hayatına tam olarak almıyo beni kaybetmekte istemiyo gibi amacı ne anlamadım . Ben bitsin bu saçmalık diyorum açıklama yapmaya kalkıyo bitirmkte istemiyo . :((
Neyi bitirmiyor ki siz zaten tek başınıza yaşıyorsunuz duygularınızı.
O da egosunu okşamak istedikçe, vazgeçilmez hissederek tatmin olmak için ses veriyor çünkü sizi her seferinde bıraktığı yerde buluyor, mola verdikçe de başkalarıyla görüşüyor.
Onun bu bir eli yağda bir eli balda halini " bitirmek istemiyor" diye yorumlamanız inanılır gibi değil, neden tamamen koparsın ki bağları, hangi erkek ilişki sorumluluğu almadan flört etmenin cazibesinden vazgeçer ki?
Onun size ümit verip kendini geri çekmesine şaşırmadım çünkü erkeklerin çoğu böyle, burada tuhaf olan sizin buna izin verip aranızda özel bir durum olduğuna ya da olacağına inanmanız.
Afedersiniz ama yedek eleman olarak görüyor olabilir yada sizin böyle ilgilenmeniz onun cool takılması akla başka birşey gelmiyor kaç git bunun nesi sevilir ki değil iki ay bir aya kalmaz senle çıkar birde aldatılırsın emin ol şimartma şunu engelle ama sakın geri dönüş yapma o yapsa bile o kadar iyi erkek varken bu tuhaf tipleri nerden bulurlar hoşlanırlar bilemiyorum
Seninle tam olarak kesip atmamasının nedeni şu diğerlerini deneyecek ama olmazsa boş kalmamak için sana gelecek düşündüm ben olur bu iş diyecek ama başkasıyla olursa o zaman sana bu iş olmayacak diye kesip atacak başkada bişey yok
Yanlis yapiyosun tabi ki acik acik adam seni yedekte tutuyor eminim bunu farkindasindir ama sen onu sevdigin icin konduramiyosun. Bence iliskini bicak gibi kes. Kendini yedekte tutulmaya layik gorme.