Görüşmeyi çok istiyordu zannetmem ..Ya gerçekten ciddi bir durum var ya da görüşmemek adına mesele yaratmış.
ben ne derdındeyım,sen ne dıyosun..demek istemiş..
o arayana kadar arama
Durum ciddi demek ki. Şifre değiştirmeden de tepkisini gösterebilirdi bence. Demek ki size kızmış..
Ya ben anlamıyorum .
Bana durumu önemsemediğimi zannedip mi kızdı .
Bi sinirle ben gelmiyorum dedim diye mi kızdı
Yoksa nasıl birisin sen gibi bi laf etmiştim sinirle ona mı kızdı .
Bunun cevabını alabilsem en azından kendimi açıklama şansım olucak ama buna bile şans vermiyo.
Ayrıyeten ablasına yazmak istiyorum , hani düzelir üzülmyin gibisinden ama doğru olur mu bilemiyorum
herşeyi anladım da bu şifre değiştirme nedir ?söylediğiniz birşey yok ki kızsın size,insan sevdiğini yerden yere vururmuş o hesap sanırım,sessizliğinizi koruyun derim ben,Aklı başına gelince arayacaktır.
Ha şimdi bi dakika ,gerçekten önemli bir konuysa o konu ve siz umursamaz bir tavır sergilediniz,yada trip yaptıysanız ,'' nasıl birisin sen, ben gelmiyorum'' gibi .. o sizin sinirli olmanıza anlayış gösterecek bir zamanda değilmiş ,buna bozulmuş olabilir
Bide kadınlara anlaşılmaz derler yaaYa ben anlamıyorum .
Bana durumu önemsemediğimi zannedip mi kızdı .
Bi sinirle ben gelmiyorum dedim diye mi kızdı
Yoksa nasıl birisin sen gibi bi laf etmiştim sinirle ona mı kızdı .
Bunun cevabını alabilsem en azından kendimi açıklama şansım olucak ama buna bile şans vermiyo.
Ayrıyeten ablasına yazmak istiyorum , hani düzelir üzülmyin gibisinden ama doğru olur mu bilemiyorum
Bide kadınlara anlaşılmaz derler yaa
Açıkçası bence sen buluşma derdine düşeceğine ablamı düşün demiş. Kendincede tepki koymuş, ama biraz sakinleşmesini bekle olay ne olacak az buçuk belli olsun. Ne kadar üstüne gidersen o kadar kaçar.
Kesinlikle gerekirdi , eğer kızmışsa da arkadaş sen nasıl konuşuyorsun bu söylediklerin hoşuma gitmedi diyebilirdi birgün sonra bile olsa yapabilirdi ,şifre değiştirmesini hala çözemedim zaten.. ben o kelimelere bozulmuş olabilir diye söyledim,arkadaşım Ben olsam ablasına nazik bir mesaj atar o adamıda birdaha aramazdım o arayana kadarÜzülmedim takmadım sandı sanırım, halbuki hala üzülüyorum.
Ben o üzülmesin diye daha sakin konuşmaya çalışmıştım.
Ablana belli etme bak güçlü dur bari demiştim.
Öyle bile olsa ben onu aradım tüm gün. Gittim gara bilet yandı elimde.
Bi açması gerekmez miydi ?
Kesinlikle gerekirdi , eğer kızmışsa da arkadaş sen nasıl konuşuyorsun bu söylediklerin hoşuma gitmedi diyebilirdi birgün sonra bile olsa yapabilirdi ,şifre değiştirmesini hala çözemedim zaten.. ben o kelimelere bozulmuş olabilir diye söyledim,arkadaşım Ben olsam ablasına nazik bir mesaj atar o adamıda birdaha aramazdım o arayana kadar
Aramicam . Randevumuz yandı zaten saçma trip inadı yüzünden .durum önemli olduğu için açmamıştır bence ama şifre değiştirmesi çok saçma o seni arayana kadar sen onu arama
Iyi yapmışsın ama sakın ona vazgeçilmez ve ulaştırmaz muamelesi yapma. Bak gör sakinleşince o sana dönecek dönmezse de zaten kriz anlarında seni aramayın sormadan biriyle ne yapacaksın?Farkettim zaten demin gene aradım başkasıyla konuşuyor dedi.
Ben üstüne gittikçe bu kaçmaya başlayacak .
Ben bu konuyu kkya tanımalıyım ancak öyle doğru hareket edicem dedim.
Zaten bu 2. olay oluyor böyle sonuçta her nolursa olsun ben onun için başka bi şehire gitmeyi göze aldım , kız başıma.Iyi yapmışsın ama sakın ona vazgeçilmez ve ulaştırmaz muamelesi yapma. Bak gör sakinleşince o sana dönecek dönmezse de zaten kriz anlarında seni aramayın sormadan biriyle ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?