Karmaşık duygularım

Esas takıldığınız nokta size sevgili olmayı , birlikte yaşamayı veya evlenmeyi teklif etmiyor olması mı ?

Sizinle evlenmek istesin de siz reddedin mi istiyorsunuz ? Veya kabul mü etmek istiyorsunuz ?
geçmişte bunları yaşadığı kişiler olmuş beni niye bunlara layık göremiyor bu incitici geliyor esas takıldığım bunlar değil tabii ki ama bunları da düşünüyorum; sorsun reddeyim diye bir düşüncem yok bu biraz saçma olur ama sorarsa red ederim evlilik konusunda bu adamla çok çekerim farkındayım , duygularım var kırk yılda bir birinden çok hoşlandım mutlu olamıyorum derdim bu; bu adamı bıraksam da içim çok kırgın kalıyor, beraber olsam yine çok kırgınım :(

geçmişte bunları yaşadığı kişiler olmuş beni niye bunlara layık göremiyor bu incitici geliyor esas takıldığım bunlar değil tabii ki ama bunları da düşünüyorum; sorsun reddeyim diye bir düşüncem yok bu biraz saçma olur ama sorarsa red ederim evlilik konusunda bu adamla çok çekerim farkındayım , duygularım var kırk yılda bir birinden çok hoşlandım mutlu olamıyorum derdim bu, bu adamı bıraksam da içim çok kırgın kalıyor, beraber olsam yine çok kırgınım :(

Sevgili konu sahibi neden değerli vaktinizi ne istediğini bilmeyen bir adam için harcıyorsunuz? Üzgünüm ama sizi sevmediği çok belli.

Takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız var.

Sevgili konu sahibi neden değerli vaktinizi ne istediğini bilmeyen bir adam için harcıyorsunuz? Üzgünüm ama sizi sevmediği çok belli.

Takıntı haline getirdiğinizi düşünüyorum. Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız var.
bunu bir psikologla görüşmüştüm, sevip sevmeme değil de kaçıngan bağlanan biri olduğunu söylemişti;
aşık olduğunu düşünmüyorum zaten, ama insan sevmediği hoşlanmadığı kişiyle bu kadar süre görüşmek ister mi ya da gurursuzluk yapıp arar mı bilmiyorum tabii , karşımda psikolojisi çok bozuk dengesiz biri olduğunu düşünüyorum,

Kendinize değer vermiyorsunuz, verseniz böyle biriyle olmazdınız ve bu tarz muamelelere katlanmazdınız. Üzgünüm ama durum bu :/

Neden surekli kendine eziyet etmek istedin .Gozunle gorup kulaklarinla isittigin halde neden bu kadar katlandin ki..Onu degerli kilarken neden kendi degerini yerle yeksan ettin ki.
Bence bu kisiyi burada anlatmak suretiyle aklindan cikarmamak icin cabaliyorsun.
Unut & Gitsin..
aslında ben de her defasında dayanamayıp 2 hafta sonunda patladım ama duygularım içimde kalınca o da inatla arayınca hep bir yeniden deneyesim geldi ama dayanma sürem 2 haftayı geçmedi ; aralarda hep 2 ay görüşmedik :) saçma bir durum işte.. her bir araya geldiğimizde de sanki hiç ara vermemişiz gibi hissettik hep..araya soğukluk girmemiş..

Kendinize değer vermiyorsunuz, verseniz böyle biriyle olmazdınız ve bu tarz muamelelere katlanmazdınız. Üzgünüm ama durum bu :/
kendime değer veriyorum, çok uzun süre dayanmadım 2 hafta dayanıp ayrılıyorum genelde sonra 2 ay görüşmüyoruz ve ısrarla arayınca ben de geri dönüyorum bir umut :D :D
arkadaşımın dediğini mi yapsam diyorum ben de çok ciddiye almadan takılmak gibi hisslerimde içimde kalmamış olur, ama daha çok kapılmak var..

kendime değer veriyorum, çok uzun süre dayanmadım 2 hafta dayanıp ayrılıyorum genelde sonra 2 ay görüşmüyoruz ve ısrarla arayınca ben de geri dönüyorum bir umut :KK70: :KK70:
arkadaşımın dediğini mi yapsam diyorum ben de çok ciddiye almadan takılmak gibi hisslerimde içimde kalmamış olur, ama daha çok kapılmak var..

Böyle dengesiz biriyle öylesine bile olsa takılmak, ona az da olsa vakit harcamak israf bence… Kendini bulunmaz bursa kumaşı sanıyordur kesin

Sinir hastası olmak istiyorsanız devam edin. Dünyada bu pasaklidan başka erkek kalmadı mı?

Vallaha sen belanı arıyı
açıkcası ben de kendimi anlayamıyorum , ama etraftımdaki erkekler sevgililik istemiyor hiç yani bu durum yeni bir ilişki çeşidi olmuş inanılmaz yani, erkekler artık sevgili olmuyor ve etrafımdaki kadın arkadaşlarımın da derdi bu durum :KK43:
Bence senin etrafında yanlış erkekler var.
Ya da henüz gerçekten aşık olmamış,sevgiyi tatmamışlar.
Seven insan sevgili olmak ister yoksa neden istemesin.
Birazda iş insanın kendinde bitiyor bence.
Adam ıssız adamcılık mı oynamak istiyor,ne istediğini bilmiyor mu?
Yol ver gitsin.
Böyle adamlara yüz verdikçe daha da türer bunlar.
Sonra niye etrafta düzgün erkek yok.

Vallaha sen belanı arıyı

Bence senin etrafında yanlış erkekler var.
Ya da henüz gerçekten aşık olmamış,sevgiyi tatmamışlar.
Seven insan sevgili olmak ister yoksa neden istemesin.
Birazda iş insanın kendinde bitiyor bence.
Adam ıssız adamcılık mı oynamak istiyor,ne istediğini bilmiyor mu?
Yol ver gitsin.
Böyle adamlara yüz verdikçe daha da türer bunlar.
Sonra niye etrafta düzgün erkek yok.
zamanında tatmış, evlenmiş ayrılmış, yıllarca aynı evde yaşamış..şu anda etrafımdaki kadınlar aynı durumdan şikayetçi, sadece benim etrafımda olanlar değil.. kimse sevgili bulamıyor, hep takılmak isteyen var..
sevgili olmak isteyenler de çekingen ve etraftan beğenilmeyen cazibesi olmayan kişiler oluyor, haliyle bunlar da beni çekmiyor..

kimse sevgili bulamıyor, hep takılmak isteyen var..
sevgili olmak isteyenler de çekingen ve etraftan beğenilmeyen cazibesi olmayan kişiler oluyor, haliyle bunlar da beni çekmiyor..
Çünkü değer veren insanları çekingen ve cazibesiz olarak düşünüyorsun. Bu sebeple senin tabirinle "cazibeli erkekler" genelde sorunlu oluyor. Sonra sorunlu erkekleri adam etmeye çalışıyorsun ve muhtemel sonuç olmuyorlar.
Sorun senin hayata ve erkeklere bakışında.

zamanında tatmış, evlenmiş ayrılmış, yıllarca aynı evde yaşamış..şu anda etrafımdaki kadınlar aynı durumdan şikayetçi, sadece benim etrafımda olanlar değil.. kimse sevgili bulamıyor, hep takılmak isteyen var..
Valla bilmiyorum benim çevremde her ikisinden de mevcut.
Ama onlarda genelde uzun ilişkiden çıkan erkekler.
Bir kaç yıldır hala aynı insanla olup,ilişkisini sürdüren erkeklerde var çevremde.
Bence bu birazda nereye baktığınla alakalı.
İlişki istemeyen,takılmak isteyen adamın çevresindeki adamlarda %90 o kafada olacaktır zaten.
Herkesin karşısına çıkacak düzgün bir insan vardır bence ama sadece zamanı gelmemiştir.

Çünkü değer veren insanları çekingen ve cazibesiz olarak düşünüyorsun. Bu sebeple senin tabirinle "cazibeli erkekler" genelde sorunlu oluyor. Sonra sorunlu erkekleri adam etmeye çalışıyorsun ve muhtemel sonuç olmuyorlar.
Sorun senin hayata ve erkeklere bakışında.
Hayır çünkü geçmişimde bu tarz kişilerle de sevgililik yaşadım .Genel olarak; hatta kadınlar demiyim erkekler de öyle; karmaşık ve düşündüren kişileri daha cazibeli bulur , çünkü bu tipleri asla tam olarak elde edemeyiz :)
Ben de bu hastalığa tutuldum sanırım :) Karşı taraf ısrarcı olmasa zaten vazgeçiyorum ama bu kişiler aynı zamanda bırakmıyorlar da :) Ne tam olarak geliyorlar ne de tam olarak bırakıyorlar arada deredeler :)

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum benim çevremde her ikisinden de mevcut.
Ama onlarda genelde uzun ilişkiden çıkan erkekler.
Bir kaç yıldır hala aynı insanla olup,ilişkisini sürdüren erkeklerde var çevremde.
Bence bu birazda nereye baktığınla alakalı.
İlişki istemeyen,takılmak isteyen adamın çevresindeki adamlarda %90 o kafada olacaktır zaten.
Herkesin karşısına çıkacak düzgün bir insan vardır bence ama sadece zamanı gelmemiştir.
umudumu kaybettim sanırım :(

Back
X