Bunu söyleyen taraf siz olmalıydınız.. Yaşınız küçük, kendinizi yıpratmayın lütfen böyle sağlıksız ilişkilerle. Arkadaşlarınızla gezin tozun, spor yapın, kitab okuyun.. İnşaAllah önünüze bakabilirsiniz :)artık yorulduğunu daha fazla kendisini kandırmak istemediğini bunun son konuşmamız olması gerektiğini söyledi.
Boyle bi ilişkiniz varken hala barisma hesaplari neden yapıyonuz iyice yipratiyosunuz kendinizi boşverin gitsin hayırlısı budur sizin icin belkiMerhabalar. Sırf konuyu aktarıp dışardan gözlerden fikir almak için bugün kadınlar kulübüne üye oldum. 23 yaşında bir kızım , ailesel ilişkilerim ideal seviyede kendi maddi geliri bulunan ayakları üzerinde duran birisiyim. Yaklaşık 2 yıldır süre gelen bir ilişkim var. Bir çok defa ayrılıp barıştık haklı olduğumu bildiğim halde her defasında arayıp af dileyen ben oldum. En son dün ayrıldık sebebi bile belli olmayan bir şekilde çok şiddetli kavga edip küfre varan kelimeler kullandi bana (ilk degil) artık yorulduğunu daha fazla kendisini kandırmak istemediğini bunun son konuşmamız olması gerektiğini söyledi. Daha sonrasında yazdığım cevabı bile açmamış zannedersem kesin karar verdi. Ama bu durumda bile barışma ihtimallerini hesap ediyorum nasıl barisabilcegimizi düşünüyorum kendimi artık iyice saplantili bir ruh halinde hissediyorum. Var mıdır yaşayan nasıl atlattınız ve size zarar veren ama aşık olduğunuz ilişkiden kurtuldunuz?
Farkındayım ama duygularıma sürekli yenik düşüyorum. 3 hafta önce ailelerimiz tanıştı herkes önümüzdeki ay için söz nişan beklentisi içinde. Sayesinde hiç arkadaşım kalmadı herkesi bir şekilde çıkartmaya vesile oldu hayatımdan bi nevi kendisine bağımlı hale getirdi. Önceden böyle şeylere gülüyordum ama şuan yaşıyorumBunu söyleyen taraf siz olmalıydınız.. Yaşınız küçük, kendinizi yıpratmayın lütfen böyle sağlıksız ilişkilerle. Arkadaşlarınızla gezin tozun, spor yapın, kitab okuyun.. İnşaAllah önünüze bakabilirsiniz :)
Böyle bi insanla olmadığı icin dua et canm. Ne demek arkadasim kalmadı kimki yani öyle sey yapar. Onceden yaptığın gibi gül gec uzak dur derim Canm. Kendini yıpratmaya değmezFarkındayım ama duygularıma sürekli yenik düşüyorum. 3 hafta önce ailelerimiz tanıştı herkes önümüzdeki ay için söz nişan beklentisi içinde. Sayesinde hiç arkadaşım kalmadı herkesi bir şekilde çıkartmaya vesile oldu hayatımdan bi nevi kendisine bağımlı hale getirdi. Önceden böyle şeylere gülüyordum ama şuan yaşıyorum
Aşk demek istemiyorum ama onun için okadar yaptığım fedakarlıklar yaşadıklarımız atlatamıyorum insanların çok sorunları var burda sevgilinden ayrıldım diye sizlanmakta istemiyorumBoyle bi ilişkiniz varken hala barisma hesaplari neden yapıyonuz iyice yipratiyosunuz kendinizi boşverin gitsin hayırlısı budur sizin icin belki
Bildiğim kadarıyla kimse aşk acısından ölmemiş.Merhabalar. Sırf konuyu aktarıp dışardan gözlerden fikir almak için bugün kadınlar kulübüne üye oldum. 23 yaşında bir kızım , ailesel ilişkilerim ideal seviyede kendi maddi geliri bulunan ayakları üzerinde duran birisiyim. Yaklaşık 2 yıldır süre gelen bir ilişkim var. Bir çok defa ayrılıp barıştık haklı olduğumu bildiğim halde her defasında arayıp af dileyen ben oldum. En son dün ayrıldık sebebi bile belli olmayan bir şekilde çok şiddetli kavga edip küfre varan kelimeler kullandi bana (ilk degil) artık yorulduğunu daha fazla kendisini kandırmak istemediğini bunun son konuşmamız olması gerektiğini söyledi. Daha sonrasında yazdığım cevabı bile açmamış zannedersem kesin karar verdi. Ama bu durumda bile barışma ihtimallerini hesap ediyorum nasıl barisabilcegimizi düşünüyorum kendimi artık iyice saplantili bir ruh halinde hissediyorum. Var mıdır yaşayan nasıl atlattınız ve size zarar veren ama aşık olduğunuz ilişkiden kurtuldunuz?
Ask deme zaten canım herseyi yapmışsın ama karşılığı olmamış ve durum senden ayrılmış bunlari göz önünde bulundur ve kendine iyilik yap hayatının tadini çıkarAşk demek istemiyorum ama onun için okadar yaptığım fedakarlıklar yaşadıklarımız atlatamıyorum insanların çok sorunları var burda sevgilinden ayrıldım diye sizlanmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?