Evlenmedi.Evlenmeyecekmişşimdiki eşiniz mi söyledi yani her şey yalanmış diye. o ne vicdansızlık ya. yalnız şöyle bir durum var. çocuk erkek çocuğu ne de olsa. şimdiki eşiniz istemiyorsa babasıyla olması daha sağlıklı geldi bana. bir rol modele ihtiyacı var sonuçta çocuğun. babası evlendi mi peki?
Bilemedim böyle olacağını bilemedimZamanında vermeyecektiniz oğlunuzu boşanınca mı aklınız başıniza geldi
Biraz birikimim var.Ailemin durumu çok iyi ama onların yanına bir daha gitmem.Oğlumun yaşadığı şehire gidip davayı ordan açmam gerekiyor.Ekonomik gücünüz, işiniz. varsa sşimdiki yalancıya tekmeyi basıp yolunuza bakacaksınız
Allah kimseyi aynı yaradan sınamasın yapacaklarını da yanınızda olsun zor süreçler maddi, maneviBiraz birikimim var.Ailemin durumu çok iyi ama onların yanına bir daha gitmem.Oğlumun yaşadığı şehire gidip davayı ordan açmam gerekiyor.
Keşke çok pişmanım.ne olursa olsun canım pahasına bile velayeti vermemeliydim.Başka sorunlarda var.Geri almama karşı değil sözde ama beni oyalıyolar.Artık dayanamıyorum.Harekete geçmem lazım.İkinci evliliğinizde oğlunuzu geri almadan çocuk yapmasaydınız keşke. Şimdiki eşinizle başka sorununuz var mı? Oğlanı geri almanıza karşı mı yoksa uğraşmak mı istemiyor?
Keşke çok pişmanım.ne olursa olsun canım pahasına bile velayeti vermemeliydim.Başka sorunlarda var.Geri almama karşı değil sözde ama beni oyalıyolar.Artık dayanamıyorum.Harekete geçmem lazım.
Yavrumda bekliyordur şimdi senin gibi annem gelecek mi? Ne zaman gelecek diye.Siz kaç yaşındaydınız o zaman.annenizi şimdi görüyor musunuz?konuyu okuyunca gözlerim doldu kendi çocukluğum geldi aklıma. ben de babamla büyüdüm. hep annem gelir mi,gelecek mi,beraber zaman geçirir miyiz diye bekledim. gelmedi ama. sizin öyle bir imkanınız varsa oğlunuza varlığınızı hissettirin. unutturmayın ona kendinizi. babası iyi ilgilenen birisi mi bilmiyorum ama anne eksikliğini hep hisseder.
aklıma sosyal medya geldi. 11-12 yaşındaki çocuklar şuan her yerde fink atıyor internette. oğlunuzun öyle hesapları varsa mesaj falan atsanız hani annecim seni çok seviyorum ben hep senin destekçinim gibisinden? işin hukuki boyutunu bilmeden sadece duygusal bir tavsiye tabiki benimki. belki o da babasına baskı yapar en azından telefonla görüşürsünüz. gelişim döneminde anne çok önemli çünkü aklıma kendi küçüklüğüm geliyor 14 yaşımda bile anne lafı geçince ağlardım. oğlunuzun böyle olmasına izin vermeyin. elimden bir şey gelmiyor diye de oturmayın lütfen. gerekirse bütün birikmişinizi harcayıp oğlunuza sarılın...
Velayeti kötüye kullanıyor.Oğlumla ilişkimi kesmeye çalışıyor.velayet bende olsa bunu yapmam ne zaman isterse görebilir ama o bunu yapmıyor annen yok artık diyor.İkinci evlilik başıma geldi diye evladımdan oluyorum.Ve bu bencillik oluyorsa bilmiyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.nasıl oyalıyor yani? madem karşı değil gidin açın velayet davasını. zaten çocuk sizin çocuğunuz. şu anki eşiniz napsın? ama ben olsam başka bir adamın olduğu eve oğlumu getirmezdim. biraz bencilce buldum bu düşünceyi. siz özlüyorum deyip yanınıza istiyorsunuz ama şu şartlarda çocuğun babasında kalması daha iyi gibi görünüyor. neden üvey babayla muhatap etmeye çalışıyorsunuz ki çocuğu? gidip düzenli olarak görmeye çalışın.
Ben de hep böyle derdim.Ama başıma geldi.İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor.Bu cümlelerin hepsini ben kendime diyorum ne deseniz haklısınız.Ay hadi ordan ya.Boşanıp aileniz istemeyince kursaydınız ya düzeni çocuğu verirken,evlenirken çocuk özleminiz yok muydu?Evlenir evlenmez çocuk doguracagınıza önce velayet davasını açacaktınız alcaktınız oglunuzu.Siz de bal gibi biliyosunuz esinizden ayrılmayacağınızı vicdanınızı temize çekmeyin boş yere.Güzel bi hayatı olsun oglunuzun size ne desem boş.Bilemedim de demeyin bilecektiniz anne olup çocuk doğurmayı bilen evladını bırakmamayı da öğreniversin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?