Neden başka şehre gidiyorsun kiHaftaya evimden ayrılıyorum hiç bilmediğim bir şehre tek başıma gidiyorum. Ne kadar süre bir başıma kalacam bilmiyorum. Evde düşsem kafamı çarpsam yalnız başıma ölsem bile insanların uzun zaman sonra haberi olacak. Bu yalnızlık beni korkutuyor. Neden böyle bilmiyorum ama içim daralıyor düşündükçe.Akşam eve gelicem konuşacak kimse yok. Ses yok bir şey yok. Darlandım ya. Gece bir tıkırtı duysam ödüm kopacak. Elektrik kesilse öyle. Yalnız yaşayanşar genelde benim gibi hisseder mi ben mi güçsüzüm yoksa.
İş için gidiyorumNedem
Neden başka şehre gidiyorsun ki
Ben 19 yasında memur olmuştum küçücük bir şehirden İstanbul gibi bir şehre gelmiştim ve yalnız bi başımaydım, çok zor gelmişti ama zamanla alışmıştım evden işe işten eve gidip gelmekle geçiyordu Günlerim yorgunluktan uykusuzluktan sıkılmaya zaman bulamıyordum sonra evlendim başka şehre gittim ama şuan o günlerimi o kadar çok arıyorum ki ve çok özlüyor um ki kafamın en rahat oldugu en stressiz en güzel günlerimmişti onlarHaftaya evimden ayrılıyorum hiç bilmediğim bir şehre tek başıma gidiyorum. Ne kadar süre bir başıma kalacam bilmiyorum. Evde düşsem kafamı çarpsam yalnız başıma ölsem bile insanların uzun zaman sonra haberi olacak. Bu yalnızlık beni korkutuyor. Neden böyle bilmiyorum ama içim daralıyor düşündükçe.Akşam eve gelicem konuşacak kimse yok. Ses yok bir şey yok. Darlandım ya. Gece bir tıkırtı duysam ödüm kopacak. Elektrik kesilse öyle. Yalnız yaşayanşar genelde benim gibi hisseder mi ben mi güçsüzüm yoksa.
Benim de tam tersi evlensem yalnız kalmasam daha rahat ederim gibi düşüncem varBen 19 yasında memur olmuştum küçücük bir şehirden İstanbul gibi bir şehre gelmiştim ve yalnız bi başımaydım, çok zor gelmişti ama zamanla alışmıştım evden işe işten eve gidip gelmekle geçiyordu Günlerim yorgunluktan uykusuzluktan sıkılmaya zaman bulamıyordum sonra evlendim başka şehre gittim ama şuan o günlerimi o kadar çok arıyorum ki ve çok özlüyor um ki kafamın en rahat en stressiz en güzel günlerimmişti onlar
Benim de tam tersi evlensem yalnız kalmasam daha rahat ederim gibi düşüncem var[/QUOT
Benim eşim asker görevdi nöbetti ben yine yalnızım benimde evlendikten sonra oluştu bütün sorunlarım.
Bilmiyorum inanın yaş aldıkça daha çok korkar oldum tam tersi olması gerekirkenNiye illa bir şey gelsin ki ben de yalnız yaşıyorum, kötü düşünmeyin. Bu kadar yalnız kalma korkunuz varsa bir evcil hayvan sahiplenin derim, ama tabi bakabilirim, ilgilenebilirim derseniz.
Haftaya evimden ayrılıyorum hiç bilmediğim bir şehre tek başıma gidiyorum. Ne kadar süre bir başıma kalacam bilmiyorum. Evde düşsem kafamı çarpsam yalnız başıma ölsem bile insanların uzun zaman sonra haberi olacak. Bu yalnızlık beni korkutuyor. Neden böyle bilmiyorum ama içim daralıyor düşündükçe.Akşam eve gelicem konuşacak kimse yok. Ses yok bir şey yok. Darlandım ya. Gece bir tıkırtı duysam ödüm kopacak. Elektrik kesilse öyle. Yalnız yaşayanşar genelde benim gibi hisseder mi ben mi güçsüzüm yoksa.
Bilmiyorum inanın yaş aldıkça daha çok korkar oldum tam tersi olması gerekirken
Habire düşünüyorum yalnız kalınca zihnim dolup taşıyor böyleYalnız yaşıyordum geçen sene. Harika bir şey tek kelimeyle. Karanlık için tedarikli ol güzel büyükçe bir mumun ve karanlıkta yanan ışıldağın mutlaka bulunsun. Zamanla tedbirli olmayı öğreniyorsun tüp, doğal gaz açık kaldı mı, ütüyü fişte bıraktım mı falan gibi. Tadını çıkar derim.
Habire düşünüyorum yalnız kalınca zihnim dolup taşıyor böyle
İnşallah güzel olur çabucak uyum sağlarımBelki de en güzel günleriniz olacak öyle düşünün sadece size ait bir dünya..
evinize geldiğinizde tv ya da müzik açın hemen ses olsun mutlaka.
Sonra yemek yaparsınız belki bazen temizlik
Tanışacağınız yeni arkadaşlarınız olacak yeni çevreniz onları kendinize ait bir dünya da ağırlayacaksınız.. böyle düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?