Karmakarışıklık ve sabır

konuya giren aklı karışmadan çıkamıyo zaten e normal

Anlamasak daha iyimiş:)
Yinede zahmet edip anlatmaya çalıştığınız için teşekkürler

Toka Komidindeydi.. Sona Poşetin Altına İtmiş

bilsem hiç byle bi konu acmazdım sadece coğu kişinin fikrine güveniyorum hep bir yol gösterdiler bana yine bir yol gsteren olur belki dedim ama anlatamadım galiba kusuruma bakmayın telden yazıyorum o yüzden kelime yanlıslıklarım oldu galiba

Aaa Ne Kusuru .. Estağfurullah..
Bak Birazda Olsa Anlamışız Ama..

süpermiş sağ olasın canım valla anlamak için epey cebelleşmiştim ... Harbi konu başlığı ilk defa konuyla bu kadar örtüşen bir topik olmuş çok beğendim.. o senin kafanı sende gece gece bizimkini hallaş pamuğuna çevirdin karıştırdın ya helal olsun .. eee sonuç ne pekii

sizce ne yapmam gerek ya da bana karsı birseyler hissediyor mu?

Ben baya bi okudum anladığım kadarıyla yorum yapayım,
Şimdi sen o çocuk istedi diye(yani seninle bişey düşünemem sevgilin var dedi diye)sevgilinden ayrıldın.
Tamam.
Sonra uğruna sevgilinden ayrıldığın kişi sana 'senin sesin eski sevgilimin sesine çok benzio' dedi.(ya da başkasından duydun bunu)Ve o kızı da unutamadığını duydun,haliyle kullanıldığını hissettin acaba onu unutmak için mi benle birlikte diye düşünüosun.
Bide evine gittiğinde yatağında bi toka gördün,sonra sanırım o da farketti o tokayı ve sen görmeyesin diye biyerlere tıkıştırdı senin görmediğini sandı ama sen görmüştün.
Ama bunu ona söylemedin,sessiz kalıp konuşmamayı tercih ediosun,ama özledin.
Olay bu mu?
Yorumum da şu,eğer olay anladığım gibiyse çocuk senin onla neden konuştuğunu çözememiştir büyük bi ihtimal çünkü sen nedenini söylememişsin,açıkça sor bakalım kimin nesiymiş o toka,ve tokanın sahibesi.
Ona göre bi yol çizersin aldatıldın mı,yoksa aldatılmadın mı...

en iyi anlayan olay aynen bu ama o günden beri mesaj atmıyor bende atmak istemiyorum:Sya bide ne karısıyorsun derse ne dicem*

son bir soru sonra vallahi tamamen anlayıp kendimi toparlayıp aklımı başıma alıp güzel bir yorum yapıcam söz... bu toka komidin nerden çıktı ve konuyla bağlantısı ne?toka kimin komidin kimin evinde sen nasıl gördün ? aslında bu komidin toka karıştırdı benim kafamı :78:

tokayı hoşlandığım cocugun evinde yatak odasındaki komidinde gördüm kimin belli değil?

en iyi anlayan olay aynen bu ama o günden beri mesaj atmıyor bende atmak istemiyorum:Sya bide ne karısıyorsun derse ne dicem*

O da mesaj atmıosa senin o tokayı gördüğünü anladı bence,yüzü yok mesaj atmaya.
Ayrıca sevgilin değil mi?
Gayette hesap sorabilirsin sanane diyemez yani açıklama yapmak zorunda.
Böyle sen mesaj atma o atmasın olmaz yani konuşmanız,açıklığa kavuşturmanız lazım olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…