- 5 Mart 2016
- 18
- 10
- 3
- 41
Selam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyor
onun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun..
(