- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Kim kime dum duma olduk
Yeni sewgilisinden bahsetmiyor mu arkadaş :44:
Kim kime dum duma olduk
Yeni sewgilisinden bahsetmiyor mu arkadaş :44:
bu iki mesajda benim yazıma yapılan yorumlardan sonra yapılmış karışıklık yok mu bu her ikisi arasındaofff bu konu beni aştı en iyisi siz yazın yazın ben kenarda çekirdeğimi alıp gelşiyim okuyim iyice anlıyim karıştı hepsi kafamda saat olmuş zaten 3
3ay sonra görebilirim artık
Çocuk hakkında yorum:
Bence bi hevesmişsin hoşlanmış görmüş beğenmiş ama gerisini getirmek istemio,ayrıca tek gecelik ilişkiler yaşıo da olabilir,çocuk senden hoşlandım demiş anında sevgilini terk etmişsin bu senin hatan olmuş çocuğu tanımadan balıklama atlamışsın kendi sevgiline yazık etmişsin,önüne bak artık ikisini de düşünme.
bu iki mesajda benim yazıma yapılan yorumlardan sonra yapılmış karışıklık yok mu bu her ikisi arasındaofff bu konu beni aştı en iyisi siz yazın yazın ben kenarda çekirdeğimi alıp gelşiyim okuyim iyice anlıyim karıştı hepsi kafamda saat olmuş zaten 3
rica etsem herkes bu cocyuk hakkındaki düşüncesini bi yazabilirmi okuduklarınızdan ne olustu kafanızda
Biraz İletişim Kopukluğu Yaşadık Topikte..
Bu Sebepten, Benim Kafamda Hiç Bir Şey Oluşmadı..:44:
Ama Sanıyorum ki Seninde Kafanda Bu Kişiye Karşı Çok Özel Bir Şeyler Yok..
Geçici Bir Dönem Yaşıyorsun..
Sen ne demek istedin ki yorumunda ?
Biz senin yorumunu yorumlayalım , sen de gecenin üçünde çekirdek çitle ohhh
dertli_kıs ; eğer sana değer weriyorsa seni arar . Yanlış yapsa da affettirmeye çalışır . Bence arama ...
herkes bunu söylüyor sevgi değil takıntı yaptın diyor
herkes bunu söylüyor sevgi değil takıntı yaptın diyor
Çünkü Çok Umutlanmışsın...
Üstüne Sevgilinden Ayrılmışsın..
Sona Terkedilmişsin..
Bu da Seni Hırslandırmış..
Belki Kendi Kendine ''Ben Bunun İçin Sevgilimden Ayrıldım, Karşılaştığım Şeye Bak'' Diyorsundur..
Takıntı da değil,onun yüzünden sevgilinden ayrıldın pişmansın,kullanıldığını aslında geçici bi heves olduğun öğrendin ona karşı hırslı ve tepkilisin,bu olay böyle kalmasın istiosun,azcık şaşkınsın herşey oldu bittiye gelmiş anlayamamışsın.
Olay bu yani.
Kafanda başka soru işareti var mı?
Sor cevaplayalım
yaa bana yalnış anlamışsın diyordun sende kopmuşsun bi yer de bak
bide hadi sesim unutamadıgı birinin sesine benziyordu her dakika arıyordu ya resimlerim onlar neden telefonunda:S ya da sence beni arayacak mı peki ?
Büyük bi ihtimalle arayacaktır olayın soğumasını beklio bence.
O tokanın sahibi illaki onun hoşlandığı sevdiği kişi olcak diye bişey yok ki,tek gecelik bişey de olabilir,tabi böyle de olsa affedilcek bişey değil.
Yani arasa da aramasa da umrunda olmamalı artık bu kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?