Karmakarışığım, aşk ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

regrules

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
1.587
4.648
63
Eski konularımı bilen bilir, biri vardı anlaşamadık ayrıldık ama ayrılırken ailesini öne attı vs. Hatta çoğu kişi bu kişiden olmaz demişti, neyse. O kişiyle tekrar iletişime geçtik çok değişmiş düşünceleri, sanırım için bana yaptığı o mobbingler benim ayrılmam içinmiş. Her neyse bilmediğim bir sorun var, özlüyorum seviyorum diyor ama sevgili olmak istemiyor. Normal sohbet muhabbet edelim istiyor. Neden diyorum, sorun nedir? Bilmiyorum kafam karışık diyor. Yani çok anlamsız bir durum var. Ne olabildik ne olamadık. Ben yine konuşmayı kestim ama öfkem bitmiyor çünkü adını koyamıyorum. Neden neden neden diye düşünmekten iyice sinir oluyorum. Birkaç kere hırçın mesajlar artım en son da tamam dedim bizim olmuyor ben pes ediyorum. Doğru aşk yormaz diye düşünüyorum.

Ama sinirlenince böyle yazıp sövmek sinirimi kusmak istiyorum. Ama yapmamam gerek biliyorum. Sanırım değişmesini çok istedim ama o da belli değil ne yaptığı. Belirsizlik çok yordu.
Yani ben karmarışığım işte ya

Sil baştan olduk, şimdi tekrar o düşünceleri yaşıcaö ne güzel atlatmıştım ki geri döndü. Ki atlatamamışım ki yelkenleri suya indirdim. Neyse öyle işte, içim bulanıyor.
Şu an bu acıyı çekmek istiyorum ya ama mecbur çekicem. Öyle anlatmak istedim yalnızca

Erkekler arada boşluktan eski sevgililerine yazar, eski günleri yad edip o anki yalnızlıklarını kapatırlar, şansları varsa birkaç gece eğlenirler, günleri renklenir. Sonra başka biri denk geldiği an vınn. Sevgili olmak zaten amaç değil. Düşünceleri değişmiş dediğiniz de zaten hep ansızın dönüp süper bir insan, yenilenmiş ve artık ermiş bir bireycesine konuşup biraz egolarını tamir eder, kendilerine çizdikleri yeni imajı test edip keyfini sürerler. Yanisi boşver kuzum klasik yani bu olaylar, eskiden yeni olmuyor malesef. Zaten herhangi bir hissi olsa gelip sevgili olmak istemediğini belirtir mi. Niye diye sorsan eskiden yaşadığınız kötü günlere dem vurup böyle daha iyiyiz senle aramızda özel bir bağ var bunu bozmayalım der Böyle böyle oyalar durur

Of çok doğru çookkk. Bu doğruluk insanı sinir ediyor ya işte, gerçekten düşündüğüm şeyleri yazıya dökmüşsün. Niye böyle bu insanlar anlam veremiyorum ya, kendime de kızgınım ona da. En baştan bambaşka insanken şimdi herkese dönüştü

Kimse DEĞİŞMEZ.

Ya da bir bakınayım, yedekte bekle, iş olursa ona göre sana tekrar kazık atacağım.
Ya öyle görmüyorum işte, başkası konuyu açsa aynı yorumu ben yaparım ona. Yani samimi geliyordu duyguları ama evet yani başka kızlarda ekliydi zaten hala bu dönemde yani konuştukları da olmuş bir yandan bunları düşünüyorum diğer yandan bana karşı hep iyiydi bu olaylar dışında. Yardıma ihtiyacım olsa koşarak gelir, ilk sevgilisi bendim vs vs ama anlamadığım hep bir şey oldu. Ki dediğim gibi çevreme bakıyorum o kadar mutlu insanlar var ki, yormadan yorulmadan aşklarını yaşayan. Bu ilişki beni çok yordu, millete imrenir hale geldim. Bazen diyorum aşk yormaz akışında yaşanır bazen de diyorum ne zorlukluklarla, ayrılıp barışmaya evlenen insanlar var. Ya en doğrusu hem bu şu an yaptığım geliyor hem de eksiklik hissediyorum o yokkennn. İşte bu duyguları sevmiyorum ya, keşke 3 ay sonrasına ışınlanabilsem balla bu duyguları yaşamak bile çok yormuş beni

Hayattaki en tatlı şeylerden biri, eskiden kalma bri flörtle sevgiliyle böyle ara ara sohbet etmektir bence. tanıdığın bildiğin biri, biraz konuşup kendini iyi hissedersin. Sonra bakarsın değişmemiş, konuşmayı kesersin.

İlgin hoşuna gidiyor işte. Bu kadar çabuk geri dönmesinin nedeni de maalesef hayatına kimseyi henüz almamasından kaynaklı. Eğer sevseydi sevgili olmak isterdi.

Kumandalı bir oyuncak gibisin.
Adamin canı sikildikca yahut boş kaldikca tuşuna basıp çağırıyor seni.
Sıkıldıkça yahut başkasına ilgi duydukça da tuşuna basıp gönderiyor geri.
Seni tanıyor,nasıl hissettigini biliyor ve seninle oynamak hoşuna gidiyor..
Bu kadar..
Fazlası değil.
Oyuncak sadece.

Yahu istediğin an yazacak kadar gevşek biri değil yani abarttın sanki biraz. Yazmak için bin takla attığını biliyorum çünkü üzüldüğünü görüyorum ayrıyken, stalk sağ olsun. Dediğin gibi bakabilsem ben de vazgeçmem zaten daha kolay olur.

Ahh ahh kimler kimler samimi geldi bir bilsen.kendinden daha fazla beni seviyor diyeceğin kişiler.demek ki kandırılabiliyoruz.kimbilir sitede kaç tane kendilerini sevdiğinden yüzde yüz emin oldukları adam tarafından terkedilen kadın konusu var ki daha yeni ben de yaşadım.yüzde yüz bu ilişki bir şekilde devam eder, o derece yüksek enerjimiz, biz farklıyız diyordum, tutkulu aşka yaşadığımızı, arada uzaklaşsak da hep dayanamayıp, geri döneceğimizi düşünüyordum.sonuç senin konundaki gibi.daha dün bir kişi yine bunun benzerini anlattı.yani o işler bizim düşündüğümüz gibi olmuyor demek ki. Demek ki bizim sevgimiz o kadar yüksek ki onu da kendimiz gibi sanıyoruz.evet belli seviyede o enerji hissediliyor ama demek ki yanılıyoruz.başka açıklaması yok ki.evet insan başlarda o hırsla, hayal kırıklığıyla, öfkeyle, umutla zor baş ediyor ama yine de sizde bu kadar kuvvetli duygular uyandıran bir ilişki bulabilmişsiniz.inan ki bu bile nimet.her duyguyu dibine kadar yaşamışsın, yaşıyorsun.çoğu kadına nasip olmuyor.sana katacağı kaliteyi düşün.

Son düzenleme:
Ya gerçekten noktasına kadar çok doğru aslında ama bu aşamadan geçtikten sonra sanırım evet iyi ki yaşadım diyeceğim. Kuvvetli sevgi ardından kaldı bu duygular, dediğin gibi nimet. İnsana o yüzden de korkuyor ya bir daha böyle hissedemezsin diye. Ay delireceğim sanırımmm ya sinir oldum yine kendi içimde savaşıyorum resmen Neyse hayırlısı dayanmaya çalışcam sinir kusmamaya çalışcam

insanlar değişmez ayrıca kulübede oturtuyor sadece sizi
Değiştiğine şu açıdan inandım, ailesinden baya uzakta tek başına eve çıktı. Ailesine bağımlı değil işte zamanında anlattığım da kendini öyle gösterdi gibi bir şeyler yaşandı. Şimdi de ben seni yoklamıştım sadece dedi. Yani eve çıkmasına sevindim o yaştaki erkeğin aile yanında yaşaması gelişimini eksi yönde etkiler diye düşündiğümden, dedim herhalde tamam bir şeyler değişmiş

inan çoookkk iyi anlıyorum.aynı mücadeleyi yeni verdim.insan hırstan, derdini anlatamamaktan ne yapacağını şaşırıyor.karşında muhattap bulamadıkça hırslanıyor.yakasına yapışıp, neden neden diyesin geliyor ama öylece oturmak, saygı duyuyor gibi yapmak zorundasın.zamanla azalıyor tabi.ben ilk ayrılıkta çok zor başa çıktım.ondan sonra bir süre daha yarım yamalak devam etti.kısa bir süre sonra tekrar koptu.siz şuan şok aşamasındasınız, zamanla o şok atlatılıp, ilişki bir şekilde devam etse bile bir sonraki kopmada aynı etki olmuyor.zaten beyin alışmış oluyor. Demem o ki gitmiş artık o kabullen.yarım yamalak tekrar devam etse bile hayır gelmez.acı ama gerçek.yüzünü belli etmiş.istersen deneyebilirsin, tekrar biterse de bu şekil zor olmaz zaten.hem sen de kafanda tamamen bitirmiş olduğun için aklında kalmıyor.

Aynen öyle oluyor gerçekten hee

Teşekkür ederim

Aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan numaranı değiştir ulasamasin sizden olmazmış zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…