Eski konularımı bilen bilir, biri vardı anlaşamadık ayrıldık ama ayrılırken ailesini öne attı vs. Hatta çoğu kişi bu kişiden olmaz demişti, neyse. O kişiyle tekrar iletişime geçtik çok değişmiş düşünceleri, sanırım için bana yaptığı o mobbingler benim ayrılmam içinmiş. Her neyse bilmediğim bir sorun var, özlüyorum seviyorum diyor ama sevgili olmak istemiyor. Normal sohbet muhabbet edelim istiyor. Neden diyorum, sorun nedir? Bilmiyorum kafam karışık diyor. Yani çok anlamsız bir durum var. Ne olabildik ne olamadık. Ben yine konuşmayı kestim ama öfkem bitmiyor çünkü adını koyamıyorum. Neden neden neden diye düşünmekten iyice sinir oluyorum. Birkaç kere hırçın mesajlar artım en son da tamam dedim bizim olmuyor ben pes ediyorum. Doğru aşk yormaz diye düşünüyorum.
Ama sinirlenince böyle yazıp sövmek sinirimi kusmak istiyorum. Ama yapmamam gerek biliyorum. Sanırım değişmesini çok istedim ama o da belli değil ne yaptığı. Belirsizlik çok yordu.
Yani ben karmarışığım işte ya
Sil baştan olduk, şimdi tekrar o düşünceleri yaşıcaö ne güzel atlatmıştım ki geri döndü. Ki atlatamamışım ki yelkenleri suya indirdim. Neyse öyle işte, içim bulanıyor.
Şu an bu acıyı çekmek istiyorum ya ama mecbur çekicem. Öyle anlatmak istedim yalnızca
Ama sinirlenince böyle yazıp sövmek sinirimi kusmak istiyorum. Ama yapmamam gerek biliyorum. Sanırım değişmesini çok istedim ama o da belli değil ne yaptığı. Belirsizlik çok yordu.
Yani ben karmarışığım işte ya
Sil baştan olduk, şimdi tekrar o düşünceleri yaşıcaö ne güzel atlatmıştım ki geri döndü. Ki atlatamamışım ki yelkenleri suya indirdim. Neyse öyle işte, içim bulanıyor.
Şu an bu acıyı çekmek istiyorum ya ama mecbur çekicem. Öyle anlatmak istedim yalnızca