Karmakarışığım

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Merhaba kızlar. İki sene önce kacarak evlendim. Ailem vermediği için değil ben kendim kactım. Sevgi falan hikaye Rabbim kimseyi bu kadar salak etmesin bi adam için ailesin hiçe saydırmasın. Suan bi aylık bebeğim var. Düne kadar ölüp bittiğim adamın suan hee yaptıgı her davranısı bana batıyor. Bakıyorum mesela bana hiç değer vermiyor hep kendi fikirleri bana bişey sormuyor kendi karar alıp bana uygulatıyor. Bi yere cıkarmıyor beni hep evdeyim kendi ise kafasına göre istediği yere gidiyor. Bi zamanlar ne güzel çiftmişiz veya öyle gözüküyormusuz. Ben eşimle eğlenmek gülmek, kendimi özel hissetmek istiyorum. Hiç mutlu değilim ve ondan bişey görmeye görmeye birlikte bi resmimizi paylasmak bile istemiyorum. Ben boşanmak istiyorum. Bunlar sorun mu diye düşünebilirsiniz ama istediğim ve yasadığım şeyler farklı. içinde bulunduğum evliliği de ben istemiyorum. Sorun kactım ben buna ragmen ailem affetti herseyimi yapıp yanımda bulundu kınam gelin almam oldu. Maddi olarak bişeyim yok çalışmıyorumda. Şimdi onlara boşanmak istiyorum deyip gerekçe olarak bunları söylemem sacma olur. Bu adamı ben kendim sectim onlara fikir dahi sormadım. Bu hatam yüzünden mutsuz ve beni insan yerine koymayan düşüncemi, isteğimi, fikrimi önemsemeyen biriyle devm etmek istemiyorum. Düne kadar eşimi çok seviyordum ama bi soğuma geldi ona karşı bi sinir nefret başladı ne yapacam ben off

Sizin oyle bir gerekceniz var ki.. Bu gerekce her seyi yerle bir eder. Huzurunuz yok , surekli bir baski altindasiniz ve deger gormuyorsunuz . Bir evliligi devam ettirmek icin gerekli olan şeylerden hiç biri sizde yok.

Son düzenleme:
Gerekçe için şiddete falan gerek yok. Sizin gerekçeniz oldukça geçerli.
Aileniz de kıyamıyorlar size ki affedip yanınızda durmuşlar. Yardımcı olacaklarına inanıyorum.
Bu konu da kaçmayı düşünenlere ibret olsun..

Canım istedi diye aileni hiçe sayıp kaçtıysan yine aileni hiçe say boşan nasıl olsa affediyorlar herkes kafasına göre..

Ailene yazık gerçekten Allah yardımcıları olsun evlatla imtihan zor..

Ani bir soguma dediginiz icin lohusa depresyonu olabilir diye geldi aklima. Mutsuzsaniz ve kararinizdan eminseniz evlenirken nasil tek basiniza karar verdiyseniz bosanirken de verebilirsiniz. Ailenizi bahane olarak kullaniyorsunuz sanki.

Sizin oyle bir gerekceniz var ki.. Bu gerekce her seyi yerle bir eder. Huzurunuz yok , surekli bir baski altindasiniz ve deger gormuyorsunuz . bir evliligi devam ettirmek icin gerekli olan hiç bir sey sizde yok.
Evet ama eminim birazdan burda bile yazacaklar kacmasaydın vs diye. Ee ailem kızım sen kendin buldun bizi hiçe sayıp gittin herkese rezil ettin buna ragmen yanında olduk her zaman şimdi bunları gerekçe gösterip boşanmak ne falan deyip karsı cıkacaklar kendin gittin kendin gelmek istiyısun diye sonuna kadar haklılar. Bu yüzden bu evliliği zorunlu hissediyorum kendimde. Nefes alamıyorum hiç mutlu değilim. Bu yaşımda tüm hayallerimin içinde boğulup solmak istemiyorum maddi olarak ayakta euracak gücüm yok bi mesleğim işim yok işe girsem yapacagım iş satış elemanlığı alacagım maaş asgari ücret off

Canım istedi diye aileni hiçe sayıp kaçtıysan yine aileni hiçe say boşan nasıl olsa affediyorlar herkes kafasına göre..

Ailene yazık gerçekten Allah yardımcıları olsun evlatla imtihan zor..
Ailemi hiçe sayıp kaçmanın pişmanlığını yaşıyorum onları bi kere üzdüm boşanıp tekrar üzmek istemediğim için zaten kendi mutsuzluğumda boğuluyorum. Yargılamak cok kolay hayatınız boyunca hiç yanlıs yapmayıp dört dörtlük bi evlat oldunuz galiba

Hata insanlar icindir. Hatalisin evet ama hatali olman demek senin surekli bu hatanin yuzune vurulup seni zincirleyecekleri manasina gelmiyor. Asgari ucretle yasayan bir ton insan var. Su anki yasamin sence daha mi guzel ? her sey yasak ve seni resmen yok sayiyor. Bunu mu tercih edersin , yoksa bir lokma ekmek yiyip huzurlu oldugun ortami mi ? seçim senin..

Oku?

Ani bir soguma dediginiz icin lohusa depresyonu olabilir diye geldi aklima. Mutsuzsaniz ve kararinizdan eminseniz evlenirken nasil tek basiniza karar verdiyseniz bosanirken de verebilirsiniz. Ailenizi bahane olarak kullaniyorsunuz sanki.
Ailemi bahane olarak kullanmıyorum suan gerçekten ailem için duruyorum. Öyle bi hata etmişim ki evlendikten sonra hatamı anlayıp ailemin üzerine cok düştüm onların mutlulugu benim herseyim onlara bunu yasatıp cok üzdüm şimdi tekrar üzmek istemiyrm. Onlar kocan sövmüyorsa dövmüyorsa aldatmadıysa evine ekmek getiriyorsa daha ne istiyosum düşüncesinde

Evet kaçmayı düşünenlere söylüyorum ben eşim için ölüp bitiyordum adeta rüya gibi aşk yasıyordum evlendik ne oldu cok salakmısım hayatta en değerli sey anne baba. Çok pişmanım ben sakın böyle bi hata yapmayın bizim sonumuz böyle olmaz cok seviyoruz vs demeyin gerçekten hata etmiş olursunuz

Satis elemanligi da olsa gir bir ise para biriktir esinin verdiklerini falan biriktir kendine yeni bir düzen kurmak icin maddiyat şart; işini falan ayarlamadan ayrilmaya kalkma baban da kabul etmezse 1 aylik bebekle iyice perisan olursun biriktirebildigin kadar para biriktirmeye başla.

Değil işte suan ki yaşamamımı hiç istemiyorum anneme alttan bahsedip mutsuz oldugumu dile getiriyorum kendin istedin gittin deyip önüöe engel koyuyor bende haklı oldukları için susup oturuyorm. Ailem eşimi seviyor kaçmama ragmen ailem kızımın hatası sen zorla kacırmadın ya deyip eşime iyi davrandı aralarında kırıcı olan bişey yaşanmadı iyi anlasıyorlar durum böyle olunca ben hepten susmaya mahkum

Annenizle ciddi bir sekilde konusun . Acil seçik burada yazdiginiz gibi. Alttan soyleyince anneler ustune pas pas atip olur boyle seyler diyor.

Genclik hatasi diyelim kacmaniza. Bebek var diye sizi cikarmiyor olabilir.Malum Havalar sogumaya basladi . Lohusalikta soguma cidden oluyor,gecis donemindesiniz belki herseyi siz yanlis anliyorsunuzdur zamanla duzelmezse caresine bakarsin.Bosandiktan sonraki hayatin mutlu edicekse bosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…