karmakarışık duygular(yorumlarınıza ihtiyacımız var)...

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
öncelikle şunu söyleyim kuzenim için yazıyorum kızlar....nereden başlasam bilmiyorum kuzenimin hayatında çook ama çoook iyi biri var ailemiz tarafından da her yönüyle taktir edilen biri kuzenime verdiği değer anlatılmaz yaşanır yani o derece ama sorun şu ki kuzenim sevildiği kadar sevemiyor çocuk o kadar çok seviyor ki... kendini o kadar sevemediği için suçlu hissediyor ondan ayrılmayı hiç ama hiç istemiyor onun yanındayken çok mutlu zaman geçsin istemiyor ayda 2-3 kez görüşebiliyorlar bu görüşmediği süre zarfında arada soğuyorum sanki diyor bir zaman geliyor kesin seviyorum onsuz asla olmaz diyor bir gün sonra acaba olmuyor mu diyor ilişkileri 2buçuk 3 senedir devam ediyor hatta onu onu ondan daha çok seveyim diye dua bile ediyor yani daha çok sevmek istiyor olmuyor amaan deyip bırakamıyor bırakmakta istemiyor bir kaç kere denedi yapamadı da zaten onu üzmeyi de hiç istemiyor ama böyle bir durum içinde yani ben de ne diyeceğimi şaşırdım sizin samimiyetinize güveniyorum yorumlarınızı beekliyorum:26:

Vallahi çok samimi söylüyorum okurken başım döndü..

Şöyle bi sersemledim..

Bu kadar değişik duygulara kapılan,bukalemun gibi değişkenlik gösteren bir insan ne gördüm ne duydum.

Bence kuzeniniz bu şartlar altında kendini sevecem diye zorlamasın..

Hem kendini hem o kişiyi harcar açıkçası.

Daha açık söylemek gerekirse kuzeninizin yaptığı şımarıklık.

bilmiyorum ya dışarıdan bakan biri olarak tarafsız bir yorumunuz var ben bu kadar objektif bakamıyorum tabi bende bir çok kez ayrıl dedim onu da yapamıyor ne olacak bilmiyorum ama onu çok seviyorum ve yardımcı olmak istiyorum

Son düzenleme:
sevmiyosa 3 yıl niye geçirmiş...sevmese kesip atardı insan sevmediği birine uzun süre katlanmaz.. katlanamazzz

evet bence de seviyor ama onun kadar sevmek istiyor siz o çocuğun sevgisini bilseniz... onun gibi sevmek istiyor şöyle bir düşündüğümde bencede o çocuk daha çok seviyor bunu nasıl aşar nasıl daha çok sever.. :26azarlıkla sevgi olmaz ama sonradan körkütük aşık olanlarda var

Bir ilişkide iki taraf birbirini aynı derecede sevemeyebilir,ne güzel kendini çok seven iyi birini bulmuş,3 yıldır ayrılmadığına göre de aslına bakarsan bu ilgi ve sevgiden çok da şikayetçi değil gibi geldi bana.

Bazıları sevgilim beni eskisi gibi sevmiyor ilgi göstermiyor diye şikayet ediyor,kuzeniniz bulmuş da bunuyor.Bence ona bu sitede gördüğünüz ihanetleri,gözü dışarıda olan erkekleri,eşinden şiddet gören kadınların yazdıklarını okutun,öpüp başına koyar erkek arkadaşını.

3 sene olmuş az buz değil..
Bence kuzeniniz sevseydi bunları söylemezdi.
Adam onu seviyor diye ayrılmıyor bence.
Bencillikten başka hiç bir şey değil!
Yarın aynısını kendisine yapılırsa o zaman anlar.. Yazık çok yazık...

başkası iyi diye onu sevıyor dıye 3 sene idare etmesı kötü birşey en yakın zamanda ayrılmasının taraftarıyım karşı tarafıda düşünün bence kuzenınız tarafından hergun kandırılan bır adam... kuzenınız keşke biraz gururlu olup ilişkinin en başında söleseydı onu sevmediğini giden zamana mı yanarsın çekilen acıyamı??

Kuzeniniz kaç yaşında, inanın merak ettim...
kuzeniniz hem kendi zamanını boşa harcamasın,hemde o adamın zamanını..
sevgi,göremeyince azalan bir duygu değil,aksine özlemle artan bir duygudur...
dolayısıyla kuzeniniz o adamı sevmiyor,sadece o adamın sevgisini kullanıyor bana göre...
bazı insanların hayatında bir kere karşısına çıkar bu denli seven erkek,
ve nedendir bilemiyorum bu ekekleri de seven hanım olmaz hiç...
sonrada keşkeler başlar...

evet haklısınız öyle birini kaybetmek istemiyor ne kadar bulunmaz biri olduğunu farkında bunu ben biraz daha göz önünde bulundurmasına yardımca olacam

bilmiyorum benimde aklım çok karışık seviyor gibi de aslında ne bileyim dışarıdan gözlemlediğim de ona hediyeler almaktan hoşlanıyor onun için bir şeyler yaptıkça mutlu oluyor değer vermese bunları da yapamazdı diyorum bazen

tam sevmiyor değil ki ayrılamadığı buna örnek bence hiç değer vermese silip atabilir aklından ama bunu yapamıyor

kuzenim 20 yaşında dediklerinize katılıyorum aslında ama bilmiyorum yine de aklım iyice karıştı

Değer vermek ayrıdır,sevmek ayrıdır...
Kuzeniniz sevmiyor işte,bunu neden kabullenmek istemiyorsunuz?
Sadece bencilliğinden bunu yapıyor.
Seven insan kendini suçlu hisseder mi?
Sevgi zaten sorgulanmaz ya vardır ya da yoktur!!!

kabullenmeyi istememek gibi bir durumum yok neden sert tepki veriyorsunuz ki?tamam değer vermek farklı bir şey olabilir ama insan sevmediği birine nasıl değer verir?

kabullenmeyi istememek gibi bir durumum yok neden sert tepki veriyorsunuz ki?tamam değer vermek farklı bir şey olabilir ama insan sevmediği birine nasıl değer verir?

Sert tepki derken?
Siz normal arkadaşlarınız değer vermez misiniz?
İlla ki aşık mı olmanız gerekiyor?

Sert tepki derken?
Siz normal arkadaşlarınız değer vermez misiniz?
İlla ki aşık mı olmanız gerekiyor?

üslubunuz biraz sert gibi geldi ya da bana öyle gelmiş olabilir neyse tabi ki normal arkadaşlarıma değer veririm ama 3 yıllık bir ilişki normal arkadaşlıktan farklı yani erkek arkadaş konumunda ve bunu hiç istemese bitirir diye düşünüyorum yalnız şöyle bir detayda var kişisel sorunları yüzünden biraz zor günler geçiyor acaba bununda etkisi olabilir mi diye düşünmeye başladım

Elbetteki sevmediği insana değer veremez insan..Fakat bu sevgi söz ettiğimiz sevgi gibi değil..

Bir görünüp bir kayboluyorsa içindeki duyguları; tamamen karşısındakinin iyi oluşundan ve onu çok sevişindendir..Karşısında ki sevgi içini harekete geçiriyor kuzeninizin, sonrasında çocuk gidince yine sönüyor duyguları..Bu böyle kör döngü gibi devam eder..

Size bundan bu şekilde söz ediyor ama emin olun, 1 hafta uzaklaştığını hissetsin o kişinin , onu ondan daha çok sevmeye başlar..
Malesef ki bazı insan fıtratı, aşkı, sevgiyi,yürekleri oyun zannediyor ve gösterilen sevgi ve sadakat karşısında şımarabiliyorlar..

Unutmasın o insanında bir kopma noktası vardır..Birdaha , onu ondan çok sevecek sevgi bile verse asla eskisi gibi olmaz-olamaz.

Büyük sevgi, büyük yüreklere nasip olsun..

haklısınız bir an önce düşünüp eğriyi doğruyu tartması bir karar vermesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…