Karmakarışık bir ilişki

destan gibi bir şey yazıyorum yalnız elim ayağım karıştı nereden başlayacağım diye :'(

Kız bu nasıl akrep burçluluk akreplik böyle olmaz

Yazın çok uzun öncelikle burada pek kimse okumaz bu kadar uzun yazıları.Ben şöyle bi okudum ve yaşının küçüklüğüne veriyorum ilişkiden ziyade oyun arkadaşıymışsınız gibi geldi.Birlikte oyun oynamaktan başka yaptığınız bişey var mıydı mesela?

Ayrıca gencecik yaşta kendini asosyal yapacak kadar bilgisayar ve sosyal medya bağımlıgı çok kötü.Bundan kurtul bence önce sen.Yaşadığın gerçek bi ilişki bile değil emin ol oyuna girmedi yok twitterdan sildi snapten gönderme yaptım.Gerçek iliski böyle olmaz.Su bağımlılığından kurtul ve gerçek bi ilişki yaşa buna üzülmeye bile değmez

evet dışarda birkaç kez buluşmuzluğumuzda var Şöyle bir şey de var asosyalliğimden kurtulmaya yeni yeni başladım bu bir nevi ailevi problemlerden sürekli ev değiştirmem yüzünden kaynaklanmış bir şey.

Tamam ışte hic sallama bu çocuğu.Oyunları da bırak bak yaz geldi her yer cıvıl cıvıl kurslara yazıl sosyalleş yeni insanlarla tanış.İki görüşmeyle bilgisayardan oyun oynamakla ilişki mi olur hiç.Kendini üzme boş yere melankolik takılma yani

aslında aşırı derece de haklısın ya internetten ilişki mi yürür valla teşekkür ederim <3 umarım işe yarar <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…