biraz karışık olmuş ama
öz ailesini kendi mi çağırmış yoksa onlar bi yerden duyupta mı gelmişler
birde daha önceden konuşuyorlar mıydı
öz annesinii düğününe çağırmasıının nesii tuhaf olabilir kii yada annenlere saygısızlık olarak algılanmasıı saçmaa..Belkii ne olursa olsun yanında görmek istemiştir ona evlatlık olduğu aileden daha az hatta hiç anne babalık yapmamış olasalar bile düğününde olmalarınıı istemiştir..Bilemezsiniz yanii ön yargılı olmayınn.para karşılığı çocuklarını sattıklarına göre iyi insan değiller demek kii ama x in ne düşündüğüni bilemezsiniz belkidee annesi diye tanıştırabileceği biri olsun istemiştir karşı tarafa.:44:
öz annesinii düğününe çağırmasıının nesii tuhaf olabilir kii yada annenlere saygısızlık olarak algılanmasıı saçmaa..Belkii ne olursa olsun yanında görmek istemiştir ona evlatlık olduğu aileden daha az hatta hiç anne babalık yapmamış olasalar bile düğününde olmalarınıı istemiştir..Bilemezsiniz yanii ön yargılı olmayınn.para karşılığı çocuklarını sattıklarına göre iyi insan değiller demek kii ama x in ne düşündüğüni bilemezsiniz belkidee annesi diye tanıştırabileceği biri olsun istemiştir karşı tarafa.:44:
bir önceki yazımda dedim sizinle paylaşmaması onun hatası bu konuda haklısınızherkes zaten biliyor onun evlatlık olduğunu sevgilisi ve onun ailesi de
bizim kızdığımız nokta düğünü anlamsız bi şekilde bölmeleri ve gruplaşma
olmasını sağlamaları üstelik çok düşünüyorsalar ayrı bi düğün yapabilirlerdi
yaa x in en azından haber vermesi gerekirdi herşeyin beraber yapılması ama
kendi öz ailesini bzim içimize sormadan sokması bence büyük bi hata
eksik olan sadece rahmetlilerdi x zaten onların yerine başkalarını oturtmuş olması
bizi üzen ister görüşür ister görüşmez ona tabiki karışamayız
bu benim sizlere yazış tarzım yoksa ben demem öyle evlatlıkmış özmüş diye sizebu kelimeyi destekleyecek başka kelime bulamadımöncelikle niyetiniz kötü olmasa da yok evlatlık almış işte üvey annesi-babası mal bırakmış laflarını hoş karşılamadım
neden derseniz, o kişiyi büyüten kişiler, aslında anne babası olan kişilerdir, emek vermişler, sevgiyle büyütmüşler, bu kişiler ne kadar biyolojik olarak yakınlığı olmayan kişilerse de, x'in anne babasıdır, üvey sıfatını yakıştıramadım evlatlık kelimesini de...
evlat evlattır, önemli olan yürekten ona bağlılıktır öz-üvey diye ayrılmamalı...
o kişinin ailesini çağırmasına gelince... ne kadar kötü de olsalar o kişiler x'in gerçek ailesi ve x'in psikolojisini anlayamayız
belki onları çok istemese bile ne de olsa ailemdir, yanımda dursunlar diye düşünmüş olabilir sonuçta insan en mutlu gününde yakınları olsun ister
tabii ki sizin annenizle ve teyzenizle konuşup demeliydi ne de olsa sizin akrabalarınıza emanetmiş
herşey konuşarak halledilebilirdi, orda yanlış yapmış
ama dediğim gibi o "evladın" psikolojiisni bilemeyiz düşünsenize aidiyet duygusuyla ilgili kafası karman çorman olmuştur
sizin büyükleriniz düğünden sonra uygun bir zamanda köşeye çekip konuşabilirler durum nasıl bu hale geldi diye...
şimdilik bence bu mutlu günlerinde biraz destek olun sonra da konuşarak çözümleyin
çünkü sorunlar halı altına atıldıkça büyür
bir önceki yazımda dedim sizinle paylaşmaması onun hatası bu konuda haklısınız
ama o da ailem diye onları getirmiş olması kendini birilerinin evladıyım diye hissetmek istemesinden kaynaklanıyor
kim olduğunuzu hayatınızın baştan aşağı yalan olduğunu bilmek ne acı düşünebiliyor musunuz?
evlatlık almışlar yerine evlat edinmişler üvey yerine onu büyütenler denebilirdi tabii eminim amaç saygısızlık değildi sadece forumda bu konuda hassas olanlar var ben de onların bu hassasiyetlerini bildiğim için ben de onlara benzedim sanırımbu benim sizlere yazış tarzım yoksa ben demem öyle evlatlıkmış özmüş diye sizebu kelimeyi destekleyecek başka kelime bulamadım
durumu anlatabilmem için bu gerekti onun psikolojisini bilemem farklı düşünceler almak istedik sadece bu
aileniz açısından tabii ki üzücü bir olay sonuçta ev sahibi olduğunu düşünen ama ikinci plana atılmış insanlar var...onu bilemem eminim acı birşeydir ama bende boşa giden umutları buruk kalpleri görünce ona kızmadan edemiyorum
çok kötü sürpriz oldu farklı şeyler bekleniyordu bu düğünden hayal kırıkığı yaşandı bide annemler açısından bakarsanız olaya sevinicem
evlatlık almışlar yerine evlat edinmişler üvey yerine onu büyütenler denebilirdi tabii eminim amaç saygısızlık değildi sadece forumda bu konuda hassas olanlar var ben de onların bu hassasiyetlerini bildiğim için ben de onlara benzedim sanırım
aileniz açısından tabii ki üzücü bir olay sonuçta ev sahibi olduğunu düşünen ama ikinci plana atılmış insanlar var...
gerektn hassas olanlar olabilirama bir anda yazdım kötü amaçlı değil niyetim
evet mesela gelenlere kolonya tutma ve hoşgeldiniz diye tokalaşn yerde 3 farklı ailenin
olduğunu düşünsenize üstelik biz x in gerçek ailesini tanımıyoruz farklı düğün yapabilirlerdi
armut piş ağzıma düş gibi oldu onların yaptığı
Düğünün masrafı anneniz mi karşıladı, anlayamadım o durumu. Eğer düğünü x anne babasından kalan para ile yaptıysa yedi düveli de çağırabilir, kapıya komşusunu da dikebilir. Anneniz bu durumu yadırgasa bile bunun kararını sadece x verebilir. Ki evlatlık verilmek/alınmak çok farklı bir psikolojidir. İnsan ne olursa olsun (hele de evlatlık alanlar vefat ettiyse) öz ana babasını hep yanında görmek, bilmek ister. Tutunacak bir dalı olsun ister.
neredeyse evt sadece annem değil yadırgayan bütün akrabalar aynı şekilde
şoklarda anlam veremedik anne babanın oğlunu evlendirmesi için ne gerekiyorsa yapılmıştı
evlatlık edindiğiniz birinin düğününe öz ailesini çağırması durumunda tepkiniz ne olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?