Karmakarışık ilişki

Harfiharfine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
3
0
1
30
Sevgilimle cinsel birleşme olmadan birliktelik yaşadık sürtünme sevişme vs vs. Adetim biteli 2 3 gün geçmesine rağmen bugün bi kanama olayı yaşandı acaba zarım mı yırtıldı ne olmuştur bişey olur mu çok korkuyorum. Duş aldım fakat kanama yine oldu kırmızımsı pembemsi bi renkte. Lütfen acil cevaplayın

tam bitmemiş demek adetin.
bekaretine zeval gelmiş olsa adetinden bir kaç gün sonra değil sürtündüğünde olurdu kanaman..

Aksam sekeri seni :) bence o kadar seyi korkmadan yasadiysan simdi korkmanin ne manasi var..Ayrica tam olarak herseyi yasamadin diye icin rahat olacak mi? Bana kalirsa yasasanda sorun degil de hem korkup hem o kadar sey yapmanda ilginc...olan olduysa artik ne yapican bosver

Hanfendi şu an olmuş bişeyi konuşuyoruz yardım amaçlı yazdım ben sizin yargılamanız için değil!!
Ben bi şeyler yaşadığın için yargılamıyorum seni. Yaşıyorsan arkasında durman gerekmez mi? Madem evlenmeden önce ilişki yaşanması, kızlık zarının yırtılıp yırtılmaması senin için bu kadar önemli yaşamicaktın.
Soruna gelince sürtünmeyle kızlık zarının yırtılacağını sanmıyorum. Adetin yeni bittiği için kanama olmuş olabilir.

kim neyi acil cevaplasin?? kim bilebilir sordugunun cevabini.oladabilir olmayadabilir..bunu biz bilemeyiz ki..keske istemedigimiz cevaplarda tanimadigimiz insanlara verdigimiz tepkiyi hayatimizdada istemedigimiz olaylarda verebilsek..

Adet sonrasi ara kanamadir renginden belli. kizlik zari olay sirasinda bozulursa bozulur.sonradan bozulmaz.

Öyle zarın bozulmasi kolay değil kaç kişi bu konuda sorun yaşıyor ve birliktelik saglayamıyor ama %100 diyemem az da olsa bozulma ihtimali vardır. Bozulursa zten sızı hissedersiniz diye düsünüyorum

Back
X