Çok güzel bir ilişkim var ama bende bir gariplik olmaya başladı önceden her tartışmada alttan alan,özür dileyen,resmen yalvaran ben şimdi yeter olmuyorsa olmuyor demeye başladım çook değiştim bunun sebebini bilmiyorum ama uzaklaşmayada başladım evet çok seviyorum ama tartışmada ayrılmaya kadar götürüyorum kafam çok karıştı duygularım mı değişti yoksa ben kendi kendime kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ilkim o benim onu üzmek istiyorum ama bende çok sıkıldım çok bunaldım yıprandım resmen mayısta Allah'ın izniyle askere gidecek kendimi toparlamam lazım bana yardım eder misiniz
Canım bu hemen her ilişkide olan bir durum.. Elindekinin kıymetinin bilmemek gibide özetlenebiliri.. bir-iki gün müsade edin birbirinize hemen özlem giricektir zaten araya..
Ayrıca kendimden örnek vereyim.
Askere gitmeden önceki dönemde bizde sizin gibi böyle yada buna benzer bir durumda idik.
Sorunlarımız vardı ben kaynaklı,ve bu yüzden bir yıpranmışlık vardı.
Ama ne zaman askere gitti,o özlem o hasret herşeyi düzeltti.
Şimdi deli gibi birbirimizi özlüyoruz.
İlk zamalarımıza döndük.
diyorum bir kaç gün konuşmayalım diye ama kabul etmiyo ara verirsek onsuzluğa alışırmışım ne alakaysa bide hep kabul ediyosan böyle derdi etmiyorum demeye başladım işte tavır yapıyo sonra tlf suratıma falan kapatıyo hiç aramıyorum kendisi arıyo konuşuyo konuşuyo üste çıkıyo bunaldım ya
ayy canım yaa resmen aşktan soğutan bi durumdasınız bende öyleyim bilmiyorum garip bi psikoloji seviyorum ama birden tartışmaya başlayınca neler söylüyorum hatta ertesi gün ben bile kızıyorum kendime ama engelde olamıyorum ilk yılımızda çok güzeldi ama şimdii herşeye takılıyorz telefonu kapatıyor benmkide benm arayasım gelmioo biziim bide mesafee var arada
diyorum bir kaç gün konuşmayalım diye ama kabul etmiyo ara verirsek onsuzluğa alışırmışım ne alakaysa bide hep kabul ediyosan böyle derdi etmiyorum demeye başladım işte tavır yapıyo sonra tlf suratıma falan kapatıyo hiç aramıyorum kendisi arıyo konuşuyo konuşuyo üste çıkıyo bunaldım ya
Bence ara vermek yerine bir müddet dertlerden sıkıntılardan ilişkinin gidişatından konuşmayın
Kafanız dinlensin.
Zaten askere gidince bol bol ayrı kalacaksınız
ayy canım yaa resmen aşktan soğutan bi durumdasınız bende öyleyim bilmiyorum garip bi psikoloji seviyorum ama birden tartışmaya başlayınca neler söylüyorum hatta ertesi gün ben bile kızıyorum kendime ama engelde olamıyorum ilk yılımızda çok güzeldi ama şimdii herşeye takılıyorz telefonu kapatıyor benmkide benm arayasım gelmioo biziim bide mesafee var arada
bizimmmmdeeeeeee 12 saatlik mesafe var
çok zor yaa onsuz yapamıyorum evet ona göre bu davranışlarımla kendmden soğutmaya çalışıyomşm :/
ya nete ihtiyacım var bilmiyorum kafam bide eski sevgilisine taktım ben ayrılsam gururuma yediremem o kadr msj attm kıza çok mtlu falan filan :/
bide ailelerde biliyoo bi sürü laf tantana off off
geçen yıl en sonunda bi haftaa kadar hiç görüşmedik hatta o iş yerimii aramışş kii hayattta aklıma gelmezdi arayacağıı sonraa tabii ben aradım özleyiipte ama atlatıyorsun inan sıkılıyoruz bence biz heyecan azalınca böyle saçmalıyoruz resmen...şimdii yinee gerginiz az önce biraz tartıştk ben çok ciddiye almıyorum artık nasıl olsa geçecek düzelecek diye ama yıprandığımızda bi gerçek....
Bence ara vermek yerine bir müddet dertlerden sıkıntılardan ilişkinin gidişatından konuşmayın
Kafanız dinlensin.
Zaten askere gidince bol bol ayrı kalacaksınız
ya geçen ay mesaj hakkı gününden önce bitti 1 hafta o kadar güzeldi ki gerçekten sevgi seline kapılmıştım annem her zaman der çok konuşmayın özleyin birbirinizi çok konuşmak tez ayrılık getirir diye umursamazdım ama doğru söylüyo galiba
Atmıycam mesaj falan kendi ararsa konuşurum
yaa eski sevgilii takıntısı bende de var bide nasıl özgüvenliyimdr aslaa dengim falan olamaz ama ne bileyim faceden bile buldum kızı tabii bide nişanlım hiç sevmemiş birz seviyesiz bi kız falan filan ama takıntı iştee mesafe varsaa aradaa çok zor güzelim insan acayip sıkılıyor seviyorsun ama yanında değil bi plan bile yapamıyorsun diğer insanlar gibi haftasonları ondan bunalmışssındır sende...iyice düşün seviyorsan atlatırsınız buzor günleri bak biz atlattık atlatmayada devam ediyorz..
geçen yıl en sonunda bi haftaa kadar hiç görüşmedik hatta o iş yerimii aramışş kii hayattta aklıma gelmezdi arayacağıı sonraa tabii ben aradım özleyiipte ama atlatıyorsun inan sıkılıyoruz bence biz heyecan azalınca böyle saçmalıyoruz resmen...şimdii yinee gerginiz az önce biraz tartıştk ben çok ciddiye almıyorum artık nasıl olsa geçecek düzelecek diye ama yıprandığımızda bi gerçek....
Bizde gerginizz ya zaten son zamanlarda 2-3 gün iyi 4 gün tartışmaa sıkıldım ben ne üzülmek istiyorum ne de üzmek bazen inceldiği yerden kopsun diyorum ama olmuyoo
yaa eski sevgilii takıntısı bende de var bide nasıl özgüvenliyimdr aslaa dengim falan olamaz ama ne bileyim faceden bile buldum kızı tabii bide nişanlım hiç sevmemiş birz seviyesiz bi kız falan filan ama takıntı iştee mesafe varsaa aradaa çok zor güzelim insan acayip sıkılıyor seviyorsun ama yanında değil bi plan bile yapamıyorsun diğer insanlar gibi haftasonları ondan bunalmışssındır sende...iyice düşün seviyorsan atlatırsınız buzor günleri bak biz atlattık atlatmayada devam ediyorz..
bide ikisi aynı yerde ki yazın onunla buluştu . Güvenimi sarstı ben yine affettim ki çoğu zaman keşke affetmeseydim diyorum. Belki bu yüzden içimdeki duvarı yıkamıyorum ne istediğimide bilmiyorum ki sevgi yetmiyo artık bizee malesefff
ya geçen ay mesaj hakkı gününden önce bitti 1 hafta o kadar güzeldi ki gerçekten sevgi seline kapılmıştım annem her zaman der çok konuşmayın özleyin birbirinizi çok konuşmak tez ayrılık getirir diye umursamazdım ama doğru söylüyo galiba
Atmıycam mesaj falan kendi ararsa konuşurum
Bak o konuda haklısın.
Her an her dakika birbirinizden haberdar olan bir çiftmiydiniz.
Sürekli konuşur şunu yaptım şu oldumu derdiniz?.
Ozaman sorunlar olabiliyor.
Biraz daha normal ölçüde görüşmek hani kararında bunaltmadan daha sağlıklı bir ilişki doğuruyor.
Seninde dediğin gibi görüşmelerinizi azaltın o zaman dertlerdende vaz geçin şimdilik bakalım sonuçları ne olcak