• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışık..

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
3
merhabalar

2 sene önce şans eseri biriyle tanıştım.ama kendisi astsubay ve onlara karşı önyargıları vardı neyse biz bir süre muhabbet ettik.ne o bana söylebiliyordu bişey nede ben ona görüştüğümüz zaman aramız çok iyiydi sevgili gibiydik ama ben istanbula gelmek zorunda kaldım.istanbula geldiğimden beri çok az konuşuyoruz konuştuğumuz zaman sürekli birbirimize laf söylüyoruz sonra özledim diye mesajlar atıyoruz birbirimize en son görüşmemizde kavga ettik.istanbula geldi görüşmek istediğini söyledi ama ben çok görmek istememe rağmen görüşmedim.ben gittiğim zamanda hiç görüşmüyoruz.ama unutamıyorum onunda beni unutmadığını düşünüyorum yakın zamanda tekrar onun olduğu şehire gidicem napmalıyım ?

ve ben onu ne zaman rüyamda görsem oda beni görüyor birbirimize mesaj atıyoruz.neden böyle oluyor ?

bir çözüm bulamadım
Adam astsubay, gec cevap vermesi normal ve bu konulari asin lutfen.
Ozlediyseniz seviyorsaniz neden eziyet ediyorsunuz birbirinize, neden surekli tartisiyorsunuz daha ilimli olun. Boyle yaparak elinize hicbirsey gecmiyoe. Elinizdeki mutlulugu tepiyorsunuz.

konuyu biraz acsan daha yardimci olabiliriz.
Neden kavga ettiniz/ediyorsunuz?

tekrar yazıyorum 2 sene önce bi arkadaşım sayesinde tanıştık tanıştıktan sonra çok iyi anlaştık yüzyüze hiç bir problem yoktu ama ikimizde birbirimize açılmamıştık ama sevgili gibiydik sonra ben istanbula geldim ve istanbula geldikten sonra mesajlaşırken sürekli kavga ediyorduk o geç cevap veriyor diye ben kızıyordum benim yanımda sürekli erkek arkadaşlarım olduğu için o bana kızıyordu bu sebeplerden dolayı kavga ediyorduk.1 sene önce ben bunun olduğu şehire gittim görüştük ve ilk defa yüzyüze kavga ettik o günden sonra bi süre hiç konuşmadık ama sonra tekrar konuşmaya başladık istanbula geldi ama görüşmedim nedenini bilmiyorum.ben onun olduğu şehire gittim ama yine görüşmedik.ara rüyamda seni gördüm diye mesajlar atıyorduk birbirimize ben ne zaman rüyamda görsem oda görmüş oluyordu bu kadarı denk gelir mi bilmiyorum.o kadar uzun süre sonra 3 gün önce face açmış kendisi gördüm ama eklemedim sonra o eklemiş kabul ettim bigün sonra silmiş mesaj attım niye sildin diye yanlışllıkla ekledim diye bi mesaj geldi.2 hafta sonra onun olduğu şehire gidicem napmalıyım sizce ?

ara rüyamda seni gördüm diye mesajlar atıyorduk birbirimize ben ne zaman rüyamda görsem oda görmüş oluyordu bu kadarı denk gelir mi bilmiyorum.

Seni rüyamda gördüm dendikten sonra "aa ben de!!" diye yalan söylemek çok kolay, bu kadar denk gelmez, hiç bir şey için kanıt değil yani.

stanbula geldi ama görüşmedim nedenini bilmiyorum.

Yaw kendi hareketlerinizin sebebini yazın da bilelim en azından, 2 hafta sonra sizi "yanlışlıkla" ekleyen birinin olduğu şehre gidecekseniz, canınız istiyorsa arayın, onun cevabına göre buluşursunuz veya buluşmazsınız, 2 senede olgunlaşmışsanız ikiniz de yürür; olgunlaşmamışsanız yürümez. Tabii başka bir engel yoksa.

eklemiş kabul ettim bigün sonra silmiş mesaj attım niye sildin diye yanlışllıkla ekledim diye bi mesaj geldi.
Ülkemizi bunlar mı koruyor lan?
Düşman kuvvetler gelirse falan mermi atmak yerine adamların saçını çekip sapanla fındık fırlatır lan bu.
Te allam ya. Yaşlar kaç allasen?

Bence yanlis ekleme degilde face actigini caktirmadan size bildirmis sonrada silmis sizden bi adim bekliyor gibi sanirsam yada bana öyle geldio_O aranizda tam olarak ne gectigini bilmedigim icin . Gidincede seviyorsaniz arayin bulusun konusun mutlu olacaksaniz

Back
X