- Konu Sahibi dumanseda122
-
Diplomayı bedava vermediler arkadaş ben emeğimle aldım. Ayrıca kendimi de zeki bulurum evet zoruna giden ne? Bu konuda bi yaran mı var,zekan mı aşağılandı seninSenin gibi hazıra oturamadık maalesef. İşsiz kalma,iş arama stresi çektik, özel sektörde çektiğimiz sıkıntılardan bahsetmiyorum bile. Gerçek hayattan bihabersin konuşup duruyosun. Tuzun kuru tabi. Kim yüksek hayat standardı hakediyormuş o zaman bi söyle bakalım, torpilli olan mı? yalakalık yapan mı? yoksa emek harcayan mı? Boş konuşup durma allasen.
Aynen ya ne çok zeka konusu bu bööğğ geldi .Mühendisiz zekiyiz dahiyiz noktaBence biri senin zekanı aşağılamış,sen de takıntı yapmışsın. Taktı ,''zekiyim'' demeye çalışıyosun'' diyor bana.ne amacım olabilir Çattık ya
Aynen ya ne çok zeka konusu bu bööğğ geldi .Mühendisiz zekiyiz dahiyiz nokta
Zamanla iyi yerlere de geliriz iyi maaş da alırız,kendi emeğimizle yapıyoruz sonuçta ayrıca zekiyiz de daha ne olsunHe yaa taktı kızmühendisiz zekiyiz de zekiyiz
Senin abin var bizim zekamızgülün gülün. sonra da niye işsiziz?
benim zekam aşagılanmadı, kendini bu kadar zeki görmen komedi diyorum sadece. mühendislik okudum hııı... yani dolayısıyla über zekiyim havası. sonra da buna dayanarak ''ben yüksek standartları hak ediyorum'' havası... sonra da ''biz yüksek şahsiyetlere deger verilmiyor'' sitemi...
madem o kadar zekisin, herkesin mühendis olamayacagını da bilmen lazım. her önüne gelen mühendislik okursa mühendisligin degeri düşer, basit mantıksal şeyi ögrenememişsin henüz. herkesin mühendislik okudugu ortamda bir mühendis olarak sen neden yüksek yaşam standardını hak edesin ki? seni çogunluktan ayıran ne acaba?
mühendislik okuyup gerçekten iyi olanlar var. onlar da iyi maaş alıyorlar sen hiç merak etme.
Senin abin var bizim zekamız
Zamanla iyi yerlere de geliriz iyi maaş da alırız,kendi emeğimizle yapıyoruz sonuçta ayrıca zekiyiz de daha ne olsun
Bu insanlar 4-5 sene okuyo is bulamiyo ve siz is begenmiyorsunuz diyosunuz satis elemani olmak icin mi onca sene okuyolar az vicdanli olun.
Eşim satış danışmanı, bir AVM de çalışıyor, üniversite mezunu değil; fakat çalışma arkadaşları üniversite mezunu.
Bir arkadaşı genel müdürlüğe geçti, bir başkası mağaza müdürü oldu ya da e-satış eğitimi alıp farklı departmanlara geçtiler.
Eşim de mağaza müdürü olmayı hedefliyor.
Bence bir üniversite mezunu satış elemanı da olabilir, ilerleme imkanı olan bir meslek.
Sizi alıntıladım ama genel bir bilgi vermek istedim bu konuda, yardımcı olabilmek adına.
Benim tanidigim magaza muduru arkadaslarimdan hicbirisi universite mezunu degil. Biri Carsi magazasinin bir subesinde mudur, digeri Kigili'nin, bir baskasi Vakko'nun, oburu unlu bir ayakkabi magazasinin.. Magazacilik universite mezunlarinin aradigi is turu degil, haftasonu yok, calisma saatleri aksam 10lara kadar, haftada 6 gun.. Yeni baslayanlarin maasi dusuk, sonradan artiyor, primleri ile de birseye benziyor ama cazip bir meslek degil, mudur olarak bile..Eşim satış danışmanı, bir AVM de çalışıyor, üniversite mezunu değil; fakat çalışma arkadaşları üniversite mezunu.
Bir arkadaşı genel müdürlüğe geçti, bir başkası mağaza müdürü oldu ya da e-satış eğitimi alıp farklı departmanlara geçtiler.
Eşim de mağaza müdürü olmayı hedefliyor.
Bence bir üniversite mezunu satış elemanı da olabilir, ilerleme imkanı olan bir meslek.
Sizi alıntıladım ama genel bir bilgi vermek istedim bu konuda, yardımcı olabilmek adına.
Ben zaten aynı kefeye koymadığımdan böyle bir yorumda bulundum, yanlış anladınız sanırım.Her şeyin özellikle değersizleştirildiği bir dönemde bütün üniversitelerin aynı statüye konulması olağanlaştı. Ama o sonradan açılan iki yıllık bölümlerin ağırlıkta olduğu vakıf üniversiteleri değil kast edilen yada aöf bölümleri. Kaliteli eğitim veren köklü üniversitelerin mezunlarını o bahsettiğiniz üniversitelerin mezunlarıyla aynı kefeye koymasanız keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?