Çok tatlı yaKonuyu yanlışlıkla açtım düzenleyip geliyorum
Merhaba!
Yaz sen yaz okuruz bizdestan gibi bir şey yazıyorum yalnız elim ayağım karıştı nereden başlayacağım diye :'(
45 dk olduKonuyu yanlışlıkla açtım düzenleyip geliyorum
yazdım sonunda45 dk oldu
demiştimVay arkadaş destan yazmış. İlk defa okuyamadım bi konuyu
evetKız bu nasıl akrep burçluluk akreplik böyle olmaz
Yazın çok uzun öncelikle burada pek kimse okumaz bu kadar uzun yazıları.Ben şöyle bi okudum ve yaşının küçüklüğüne veriyorum ilişkiden ziyade oyun arkadaşıymışsınız gibi geldi.Birlikte oyun oynamaktan başka yaptığınız bişey var mıydı mesela?
Ayrıca gencecik yaşta kendini asosyal yapacak kadar bilgisayar ve sosyal medya bağımlıgı çok kötü.Bundan kurtul bence önce sen.Yaşadığın gerçek bi ilişki bile değil emin ol oyuna girmedi yok twitterdan sildi snapten gönderme yaptım.Gerçek iliski böyle olmaz.Su bağımlılığından kurtul ve gerçek bi ilişki yaşa buna üzülmeye bile değmez
Tamam ışte hic sallama bu çocuğu.Oyunları da bırak bak yaz geldi her yer cıvıl cıvıl kurslara yazıl sosyalleş yeni insanlarla tanış.İki görüşmeyle bilgisayardan oyun oynamakla ilişki mi olur hiç.Kendini üzme boş yere melankolik takılma yanievetdışarda birkaç kez buluşmuzluğumuzda var Şöyle bir şey de var asosyalliğimden kurtulmaya yeni yeni başladım bu bir nevi ailevi problemlerden sürekli ev değiştirmem yüzünden kaynaklanmış bir şey.
aslında aşırı derece de haklısın yaTamam ışte hic sallama bu çocuğu.Oyunları da bırak bak yaz geldi her yer cıvıl cıvıl kurslara yazıl sosyalleş yeni insanlarla tanış.İki görüşmeyle bilgisayardan oyun oynamakla ilişki mi olur hiç.Kendini üzme boş yere melankolik takılma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?