- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Ben aslında allahın dünya da bir müdahalesi olmadığını savunanlardanım.
Ve çok feci bir 3 yıl geçirdim hayatımda aksine kendimi önemsemeyi bırakın kendimi yerin dibine sokuyordum..
Iş yerinde çok kötü olaylar yaşadım 3 hafta önce ardında hayatımda çok güzel ve önemli değişiklikler oldu... huzurluyum. Biraz özgüvenim yerine geldi belki de şımardım.
2 kedim vardı benim ikisi öldü... beni normal hayatımda tanıyan insanlar bilir ciddi anlamda tüm hayvanlara aşık bir insanım... yardım ederim, doyururum. Çok duygusal ve duyarlı olduğum bir konu anlayacağınız.
Aldatıldığimi öğrendiğimde inkar etmeyecegimi beddua ettim... bu yuzden vicdan yapiyorum... bu haberi aldigimdan bu yana.
Soylediginiz hersey cok mantikli ve bende sizin gibi dusunuyorum ama hassas oldugum bir konu oldugu icin hayvanlar mantikli bakmak yerine duygusal baktim. Ama siz beni kendime getirdiniz. Megerse aradigim mesaj buymus. Cok tesekkur ederim. Sevgilerimle...
Zaten ben de ateist biri olarak bunu söyledim. Biz siradan canlilariz, kimsenin canının bir digerine üstünlüğü yok. Bir kopegin cani sizinkinden daha kiymetsiz olmadigi icin boyle bir sey dinsel inanclar acisindan da mümkün degil. Ki yaratici askiniz yoksa boyle bir seyi dusunmeniz cok cok yersiz.
Yasadiginiz sey cok kötü, bu acidan empati bile kurmak istemeyeceğim bir durum acikcasi. Ama gececeğini biliyorsunuz.
O insandan haber getiren herhangi bir sey sizi boyle yere seriyorsa, hicbir sekilde haber almamaya çalışın.
Bizi uzen insanlar mutsuz olacak diye bir sey yok. Yuva yikanin yuvası da gayet olur. Cok da guzel olur. Etme bulma diye bir sey de yok. Bunlarin hepsi mutsuz edilenlerin umut ışığı. O yuzden karşı tarafta mutsuzluk da aramayin bosuna. Siz yolunuza bakin. Derler ya, ne ölüsüne ne dirisine. Iyilesene kadar kapatin gitsin.