Karmakarışık ilişki

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Evet arkadaşlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum daha önce onunla alakalı bir konu açmıştım bu sefer kendi ağzından yazdığı msji buraya yazicam sizden fikir bekliyor yorumlarinizi gostericem kendisine. Biraz karışık yazmış kızlar kolay gelsin... yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

3 sene önce biriyle sevgili oldum. Bi akrabasini seviyodu evli ve çocuğu var kadının. Kadın da buna Boş değil. Zamanla unuttum dedi ama arada konuşuyolardi. Sonra askere gitti gizli face açtı beni engellemis foto atmış sonra yalanladı arkadaşım verdi öylesine dedi. Bi kaç ay sonra askerliği bitince eski kız arkadaşıyla konuştuğunu öğrendim. Kız bana her şeyi anlattı. Sevgilim ona msj atmış aramış numarani unutamiyorum vs. Beni sevdiğini hiç söylememis. Kıza bi ara yaziyomus sonra diyomus düşünmeye ihtiyacım var. Sonra demiş ki emin değildim bu zamana kadar kararsız kaldım. Sen mi o mu diye. Ses kaydinda dinledim ben bunu. 1 sene göz yaşım dinmedi. O günden sonra ona ne bi hediye aldım ne bi kere doğru düzgün güldüm bundan sonra hep o pismanlik yaşadı ben ittim o geldi ben istemedim o yalvardi tam 1 buçuk senedir git gel yaşayarak sürekli ayrilarak bu ilişkiye devam ettim çok acı çektirdim çok ağladı çok canı yandı ailesi araya girdi yapma artık sozlenin o hatalarindan çok pişman seni Seviyo dediler. Benim içim sogumadi. Sevdigi kuzeni bile bulustu benimle o ilk kez birine asik oldu oda sensin dedi. En sonunda bende ondan onceki eski sevgilimle konuşmaya başladım bunu görünce cildirmis o çocukla konuşmuş benim.hakkimda yalan yanlış şeyler söylemiş şimdi o çocukla konusmuyorum kesinlikle. Sevgili değildim zaten beni rahat bıraksın diye konusuyomus gibi yaptık ama çok üzüldü bundan eminim. Bende anneme anlattım annesiyle konuştuk annesi de eski sevgilimle konuştu kızı rahat bırak diye sonra eski sevgilimle konuştum ama anladım ki içimden silememisim ben onu. 1 haftadır gözümde yaş kalmadı kılo verdim hasta oldum unutamiyorum sürekli onu dsunuyorum çok özlüyorum geri dönmek istiyorum ama oda eski sevgilisiyle konuşuyor benden intikam.almak için ne yapmaliyim

Not: arkadaşım yorumunu bu şekilde yapmış ama hala çocuğa karşı içini sogutamiyor sizden bu yüzdende birşeyler yazmanızı istiyorum...
Sevgiler:)

Daha once arkadasimla ilgili actigim
konu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-kiz-beni-delirtecek.888515/

Son düzenleme:
"anneme anlattım annesiyle konuştuk annesi de eski sevgilimle konuştu kızı rahat bırak diye sonra eski sevgilimle konuştum"

Hiç anlamadım ama o iş olmaz bence.

Valla kafam reçel gibi oldu,kim kiminle nerede ne yapmış kimle eskiymiş kim kimle yeniymiş

Ben size şu şekikde ozetliyim farkındayım baya karışık olmuş

3 sene once iliskiye başladığı çocuğun ismi ali olsun ali evli birine aşıktı vs devamlı bu kızı aldatti ve güvenini kirdi. Kızda ne ayrıldı ne doğru düzgün berabsr oldu yani devamlı aldatan ali ayrıldıklarında eski sevgilileryke konusan çift of valla benimde devreler yandi suan

Evli çocuklu kadınla görüşen Adamcıktan hayır gelmez
Hem ne o öyle biri inat eski sevgiliyi buluyo öbürü ona inat konuşuyo falan çocukça bile degil cahilce...

Kız Ali evli birine aşık diyorsun. Tövbe yarabbim böylesinden hayır mı gelir? Yarın öbür gün evliyken de gider başkasına aşık olur al başına belayı

Daha 20 yaşında ya nedir bu kendine yaptığı
Bu ilişkiden sağlam evlilik çıkma ihtimali yok gibi bişey
Tüm bağlantılarını koparsın

bi kere herseysen once evli biriyle gorusen biriyle ne kadar seversem seveyim ayrilirdim.

kaldi ki onu aldatmis ve ustune iyice yuzgoz olunmus.

ağlar aglat unutur. insan annesini evladını bile kaybettiginde hayatta kalmayi basariyor da. cok sevseler birbirlerini iliski boyle lacka olmazdi zaten.

ozet unutsun gitsin

Valla 9 bilinmeyenli denklem gibi bendede şarteller attı.nyse anladığım kadarı ile cacık olmaz bu adamdan....

20 yaşında insanlar ne atraksiyonlar yaşıyor arkadaş... Ben de anca, more amor por favor tişörtümle ilgi çekmeye çalışayım........ Hüzün....Dram.....

20 yaşında olup evli çocuklu kadına o gözle bakması nasıl biri oldugunun sinyalini veriyor.
Arkadaşında hala akıl istiyor, o da normal değil bence.

Yahu kardeşim evli çocuklu kadına göz diken adamdan bir cacık olur mu? Çatır çatır aldatmış da seni.

Gerekirse ağlamaktan helak ol ama dönme bu beş para etmez adama.

Not :Arkadaşınıza hitaben yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…