canim ben anladim sanirim yazdiklarini
sana soyle diyim, bende ayni senin gibiyim ama benim durum biraz farkliii, yani biz nisanliyiz. hersey guzel giderken bisi oldu bu bi haftadir. yani oncedende tartismalarimiz felan oluyodu ama bu bi hafta artik ben cokkk yoruldum ve gururumun iyice yerlerdee. nisanlimla konustugumuzda bu siralar benle cokkk soguk, hatta konusmuyo ama etraftan duyunca benden bahsediyo ve ne bilim yani hic bisi yokmus gibi. sabah cok kotu oldu yani konusmamiz, bende teli kapatim ve konusmicam onla, oda tabi aramiyo. bakalim ne olcakk
(onuu cokkkkk seviyorum, o benim dunyamm)
hayır o istediği için değil sevgilimi aldatmıs olmamak için ayrıldım
konuyu anlıyan biri varsa baştan anlatabilir mi?kafa karıştırmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorsun sesin eski çıktığına benziyormuş aldatmamamak için ayrılmışsın saatmi geç oldu bende mi problem var hiç bişey anlamadım ben :26:
konuyu anlıyan biri varsa baştan anlatabilir mi?kafa karıştırmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorsun sesin eski çıktığına benziyormuş aldatmamamak için ayrılmışsın saatmi geç oldu bende mi problem var hiç bişey anlamadım ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?