Karmasik duygular acilll

Maviguverciin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
468
280
103
33
Nerden baslayacagimi bilemiyorum kizlar . Son zamanlarda basima okadar sey geldiki sok ustune sok yasamaktayim.
2 hafta once dusuk yaptim hayatimin en zor gunuydu.
Bir hafta once kan kaybindan oluyorudum kese kese kan verildi. Daha sonra cok enfeksyonum oldugunu ogrendim
10 gun icinde 3 kez kurtaj oldum bebekten kalan parcalar varmis bir turlu temizlenmiyor
Bu gunde ultrasonda dun ki kurtajdan sonra kontrol edince doktor olamaz yine temizlenmemis dedi artk aglamaya basladim
Parca olmayabilir miyom olabilir dedi tabi kesin degil inshaAllah degildir . Artk ne hisedecegimi sasirdim sikintidan uyku tutmuyor yine de Elhamdulillah beterin beteri var . Her serde bir hayir vardir .

Doktorunuzu ya da hastaneyi mi değiştirseniz. 3 kürtaj biraz tuhaf çünkü. Bilmiyorum başına gelen vAr mıdır ama bana eksik bişeyler varmış gibi geldi
Icinde parca var diye diye okadar kurtaja soktular beni yine sonuc yok . Ne oldugunu bulamiyorlar . Tahminlere gore ilac veriyorlar surekli igneler serumlar parca kalmissa dusun diye ama bi sonuc yok. Bugunde miyom olabilir dedi. Bende anlamadm guya en iyi doktor. Bas hekim. Tani koyamiyo resmen herkez sokta . 3 kurtaj oldugumu duyan. Cumaya kadar burdayim ondan sonra cok iyi bi doktora gorunucam . Suan cok mutsuzum stresteb mideme kramplar giriyo .

Bence başka bir doktora mutlaka görünün. Bunun aksi bir durum olursa da dava vs açın. Yazık ya deneme tahtası gibi olmuşsunuzdur.?psikolojik olarak yıpranmanızı düşünemiyorum bile. Allah yardım etsin size.

Sormayin psikolojim alt ust birgun baska bisey ertesi gun baska dava acsam kesin kazanirim da su anndusundugum tek sey sagligim okadar kotu durumdaydim ki bu halime bile sukrediyorum .

Öncelikle çok geçmiş olsun, 10 günde 3 kürtaj gerçekten çok tuhaf, başka bir hastaneye gidip tekrar muayene olsanız,ç doktorlar ne olduğuna tam karar veremiyor , kesinlikle ihmal etmeyin daha iyi bir yere gidin sağlık bu her şeyden önemli

Tesekkur ederim. Kesinlikle baska doktora gorunecegim inshaAllah dedikleri gibi bisey yoktur. Suan stresten uyuyamiyorum midemde kramplar var okadar kotu hisediyorum ki . Yarinda ne diecekker bakcaz ondan sonra hemen daha iyi bi hastane. Saglik herseyden onemliymis simdi anliyorum

Gercekten çok üzüldğm sonucu bizede bildirirmisin inşaallah iyi sonuçlar alırsın, lütfen stres yapma iyi düşün iyi olsun kardeşim dua ediyorum senin için hayırlı haberlerini bekliyorum..

Çok geçmiş olsun
Çok haklısınız stres yapmakta kolay değil
Bence de muhakkak başka bir doktora görünün
Alanında çok iyi olan bir dokora çocuk oyucağı mı bu ya habire olmamış parça kalmış
Tekrar çok geçmiş olsun.

Alınan parçalar patolojiye gitti mi?
Yaşadığın şey mol gebelik miydi acaba?
Mol gebeliğin kürtajdan sonra tekrarlama ihtimali fazla diye biliyorum çünkü.

Geçmiş olsun bu arada.
Farklı doktora gitme fikrine ben de katılıyorum.

Ben daha önce kürtaj oldum üstelik birden fazla . Sırf ikisi aşırı kanama ve rahim kalınlığına bağlıydı .Size tavsiyem doktorunuzu değiştirin . Kaç haftalık düşük yaptınız . Biri 6 , biri 8 haftalık sonlanmış gebelik içinde kürtaj oldum . Hiç böyle şey duymadım. Çok geçmiş olsun

2017 de düşükten sonra kürtaj oldum. Kürtajdan sonra 4 gün içerde parça var diye ilaç tedavisi yapıldı ama bir türlü temizlenmedi. Hastaneden kendi isteğimle çıkıp başka bir dr.a gittim aynı ilacın muadilini verdi 2 günde parçalar çıktı. Dr.u değiştirin.

Acilen başka bi doktora gözükün lütfen. geçmiş olsun..

hayatımda ilk defa 3 defa kurtaj duyuyorum.
öyle şey olur mu?
insanda ne sinir kalır ne başka bişey.
bide yavrunu kaybediyorsun ay o tarafına hiç girmicem.
doktoru şikayet ederdim ben olsam o ne öyle gerçekten

hayatımda ilk defa 3 defa kurtaj duyuyorum.
öyle şey olur mu?
insanda ne sinir kalır ne başka bişey.
bide yavrunu kaybediyorsun ay o tarafına hiç girmicem.
doktoru şikayet ederdim ben olsam o ne öyle gerçekten
O tarafina bende hic girmiyorum. Girsem cikamam cok aci cekiyorum. Bu konuyu kimseyle acmak istemiyorum canim cok yaniyor . O yuzden kinseyle konusmuyorum artk.
Doktora gelince artk ne diyecegimi bikmiyorum yarin hastaneyi degistiriyorum bende sinir minir kalmadi. Ozel hastaneye gidecem yarin tek temenim herseyin yolunda yolunda olmasi . Eger aksi bi durum cikarsa hastaneyi ve doktora dava acicam inshaAllah bisey cikmaz . Cocugum yok cocuklari cok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…