- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Bir ilişkide iki taraf birbirini aynı derecede sevemeyebilir,ne güzel kendini çok seven iyi birini bulmuş,3 yıldır ayrılmadığına göre de aslına bakarsan bu ilgi ve sevgiden çok da şikayetçi değil gibi geldi bana.
Bazıları sevgilim beni eskisi gibi sevmiyor ilgi göstermiyor diye şikayet ediyor,kuzeniniz bulmuş da bunuyor.Bence ona bu sitede gördüğünüz ihanetleri,gözü dışarıda olan erkekleri,eşinden şiddet gören kadınların yazdıklarını okutun,öpüp başına koyar erkek arkadaşını.
3 sene olmuş az buz değil..
Bence kuzeniniz sevseydi bunları söylemezdi.
Adam onu seviyor diye ayrılmıyor bence.
Bencillikten başka hiç bir şey değil!
Yarın aynısını kendisine yapılırsa o zaman anlar.. Yazık çok yazık...
başkası iyi diye onu sevıyor dıye 3 sene idare etmesı kötü birşey en yakın zamanda ayrılmasının taraftarıyım karşı tarafıda düşünün bence kuzenınız tarafından hergun kandırılan bır adam... kuzenınız keşke biraz gururlu olup ilişkinin en başında söleseydı onu sevmediğini giden zamana mı yanarsın çekilen acıyamı??
Kuzeniniz kaç yaşında, inanın merak ettim...
kuzeniniz hem kendi zamanını boşa harcamasın,hemde o adamın zamanını..
sevgi,göremeyince azalan bir duygu değil,aksine özlemle artan bir duygudur...
dolayısıyla kuzeniniz o adamı sevmiyor,sadece o adamın sevgisini kullanıyor bana göre...
bazı insanların hayatında bir kere karşısına çıkar bu denli seven erkek,
ve nedendir bilemiyorum bu ekekleri de seven hanım olmaz hiç...
sonrada keşkeler başlar...
bilmiyorum benimde aklım çok karışık seviyor gibi de aslında ne bileyim dışarıdan gözlemlediğim de ona hediyeler almaktan hoşlanıyor onun için bir şeyler yaptıkça mutlu oluyor değer vermese bunları da yapamazdı diyorum bazen
Değer vermek ayrıdır,sevmek ayrıdır...
Kuzeniniz sevmiyor işte,bunu neden kabullenmek istemiyorsunuz?
Sadece bencilliğinden bunu yapıyor.
Seven insan kendini suçlu hisseder mi?
Sevgi zaten sorgulanmaz ya vardır ya da yoktur!!!
kabullenmeyi istememek gibi bir durumum yok neden sert tepki veriyorsunuz ki?tamam değer vermek farklı bir şey olabilir ama insan sevmediği birine nasıl değer verir?
Sert tepki derken?
Siz normal arkadaşlarınız değer vermez misiniz?
İlla ki aşık mı olmanız gerekiyor?
kabullenmeyi istememek gibi bir durumum yok neden sert tepki veriyorsunuz ki?tamam değer vermek farklı bir şey olabilir ama insan sevmediği birine nasıl değer verir?
Elbetteki sevmediği insana değer veremez insan..Fakat bu sevgi söz ettiğimiz sevgi gibi değil..
Bir görünüp bir kayboluyorsa içindeki duyguları; tamamen karşısındakinin iyi oluşundan ve onu çok sevişindendir..Karşısında ki sevgi içini harekete geçiriyor kuzeninizin, sonrasında çocuk gidince yine sönüyor duyguları..Bu böyle kör döngü gibi devam eder..
Size bundan bu şekilde söz ediyor ama emin olun, 1 hafta uzaklaştığını hissetsin o kişinin , onu ondan daha çok sevmeye başlar..
Malesef ki bazı insan fıtratı, aşkı, sevgiyi,yürekleri oyun zannediyor ve gösterilen sevgi ve sadakat karşısında şımarabiliyorlar..
Unutmasın o insanında bir kopma noktası vardır..Birdaha , onu ondan çok sevecek sevgi bile verse asla eskisi gibi olmaz-olamaz.
Büyük sevgi, büyük yüreklere nasip olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?