Beklemeye çalışıcambence bekle ilk o arasın. seni terslemesi gerekmezdi sonuçta..
görüşelim görüşelim diyen kendisiydi ...Gorusmekmi istemiyor acaba , yani yaptigi cok anlamsiz nerden tutsan elinde kaliyor..
En azindan telefona cikmali bir cwvap vermeli.
atmasaydınız keşke. ne dediniz?Ablasına mesaj attım umarım sorun çözülmüştür.
Dedim ki x bahsetti ben de çok üzüldüm. Meselenin bir an önce olaysız sorunsuz çözülmesini diliyorum .atmasaydınız keşke. ne dediniz?
Hangmiz kız son zamanda karıştırmaya başladım zatenaramayın artık, siz aradıkça o kendini daha öfkelendirip haklı olduğuna inanacak, şu anki modu onu gösteriyor. merak da etmeyin bişi olmaz, iletişimi kesin, bırakın o sizi merak etsin.
erkekler niye böyle kız gibi davranırlar ki.
Ayrılacağına ihtimal vermem . Öyle yapacak olsa söyler açık açık. Neden kaçsınAyrılacakmış zaten soğumuş böyle bir neden bulmuş , ne kadar erken o kadar iyi .
cevap var mı abladan ya da kendinden?Dedim ki x bahsetti ben de çok üzüldüm. Meselenin bir an önce olaysız sorunsuz çözülmesini diliyorum .
Yok ama ablasından görüldü tiki bile gelmedi yani mesaja bakmadı bile daha muhtemelen .cevap var mı abladan ya da kendinden?
facede arkadaş mısınız ablasıylaa değilseniz görmez diğer klasörüne gidiyo mesajlaarYok ama ablasından görüldü tiki bile gelmedi yani mesaja bakmadı bile daha muhtemelen .
etkilemiyor diye biliyorum canıımHadi yaa , ortak arkadaş var ama ..
Ben de zaten dertlenip oturuyodum keşke yazmasaydım diye , neyse görmicek demek kietkilemiyor diye biliyorum canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?