- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Yavrumda bekliyordur şimdi senin gibi annem gelecek mi? Ne zaman gelecek diye.Siz kaç yaşındaydınız o zaman.annenizi şimdi görüyor musunuz?
Velayeti kötüye kullanıyor.Oğlumla ilişkimi kesmeye çalışıyor.velayet bende olsa bunu yapmam ne zaman isterse görebilir ama o bunu yapmıyor annen yok artık diyor.İkinci evlilik başıma geldi diye evladımdan oluyorum.Ve bu bencillik oluyorsa bilmiyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Yok sitemkar konuşmadım asla sizde haklısınız ben kendime çok kızıyorum.Büyük konuştuğum için başıma geldi belki de bilmiyorum.Hayatımı düzene sokmak için elimden geleni yapacağım.Bu evliliği yapmadan önce kendi ayaklarımın üzerinde olmalıydım tabi ama şimdiden Sonra da ne sen olmasın .hanımefendi bu ayrıntıyı başta verin o zaman. olayı parça parça anlatıyorsunuz. biz nereden bilelim siz söylemezseniz müneccim miyiz. bir şeyler ima etmenizi, sitemkar konuşmanızı gerektiren bir durum yok. objektif yorumlamaya çalıştım anlattıklarınıza dayanarak.
Haklısınız ama oldu.Yanlış yaptım.Şimdi birşey yapamazmıyım.O zaman da oğlum dedim.Bırakmadım oğlumu.Çöpsüz üzüm olmadığımı biliyordu.Alıcaz dedi merak etme dedi.Büyük bir hata yapıp güvendim.Eksik anlatmayın allah aşkına...sırf ilerde tekrar evlenebilmek için çöpsüz üzüm ( öyle denildiği için,yoksa bana kalsa bu lafa dünyayı yıkarım) olmak için çocuğu bırakıp ikinci kez evlendiniz...biliyordunuz evlenince olacakları ama evlendiniz...üstüne çocuk yaptınız...şiimdi oğlum da oğlum...yok öyle bir dünya...ailen oğlunu istememiş sen de bırakmışsın işte...baba gösterse de ailen istemiyprmuş zaten...bir de babadan dinlemek lazım sizi...nedir bu hemen evlenme merakı anlamıyorum...
İnşallah Allah razı olsun.Gidip önce orada düzen kurmayı düşünüyorum.Rabbim yardım etsin size
Ne kadar acı bir durum. Öncelikle işiniz yoksa işe girip ekonomik özgürlüğü elinize almanız lazım. Sonra da çocuklarınızı alıp başka eve çıkmak..
İnşallah her şey gönlünüzce olur.
İkinci evliliğim biterken gelmedi aklıma hiç aklımdan çıkmıyor mutlu olamıyorum o yokken bu yüzden bitiricem verilen sözlerin hiç biri tutulmadı.ben rahat etmek için vermedim.Bir anne evladı olmadan rahat edebilir mi?ben bu söylenenlerin hepsini hakediyorum .Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin .Ben sadece fikir istiyorum sizden .Offff 2. Evliliğini yaparken çocuklarını sırf yeni kocalarıyla rahat etmek için verenleri kınıyorum yahu, kınıyorum. 2. Evliliğiniz biterken mi oğlunuz aklınıza geldi? Daha ilkine sahip çıkamazken 2. Erkekten 2. Çocuk nedir? Vah garip bebeler vah, hep ailelerin suçu onların onuzlarında.
İkinci evliliğim biterken gelmedi aklıma hiç aklımdan çıkmıyor mutlu olamıyorum o yokken bu yüzden bitiricem verilen sözlerin hiç biri tutulmadı.ben rahat etmek için vermedim.Bir anne evladı olmadan rahat edebilir mi?ben bu söylenenlerin hepsini hakediyorum .Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin .Ben sadece fikir istiyorum sizden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?