bin alırsınız. Bence yeter. Cok az değil.
Özelde ne kadar alıyorsunuz ki?
10 bin mi
Adalet bakanlığını da düşünebilirsiniz, ataması daha kolay üstelik sözleşmeli değil kadrolu.
Her ilde adliye veya ceza infaz kurumu olarak çalışma alanları da mevcut,
seçeneklerinizi artırmak, atama olasılığını da arttırır.
Hakkınızda hayırlısı, evlat olarak üzerinize düşeni yapmak kadar, kendi hayatınızı da düzene sokmak önemlidir.
Ve unutmayın, bugün kendi adınıza yapacağınız bir fedakarlık, ileri ki yıllarda "keşkeniz" olmasın
Haklısınız. Ben de atanamazsam şu anki işimden kesinlikle ayrılmam. Çok değil ama biraz birikimim var.maddi anlamda tek yorumum, bu dönemde maaşla ilgili risk almamak gerektiği. birikiminiz falan varsa bilemem tabi ki.
onun dışında en güzeli insanın sevdiği işi yapması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?