2 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz . Sürekli benden Zaman istiyo bu tür konulara girince . Arkadaş da değiliz sevgilide bu durum gerçekten çok kötü ne şekilde davrancamı bilemiyorum ona . Kendisine bunu söyledim oda farkında üzüldüğümün whatsappa girip saatlerce çevrimiçi tabi bu arada yazmıyo ara ara yazmaya başladı . Daha önce yaşadıklarından dolayı korkuyormuş vs bir sürü bahane söylüyo . Bende dayanamadım bu şekilde devam etmesini istemiyorum gibi şeyler yazdım . Can'ına minnet gitmemi bekliyodur kendisi vicdan yapar terketmez vs diye düşünüyodum . üzdüm farkındayım sende çok üstüme geliyosun dedi kızlar 2 ay oldu sizce yanlış mı yapıyorum benim duygularımı biliyo başkalarının resimlerini beğeniyo insta da bende ister istemez kıskanıp tavır yaptım . Beğendiği de bundan hoşlanan biri ama şuanda başkası varmış daha önce duygusal anlamda yaklaşmış bizim ki istememiş kalkmış bide istemdeği kızın resmini beğenmiş saçma değil mi bu .yüz yüze konuşalım dedi ne zaman görüşcez dedim bu Aralar çok yoğunum ddi . Arycam seni konuşcaz net olarak dedi hala kaçamak cevaplar hala net konuşmuyo hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . Sizce ne yapmalıyım heryerden silip engellemek koyar mı sizce hiç birşey söylemek istemiyorum artık . Bu arada akşam Arycam dedi aramadı . Nedir bunun amacı :((
adam size boşlukta geliyor2 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz . Sürekli benden Zaman istiyo bu tür konulara girince . Arkadaş da değiliz sevgilide bu durum gerçekten çok kötü ne şekilde davrancamı bilemiyorum ona . Kendisine bunu söyledim oda farkında üzüldüğümün whatsappa girip saatlerce çevrimiçi tabi bu arada yazmıyo ara ara yazmaya başladı . Daha önce yaşadıklarından dolayı korkuyormuş vs bir sürü bahane söylüyo . Bende dayanamadım bu şekilde devam etmesini istemiyorum gibi şeyler yazdım . Can'ına minnet gitmemi bekliyodur kendisi vicdan yapar terketmez vs diye düşünüyodum . üzdüm farkındayım sende çok üstüme geliyosun dedi kızlar 2 ay oldu sizce yanlış mı yapıyorum benim duygularımı biliyo başkalarının resimlerini beğeniyo insta da bende ister istemez kıskanıp tavır yaptım . Beğendiği de bundan hoşlanan biri ama şuanda başkası varmış daha önce duygusal anlamda yaklaşmış bizim ki istememiş kalkmış bide istemdeği kızın resmini beğenmiş saçma değil mi bu .yüz yüze konuşalım dedi ne zaman görüşcez dedim bu Aralar çok yoğunum ddi . Arycam seni konuşcaz net olarak dedi hala kaçamak cevaplar hala net konuşmuyo hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . Sizce ne yapmalıyım heryerden silip engellemek koyar mı sizce hiç birşey söylemek istemiyorum artık . Bu arada akşam Arycam dedi aramadı . Nedir bunun amacı :((
2 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz . Sürekli benden Zaman istiyo bu tür konulara girince . Arkadaş da değiliz sevgilide bu durum gerçekten çok kötü ne şekilde davrancamı bilemiyorum ona . Kendisine bunu söyledim oda farkında üzüldüğümün whatsappa girip saatlerce çevrimiçi tabi bu arada yazmıyo ara ara yazmaya başladı . Daha önce yaşadıklarından dolayı korkuyormuş vs bir sürü bahane söylüyo . Bende dayanamadım bu şekilde devam etmesini istemiyorum gibi şeyler yazdım . Can'ına minnet gitmemi bekliyodur kendisi vicdan yapar terketmez vs diye düşünüyodum . üzdüm farkındayım sende çok üstüme geliyosun dedi kızlar 2 ay oldu sizce yanlış mı yapıyorum benim duygularımı biliyo başkalarının resimlerini beğeniyo insta da bende ister istemez kıskanıp tavır yaptım . Beğendiği de bundan hoşlanan biri ama şuanda başkası varmış daha önce duygusal anlamda yaklaşmış bizim ki istememiş kalkmış bide istemdeği kızın resmini beğenmiş saçma değil mi bu .yüz yüze konuşalım dedi ne zaman görüşcez dedim bu Aralar çok yoğunum ddi . Arycam seni konuşcaz net olarak dedi hala kaçamak cevaplar hala net konuşmuyo hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . Sizce ne yapmalıyım heryerden silip engellemek koyar mı sizce hiç birşey söylemek istemiyorum artık . Bu arada akşam Arycam dedi aramadı . Nedir bunun amacı :((
Benim düşüncelerimin ve yazacaklarimin aynisini yazmişim katiluyairum het harfine haklusinbaşka bir kızı iknaya çalışıyordur bu arada sizide cepte tutuyor..
engelleyin her yerden gitsin .
net olmayan adamdan hayır gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?