Karmakarışıklık ve sabır

okuldan biriyle çıkıyordum yaklasık 3 ay önce. taki onunla aynı sıraya oturana kadar sınıftan birinin yanında oturdugumda etkilendim gayet agırbaslı bi cocuktu.neyse ilk arkadası beni faceden ekledi.sonrada kantinde oturduk ertesi güne oda eklemiş tabi sevgilim var o zamanlar.sonra memlekete geldim on beş tatil için . msnde yazışmaya basladık.hep güzel seyler sylüyor ama sonuna simdi desem inanırsın yazıyor .tabi inanıyorum bende inandımda .etkilenmeye basladık günde 5 -6 saat konusuyorduk. ben arkaDasız dedim .o ise hayır sen arkadasım olamazsın .dedi hep sonunda benden etkilendiğini ama erkek arkadasın oldukca asla senle birsey düşünmem dedi .tabi bu olayrdan sonra erkek arkadasımdan ayrıldım.bu seferde sevgili olaylarına girmyel dedi tamam dedim sonrada demek vazgecmeyi sectin dedi bide bananumaran zaten bende 1 ay önceden vardı dedi .okuyla geldiğimde grüştük.telefonunda resimlerimi grdüm.o gün arkadaslarla onlarda toplandık bi baktım yatak odasında yatagının yanındaki komidinde kırmızı bir toka ama belli etmedim yarıom saat sonra toka komdiindeki paketin altına yitilmişti o gnden beri aramıorda ben de aramıorum ama özledm ne yapacagım

Son düzenleme:
Hiç Bir Şey Anlamadım..
Ne Olursun Bir Virgül, Bir Nokta Koysaydın.
Hiç mi Acımıyorsun Bize
Çok Karmakarışıklık Olmuş Burası Konun Gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
bi hızla okudum ama tekerleme gibi olmuş yazdıklarınız. noktalama işaretlerine ve aradaki harfleri atlamadan yazsaydınız keşke. cebelleştim çünkü cümleleri ayırt etmede.

Yanlış anlamadıysam , sırf o istiyor diye sewgilinden ayılmışsın . O çocuğun ahı da yerde kalmamış !

canim ben anladim sanirim yazdiklarini

sana soyle diyim, bende ayni senin gibiyim ama benim durum biraz farkliii, yani biz nisanliyiz. hersey guzel giderken bisi oldu bu bi haftadir. yani oncedende tartismalarimiz felan oluyodu ama bu bi hafta artik ben cokkk yoruldum ve gururumun iyice yerlerdee. nisanlimla konustugumuzda bu siralar benle cokkk soguk, hatta konusmuyo ama etraftan duyunca benden bahsediyo ve ne bilim yani hic bisi yokmus gibi. sabah cok kotu oldu yani konusmamiz, bende teli kapatim ve konusmicam onla, oda tabi aramiyo. bakalim ne olcakk
(onuu cokkkkk seviyorum, o benim dunyamm)

ya anlayamıorum ki cok üstüne düştüm ben galiba

hayır o istediği için değil sevgilimi aldatmıs olmamak için ayrıldım

Umarım dediğin gibidir . Eğer değilse ; biraz çantada keklik olmuşsun .

Senin yüzüne ; eski çıktığı we unutamadığı kız arkadaşının sesine benzediğini , utanmadan sana söyleyebiliyorsa pes derim . Sende ona ; senin de gözlerin benziyor unutamadığım sewgilime de o zaman .

Ne arsız insanlar war yaaa

konuyu anlıyan biri varsa baştan anlatabilir mi? kafa karıştırmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorsun sesin eski çıktığına benziyormuş aldatmamamak için ayrılmışsın saatmi geç oldu bende mi problem var hiç bişey anlamadım ben :26:

o kafamı karıstırdı ve zevkini cıkartıor sesimin eski cıkıtıı kızın sesine benzediğini ğrendm büyük hayal kırıklıgı:)

Valla Bende..
Hele En Son Yazdığı Kelimeler İçler Acısı..

Konu Sahibecimmm, Msn'de Değiliz Yavaş Yaz Anlayalım..
Türkçemizi de Katletmeyelim..

Olur mu Güzel Arkadaşım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizde bi problem yok bende anlamadım çünkü.............:)

Ben anlatayım arkadaşım :)

Arkadaşımız , bir çocuktan hoşlanmış . Çocuk , bende senden hoşlanıyorum ama senin birlikte olduğun biri war demiş . Arkadaşımız , birlikte olduğu kişiden ayrılmış .

Yeni erkek arkadaşı ; arkadaşımızın arkadaşına demiş ki ; dertli_kıs ın sesi , benim unutamadığım eski sewgilimin sesine çok benziyor demiş .

Bu arada , arkadaşımız we yeni erkek arkadaşı görüştüklerinde , arkadaşımız bir yerde ( Orasını anlamadım ) bir toka görmüş . O günden bu yana ne mesaj ne arama warmış .

İşte ana nokta burası , kafa karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…