- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Gebelik için ayrı düşüncelerimiz vardı herkesin bir hayali olur ya şöyle haber verelim böyle haber verelimGebeliğinizi sadece kv söyleyin herkesin bilmesi gerekmez. Ama o bilirse belki size zahmet vermek istemez ve gider. Sonuçta önceden düşükleriniz olduysa bu sefer dikkat etmeniz gerekir. Bir de mide bulantılarıyla nasıl yemek yapıp misafir ağırlayacaksınız. En mantıklısı saklamamak.
Evet ama şimdi durum farklı maalesefGebelik için ayrı düşüncelerimiz vardı herkesin bir hayali olur ya şöyle haber verelim böyle haber verelim
Kayinvalidemin dirseginden asagi alci var ve tek yuruyemiyor henuz degnegi yok ve basmamasi gerekmis evimizde de klozet olmadigindan eski usul tas falan osekilde de yanında bulundum bayagi zor olduSöyleyin kv ye hamile olduğunuzu bence.
Birde taharet filan dedinizde benimde bacağım kırılmıştı ameliyat geçirdim 2 ay alçıda kaldı ama taharet konusunda kimseden yardım istemedim gerek yoktu ki elimi kullandıktan sonra..o yüzden o kısmı anlayamadım?
Gelecek olan herkese yemek ikram etmek zorunda değilsiniz gelen bir çay içer geçmiş olsun der gider yani..ama temizlik mesele tabi..dediğim gibi kv ye söyleyin belki başka bir yol bulunur
Şu bazı insanlardaki yedirme aşkını anlamıyorum. Sanki fakir doyuruyor. Sofralar kalkıp kalkıp iner. Gelen giden kaşık sallar adı hasta ziyareti, sevap olur.Şuan hamile olduğum bilinmiyor ya ooo bir gelen olsa neler tasinilip pişirilir anlatamam.yedirilmeden gondermez o haliyle bile.
Ahh ahh sorma bir Ramazan iki hasta ziyaretleri bolluksuz geçmiyor bak inan kimse gelmese bakarım eşim akşam gelir falan ama birde gelenlere nasıl bakiyim zaten eve bakamiyom birde onun utancligiŞu bazı insanlardaki yedirme aşkını anlamıyorum. Sanki fakir doyuruyor. Sofralar kalkıp kalkıp iner. Gelen giden kaşık sallar adı hasta ziyareti, sevap olur.
Ne şekilde kv mi evden gönderirsen gönder gelin beni gönderdi olacak. Sonra sürpriz de yapsan parti de versen balo da düzenlesene hamileyim demek için, kıymeti Harbiye'si kalmayacak onların gözünde. Yanlış ata oynuyorsun bu elle devamın dersen ütülürsün arkadaşım bence de tutturma planlarımız vardı falan diye. Efendi efendi söyle gitsin taharetine de kızı yardım etsin bitmiş zahmetAhh ahh sorma bir Ramazan iki hasta ziyaretleri bolluksuz geçmiyor bak inan kimse gelmese bakarım eşim akşam gelir falan ama birde gelenlere nasıl bakiyim zaten eve bakamiyom birde onun utancligi
Bakalim yarın ki duruma göre hareket edicem eşime güzel bir dille söyledim yarın eve çıkar merak etme dedi zaten ilk defa kalıyor o da mecbur olduğundan oğlunu kiramadiAnlıyorum hayalleriniz var fakat bence şuan kayınvalideniz durumu bilmeli.
Şuan yürürken bile sizden destek aldığını yazmışsıniz, kadıncağız en az 50 kilo olsa, bir an denge kuramayıp tüm yükünü size verse... Bu bile bir risk.
Gerekirse "Daha sonra söyleyecektik ama sana moral olsun diye söylüyorum." diye bağlayın ama saklamaya devam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?