Karmaşıklık

angeel_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
3
0
1
29
Ben üniversiteye bu sene başladım. İcine kapanik biriyim,cekingenim fazla.Sınıftan hoşlandığım bi cocuk vardi.beni farketsin diye ortamına girdim elimden geleni yapmaya çalıştım ama beni farketmedi,ondan hoşlandığımı anlamadı.1-2 hafta önce yakın arkadaşımla bulunduğum bi arkadaş ortamında bi çocuk beni tanıştığımız günün gecesinde swarmdan ekledi.ertesi günü kabul ettim sonra da akşamında naber diye mesaj attı cevap yazıp yazmamak arasında kaldım kızlarla münazara yaptıktan sonra cevap vermeye karar verdim.cevap verdim mesajlastik öyle. Sonra ertesi günü de yine mesajlastik.bu bana uygun olursa whatsaptan konussak olur mu dedi tabi ben böyle şeylere alışık değilim diye biraz stres yaptım. Çocuğa 2 gün sonra cevap yazdım seni daha yeni tanıyorum numarami vermek için erken dedim bu da bozuk attı zaten burda da 1 hafta yazıyorsun diye.. İşte ertesi günü bildirimler geç geliyor falan dedim 1 gün mü geç geliyor diye yine bozuk attı durumu anlattım dersler falan dedim ama durum tabi benle alakalı yani çünkü kafam karışıktı hala aklım hoşlandığım kisideydi,napacagimi bilemiyorum.ama bunları ona anlatamazdim.dersleri bahane ettim işte.bu da anladım aktif ya da musait olunca yazarsin görüşürüz diye yazdı.buna bisi yazmadım.Bu arada hoslandigim kisinin baska biriyle 1 aydir konustugunu ogrendim ve onu tamamen bitirmeye karar verdim, bitirdim de.Araya 2 hafta gibi bi süre girdi geçen hafta swarma bi foto attı ertesi günü buna mesaj atmaya karar verdim .ve arkadaslardan da cesaret alıp nasılsın diye mesaj attim iyi sen dedi ben de iyiyim dedim. Cocuktan ses çıkmadı bu mesajın akşamında swarma "belki bi gün kavuşuruz ya ömürde ya ölümde" diye yazdı..ben de bunu beğendim..geçen cuma mesajı attim işte hala bi geri dönüş yapmadı.yakın arkadaşım swarmda beni etiketleyip konum attığında onunkini beğeniyor ama benimkini beğenmiyor. Bu da misilleme bence..bi kesim tekrar mesaj at,senden mesaj bekliyor diyor bi kesim hayir zaten o istese atar, yok işte erkek atar mesaji kiz degil diyor.yani ben de cekingen biri olarak ona mesaj attim hatami telafi etmek icin,aklimda biri yokken ona sans vermek istedim..offf kafam karışık işte her kafadan bi ses.. Napmam gerektiğini bilemiyorum..disardan farklı gözler belki de olaya baska bi pencereden bakmayı sağlar..

Son düzenleme:
Alıntıma bakarsan, konun yoktu. Sadece bi ifade vardı. Şuan gördüğüm konuna göre de, kimseyi umursama, okula, sınavlara öncelik ver. Çünkü olan zaten olacak, ama boşa aklını doldurmasın.
Kusura bakma yeni üye olduğum için sadece ifade eklemişim konuyu sonradan yazdım. Yazdığını da sonradan gordum. Haklisin, olacağı varsa zaten olur..şu an en önceliğim derslerim tabiki..teşekkür ederim bu arada

Back
X