Karmakarışık bir ilişki

merhaba canım. çok uzundu ama yılmadan okudum :)

açıkça söyleyeyim, bu ilişkiden bi cacık olmaz. beyefendi fazla tripli, kıskanç ve de dengesiz. muhtemelen "ilişki sorumluluğunu alamıyorum ama yine de senden kopamıyorum" triplerine girdikçe kendini havalı zannediyor. hiç uğraşma bununla, kaç bence.

ayrıca sanaldan da ilişki yürümez. sence de bunca aydır tek aktivitenizin "oyun atmak" olması çok kötü değil mi?
sende hafif asosyallik olduğunu söylemişsin, biraz dışa açılmanın zamanı geldi. mümkün olduğunca dışarıda gez dolaş. okulda yeni insanlarla tanış ve konuş.

yan yana olamadıktan, gezip tozamadıktan, öpüp koklayamadıktan sonra sevgili olmanın anlamı ne ki?
(uzak mesafe ilişkisi yaşamak zorunda kalanları tenzih ediyorum tabi ki)

benim tavsiyem unutman… bırak bu çocuğu. hazır 3 ay da görmeyeceksin. bırak yani.

ha ama dersen ki yok ben deli aşığım, gelirse kabul ederim sonuna kadar gitmek istiyorum… o zaman tavsiyem şu, geldiğinde resti çek. "ben bu sürüncemeden sıkıldım. ya hayatımda ol ya da tamamen çık. doğru düzgün sevgili olmayacaksak gel-git yapmamızın hiçbir anlamı yok" de. hala sorumluluk alamam ık mık derse yol ver gitsin. sevgili olmayı kabul ederse de twittermış instagrammış zartmuş zurtmuş onlardan uzaklaşmayı şart koş. madem sürekli ergenlik yapıp birbirinizi engelliyor, göndermeli paylaşımlar yapıyorsunuz, her yerden birbirinizi silin. kimse kimsenin ne paylaştığını görmesin. ve sanaldan ilişki yaşamayı bırakın. bu mecralarda hiç konuşmayıp dışarda buluşmayı teklif et.

böyle yaparsan belki düzelir ama inan ben hiç ihtimal vermiyorum. yine de deneyeceksen bari biraz da böyle dene diye dedim.
benim tavsiyem önüne bakman ve unutmaya çalışman yönünde.

oy, hikaye ergen hikayesi gibi geldi. Lakin yazı stilin çok şeker. Ne diyeyim inş kangren olmaz bu ilişki. İnş karşına seni daha da hak eden biri çıkarç

Valla okurken yoruldum gözlerim yandı.ikinizde sosyal ağları hayatınızın merkezine koymussunuz.sanal oyunlar, sanal tiripler, sanal küsmeler.....çıkın dışarı bir nefes alın gökyüzüne bulutlara bakin cayır cimene bir ayak basın.gerçek ilişki böyle olmamalı .bu çocuktan da bi cacık olmaz ablacım.daha normal yaşayıp ne istediğini bilen bi erkek arkadaş daha makbuldür.

Höh yani çok sıkıldım okurken, ilk defa bir konuyu yarım bırakıyorum. Ama şunu diyebilirim okuduğum kadarından bile;bırak sen o çocuğu yoksa daha çoook ağlarsın...

allah aşkına okul mokul demşsin yaşlar heralde 12 filan. lanet olsun şunu okudum ömrümden 3 dk gitti ve sonuç ben onu engelledim o bana gülücük attı ben oyundan çıktım o kızla girdi koca bi hiç!!!

adam mavi boncukçu. sen de bi garipsin. bi cacık olmaz.

Aslında derdini iyi anlatmışsın
Yok bensiz oyuna girmiş, yok şuradan engelledim falan filan geç bunları.
Hayat güzel ya ne oyunu, oyun oynayarak güzel ömründen niye vakitlerini veriyorsun.(Ayrıca ilk defa bilgisayar oyunu oynayan kız görüyorum hep erkek arkadaşlarım oynuyor.)
Boşver sana başka biri mı yok.
Bir an önce bu çocuğu unut ve hayatına bak

Allah aşkına biz insan evladı değil miyiz bu nasıl uzunluk... Özet geçeydn iyiydi okumadım merhaba deyip gidiyorum

Offffff okudum inat ettim bitireceğim dedim okudum, okudum, okudum ve sinirden nefesim daraldı. Bitirmeye çalıştıkça bitmedi yaaa çok gerildim istemsizce. Ne kadar gereksiz ve ne kadar uzun bir yazı. Boş, anlamsız, gereksiz. Siz cidden bu olayı yaşayıp bir de üzüldünüz mü? Dünya var, reel dünya, üzerinde yürüyoruz, yaşıyoruz, somut bir dünya. Bu yazıdaki her şey soyut gibi. Somutları bile soyutlaştırmışsınız.

Oyun kafa yapmış ikinize de.
Oku oku bitmedi daral geldi tüm metin "oyuna girdik çıktık sildi sildim geri ekledi başka kızla oynadı bende başkasıyla oyuna girdim engelledim engelledi güldü gülmezdi normalde vs vs vs." Boş beleş biri sende şunu gözünde büyütme mantıklı ol biraz.

Misij tikrırı.

Bunu kendime neden yaptım bilmiyorum ama maalesef ben de hepsini okudum. Bence bütün sosyal medya hesaplarını kapat ve dokunabileceğin sohbet edebileceğin insanlarla tanış. Çok ergence yaşadıklarınız . Neyse fenalık geldi bana

ben öyle yaptım gittim kocamı buldum evlendim.o da ona otmuş gibi ,tuvalet terliğiymiş gibi davranan biri ile evlenmiş ki müstehak ona.

Hahahahaha ya gece gece kahkaha attım. Vay arkadaş neymiş bu terazi

Yav anlatamadığımı düşünmeye başladım. Bi insan bazen kendini ifade edebilmek için sanal ortamı kullanmak durumunda kalabiliyor. Oyun dediğime bakıp sürekli oyun oynuyosunuz az büyüyün yok o yok şu diyip durmanıza gerek yok. Oyun oynamamın nedeni ben o oyun sayesinde para kazanıp cebime harçlık yapıyorum. Ve sanal ortam dışında da konuşmalarımız olsa bile ana düşüncenin temelini hep buralardan atmıştık. Hayır yani orada oyun kelimesi yerine facebook ya da başka bir plartfom kullanmış olsa eminim çoğunuzun gözüne bile batmayacak. Okumadıysanızda gelip buraya 'okumadım' yazmanıza gerekyok. Ben yazdıklarımı özetleyebilen bi insan değilim. Tekrardan hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…